Povezane vesti
“Ja znam ko sam i znam dobro šta radim. A znaš li ti, ko si i šta radiš?“: Danica Popović odgovorila Vučiću na…
Danas 21.11.2024
Danica Popović, profesorka Ekonomskog fakulteta u Beogradu, odgovorila je na uvredu koju joj je večeras uputio predsednik Srbije Aleksandar Vučić, nazivajući je “dokazanim lopovom i plagijatorom”. “Ja znam ko sam i znam dobro šta radim. A… »
„Hoće da štrajkuju, pa šta?“: Vučić najavljuje da će možda lično da podnese predlog za izmenu Zakona o visokom…
Danas 21.11.2024
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je da će da vidi da li će lično da podnese predlog za izmenu Zakona o visokom obrazovanju Skupštini Srbije i da onda vidi ko ima većinu – on ili Vlada ili neko drugi. – Ja neću da odustanem, čekam da… »
Vesti dana »
(VIDEO) Badnji dan – običaji koje smo nasledili od naših predaka
N1 Info pre 52 minutajoš 54 povezane
Sunčani božić: Neverovatne temperature za praznik, ali od ovog dana se sve menja: Sunce se neće dugo zadržati, stižu ledeni dani, ovo je detaljna prognoza
Blic pre 4 satijoš 29 povezanih
Siniša Mali o povećanju penzija: Isplata sledi svima do kraja dana, priloženi i podaci o rastu primanja u proteklih pet godina
Kurir pre 7 satijoš 25 povezanih
Jagodina u šoku: Vlasnik lokala podlegao povredama, SAJ likvidirao ubicu
RTK pre 21 minutajoš 56 povezanih
Pregovori koji su od starta bili osuđeni na neuspeh: Posle ostavke Nehamera, "zeleno svetlo" dato Herbertu Kiklu
Euronews pre 1 satjoš 23 povezane