Povezane vesti

Simanić: I mi i Danci ćemo se pojačati za nedelju

Simanić: I mi i Danci ćemo se pojačati za nedelju

Sportski žurnal 22.11.2024
Srpski reprezentativac rekao da se nije nadao da će se vratiti ovako brzo. Boriša Simanić je rekao da mu je drago što se vratio u reprezentaciju posle povrede koju je doživeo prošle godine na Svetskom šampionatu u Manili. Košarkaši Srbije… »
"U Beogradu će biti jači za Lundberga"

"U Beogradu će biti jači za Lundberga"

B92 22.11.2024
Košarkaš Srbije Balša Koprivica bio je zadovoljan posle pobede protiv Danske u kvalifikacijama za Evrobasket 2025. godine. Ekipa Svetislava Pešića pobedila je Dance 72:52, što je bio treći trijumf u dosadašnjem delu kvalifikacija u grupi G… »
Boriša Simanić: Nisam znao ni da li ću se uopšte vratiti…

Večernje novosti 22.11.2024
Srpski košarkaš reprezentativac Boriša Simanić izjavio je da mu je drago što se vratio u reprezentaciju posle povrede koju je doživeo prošle godine na šampionatu sveta u Manili. FOTO: Profimedia Košarkaši Srbije pobedili su u četvrtak selekciju… »
Novi život Simanića u Kopenhagenu, fotografija sa sestrom raznežila Srbiju

Novi život Simanića u Kopenhagenu, fotografija sa sestrom raznežila Srbiju

Sportske.net 22.11.2024
Veličanstven trijumf košarkaša Srbije na gostovanju Danskoj upotpunio je i povratnik u redove "Orlova" Boriša Simanić koji je u Kopenhagenu zabeležio prve minute za državni tim od prošlogodišnje povrede u meču protiv Južnog Sudana. S obzirom na… »
Boriša Simanić: Drago mi je što sam ponovo u reprezentaciji i da smo pobedili Dansku

Boriša Simanić: Drago mi je što sam ponovo u reprezentaciji i da smo pobedili Dansku

Politika 22.11.2024
KOPENHAGEN – Srpski košarkaš reprezentativac Boriša Simanić izjavio je da mu je drago što se vratio u reprezentaciju posle povrede koju je doživeo prošle godine na šampionatu sveta u Manili. Košarkaši Srbije pobedili su u četvrtak selekciju… »

Sport klub 22.11.2024
Boriša Simanić je u četvrtak prvi put nastupio u zvaničnoj utakmici za reprezentaciju Srbije posle teške povrede koju je doživeo na leto 2023. godine kada je na meču Mundobasketa zadobio udarac zbog kojeg je ostao bez bubrega. Krilni centar Igokee… »
Simanić: "Nisam ni znao da li ću se vratiti"

Simanić: "Nisam ni znao da li ću se vratiti"

B92 22.11.2024
Srpski košarkaš Boriša Simanić kaže da se brzo vratio posle teške povrede na Mundobasketu prošle godine. Simaniću je posle duela sa Južnim Sudanom odstranjen bubreg. Prvi meč za "orlove" od tada odigrao je u četvrtak uveče, u pobedi nad… »
Boriši Simaniću drago zbog povratka u reprezentaciju Srbije

Boriši Simaniću drago zbog povratka u reprezentaciju Srbije

Euronews 22.11.2024
Košarkaška reprezentacija Srbije savladala je Dansku 72:52 u okviru trećeg kola kvalifikacija za Evropsko Prvenstvo. Pored ubedljive pobede srpske selekcije u Kopenhagenu, utakmicu je obeležio nastup Boriše Simanića koji je odigrao svoj prvi meč u… »
Pešić zadovoljan posle pobede u Danskoj: Objasnio šta je uslovilo da dođe do pada u igri u nastavku

Pešić zadovoljan posle pobede u Danskoj: Objasnio šta je uslovilo da dođe do pada u igri u nastavku

Danas 21.11.2024
Košarkaši Srbije su savladali Dansku u Kopenhagenu sa 72:52 (29:6, 14:13, 19:16, 10:17) u meču trećeg kola kvalifikacija za Prvenstvo Evrope. Tako su izabranici Svetislava Pešića sada na korak od overe plasmana na kontinentalni šampionat. Posle… »
Rutinski trijumf: Srbija praktično overila plasman na Šampionat Evrope

Rutinski trijumf: Srbija praktično overila plasman na Šampionat Evrope

Danas 21.11.2024
Košarkaši Srbije su savladali Dansku u Kopenhagenu sa 72:52 (29:6, 14:13, 19:16, 10:17) u meču trećeg kola kvalifikacija za Prvenstvo Evrope. Ovim trijumfom je napravljen veliki posao i samo čudo može onemogućiti izabranike Svetislava Pešića da… »

Vesti dana »