Povezane vesti
Dr Nele Karajlić: Da li sam za ili protiv vlasti – ne zanima me percepcija drugih
N1 Info 21.11.2024
"Stravična tragedija se desila na Železničkoj stanici u Novom Sadu i nema reči koje bi se mogle izreći kada se vidi kako se to sve desilo. Ostao sam bez reči i izražavam saučešće svima koji su tamo nekog izgubili. Strašne tenzije postoje oko toga ko je… »
Dr Nele Karajlić: Da li sam za ili protiv vlasti – ne zanima me percepcija drugih
Novi magazin 21.11.2024
"Stravična tragedija se desila na Železničkoj stanici u Novom Sadu i nema reči koje bi se mogle izreći kada se vidi kako se to sve desilo. Ostao sam bez reči i izražavam saučešće svima koji su tamo nekog izgubili. Strašne tenzije postoje oko toga ko je… »
Vesti dana »

Žandarmerija potisnula demonstrante ispred prostorija SNS: Razišle se grupe građana i pristalica naprednjaka na Novom Beogradu:(foto/video)
Blic pre 32 minutajoš 1 povezana

Naučnici zabrinuti! Nasa najavila ubrzavanje plana za izgradnju nuklearnog reaktora na Mesecu do 2030. godine
Blic pre 2 satajoš 1 povezana

Skoro bez promene: Zvanični srednji kurs danas je 117,17 dinara za evro
Kurir pre 1 satjoš 2 povezane

Vremenski rolerkoster! Spremite se na iznenadne pljuskove i vrućinu do 31 stepen!
Alo pre 1 minutjoš 2 povezane