Povezane vesti
Dr Nele Karajlić: Da li sam za ili protiv vlasti – ne zanima me percepcija drugih
N1 Info pre 9 sati
"Stravična tragedija se desila na Železničkoj stanici u Novom Sadu i nema reči koje bi se mogle izreći kada se vidi kako se to sve desilo. Ostao sam bez reči i izražavam saučešće svima koji su tamo nekog izgubili. Strašne tenzije postoje oko… »
Dr Nele Karajlić: Da li sam za ili protiv vlasti – ne zanima me percepcija drugih
Novi magazin pre 9 sati
"Stravična tragedija se desila na Železničkoj stanici u Novom Sadu i nema reči koje bi se mogle izreći kada se vidi kako se to sve desilo. Ostao sam bez reči i izražavam saučešće svima koji su tamo nekog izgubili. Strašne tenzije postoje oko… »
Vesti dana »
Bela kuća: Nećemo uhapsiti Netanjahua i Galanta ukoliko dođu u SAD; Rusija: Vašington nije spreman da zaustavi rat
RTS pre 1 satjoš 16 povezanih
Zbog jačih udara vetra posebna opreznost savetuje se vozačima kamiona i autobusa
Politika pre 51 minutajoš 13 povezanih
Kako će Putin da odgovori: Svet strepi od odmazde Kremlja zbog ATACMS raketa: Ima nekoliko opcija, ali ova će mu biti prvi izbor
Blic pre 1 satjoš 10 povezanih
Miškovićeva ćerka se sa mužem goranom karićem provodila kod Brene: Ivana na vrtoglavim potpeticama, a njen suprug je nedavno rešio da skroz promeni imidž (foto)
Blic pre 27 minutajoš 8 povezanih
Kompanija Elona Muska dobila u Kanadi dozvolu da testira čip za mozak
Al Jazeera pre 27 minutajoš 1 povezana