Povezane vesti
Kadirov: Na Zapadu sede u udobnim foteljama, pa neka osete na svojoj koži šta je pravi rat
Politika pre 12 sati
Upotreba „orešnika“ može naterati Zapad da počne da šalje signale da želi pregovore, napisao je čečenski lider Ramzan Kadirov na svom Telegram kanalu. „Ja, kao i desetine hiljada vojnika na prvoj liniji fronta, dugo sam čekao ovu izjavu… »
Kadirov poslao jezivu poruku: Vreme je...
B92 pre 12 sati
Lider Čečenije Ramzan Kadirov rekao je da on, kao i desetine hiljada boraca na prvoj liniji fronta, čeka obraćanje ruskog predsednika Vladimira Putina. "Ja, kao i desetine hiljada vojnika na prvoj liniji fronta, dugo sam čekao takvu izjavu vrhovnog… »
Vesti dana »
Orban najavio da će pozvati Netanjahua u Mađarsku, dan nakon naloga za hapšenje MKS
NIN pre 1 satjoš 49 povezanih
Ekspert za suđenje naveo čak 17 grešaka u derbiju?! Evo kako je to uticalo na ishod meča! (video)
Hot sport pre 1 satjoš 35 povezanih
Ciklon sa zapada stigao u Srbiju: Jak olujni vetar doneće nam i osetni pad temperature
Euronews pre 3 satajoš 33 povezane
uživo RAT U UKRAJINI Ukrajinski parlament otkazao sednicu zbog opasnosti od napada
Euronews pre 1 satjoš 29 povezanih
Saslušanje uhapšenih zbog tragedije u Novom Sadu: Na šta ukazuje spisak tužilaštva?
NIN pre 33 minutajoš 21 povezana