Povezane vesti
“Ja znam ko sam i znam dobro šta radim. A znaš li ti, ko si i šta radiš?“: Danica Popović odgovorila Vučiću na…
Danas 21.11.2024
Danica Popović, profesorka Ekonomskog fakulteta u Beogradu, odgovorila je na uvredu koju joj je večeras uputio predsednik Srbije Aleksandar Vučić, nazivajući je “dokazanim lopovom i plagijatorom”. “Ja znam ko sam i znam dobro šta radim. A… »
„Hoće da štrajkuju, pa šta?“: Vučić najavljuje da će možda lično da podnese predlog za izmenu Zakona o visokom…
Danas 21.11.2024
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je da će da vidi da li će lično da podnese predlog za izmenu Zakona o visokom obrazovanju Skupštini Srbije i da onda vidi ko ima većinu – on ili Vlada ili neko drugi. – Ja neću da odustanem, čekam da… »
Vesti dana »

Kako do pasoša za samo 48 sati: Košta više i ovo morate da imate: Evo šta vam sve treba za izdavanje dokumenta po hitnom postupku
Blic pre 19 minutajoš 1 povezana

Preokret u prognozama predsedničkih izbora u Poljskoj, ipak prednost kandidatu opozicije Navrockom
Danas pre 5 satijoš 3 povezane

Samo jedan gol je viđen u dvomeču Napretka i Mladosti u baražu za popunu Super lige Srbije
Danas pre 7 satijoš 2 povezane