Povezane vesti
“Ja znam ko sam i znam dobro šta radim. A znaš li ti, ko si i šta radiš?“: Danica Popović odgovorila Vučiću na…
Danas pre 3 dana
Danica Popović, profesorka Ekonomskog fakulteta u Beogradu, odgovorila je na uvredu koju joj je večeras uputio predsednik Srbije Aleksandar Vučić, nazivajući je “dokazanim lopovom i plagijatorom”. “Ja znam ko sam i znam dobro šta radim. A… »
„Hoće da štrajkuju, pa šta?“: Vučić najavljuje da će možda lično da podnese predlog za izmenu Zakona o visokom…
Danas pre 3 dana
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je da će da vidi da li će lično da podnese predlog za izmenu Zakona o visokom obrazovanju Skupštini Srbije i da onda vidi ko ima većinu – on ili Vlada ili neko drugi. – Ja neću da odustanem, čekam da… »
Vesti dana »
Supruga pretučenog Ilije Kostića za Danas: Operacija je završena, povreda bila takva da je morala da se uradi amputacija
Danas pre 10 satijoš 2 povezane
„Hoćemo da pokažemo napredak kao tim i u februaru“: Pešić i u „nebitnim“ mečevima želi kompletnu reprezentaciju
Danas pre 6 satijoš 2 povezane
Dačić: Ideja opozicije je da se predstave kao žrtve represije, atmosfera kreće ka ključanju
Danas pre 6 satijoš 1 povezana
Oteo miroslava miškovića, uzeo milion od otkupa: Glavni grobar klana Miloš Simović je sahranjivao žrtve, a počeo je kao sitni lopov iz zemuna
Blic pre 6 satijoš 1 povezana
Budžet za zdravstvo u 2025. godini dostigao 5,5 milijardi evra: Ministar Mali otkrio detalje planova
Blic pre 2 satajoš 3 povezane