Povezane vesti
"U 5 ujutru me probudila majka, vrištala je" Goca u saobraćajki izgubila brata i snaju, u potresnoj ispovesti za Kurir otkriva…
Kurir 22.11.2024
Jedan dan smo slavili, a već drugog smo doživeli katastrofu nemerljivih razmera. U pet sati ujutru probudio mi je poziv majke koja je vrištala... Ovim potresnim rečima za Kurir počinje svoju bolnu ispovest Goca Ivanović, sestra Filipa Vukolića (25) iz… »
"U 5 ujutru me probudila majka, vrištala je": Goca u izgubila brata i snaju zbog pijanog vozača BMW-a: "Jedan dan smo slavili…
Blic 22.11.2024
Goca Ivanović iz Kostolca koja je u saobraćajnoj nesreći izgubila brata Filipa Vukolića (25) i snaju Jovanu Cvijoviću (23), kaže da ni šest meseci od tragedije ne može da veruje da njih više nema. Jedan dan smo slavili, a već drugog smo doživeli… »
"U 5 ujutru me probudila majka, vrištala je": Goca je zbog pijanog vozača BMW-a izgubila brata i snaju
Telegraf 22.11.2024
Preporučujemo. "Jedan dan smo slavili, a već drugog smo doživeli katastrofu nemerljivih razmera. U pet sati ujutru probudio mi je poziv majke koja je vrištala...", ovim potresnim rečima počinje svoju bolnu ispovest Goca Ivanović, sestra Filipa Vukolića… »
Vesti dana »

UŽIVO Počeo protest građana i studenata u Novom Sadu: Protestna kolona krenula prema sudu
Radio 021 pre 10 minutajoš 20 povezanih

Nižu se hitna upozorenja RHMZ! Oblaci se upravo premeštaju ka ovom delu Srbije: Biće intenzivno, tući će i grad (foto)
Blic pre 15 minutajoš 45 povezanih

Makron kaže da Putin ne želi mir za Ukrajinu već kapitulaciju
Radio sto plus pre 25 minutajoš 188 povezanih

Srbija konačno ima generaciju koja je zalog za budućnost – tako kaže selektor, ali i ne samo on
Nova pre 1 satjoš 28 povezanih