Povezane vesti

"U 5 ujutru me probudila majka, vrištala je" Goca u saobraćajki izgubila brata i snaju, u potresnoj ispovesti za Kurir…

"U 5 ujutru me probudila majka, vrištala je" Goca u saobraćajki izgubila brata i snaju, u potresnoj ispovesti za Kurir…

Kurir pre 7 sati
Jedan dan smo slavili, a već drugog smo doživeli katastrofu nemerljivih razmera. U pet sati ujutru probudio mi je poziv majke koja je vrištala... Ovim potresnim rečima za Kurir počinje svoju bolnu ispovest Goca Ivanović, sestra Filipa Vukolića (25)… »
"U 5 ujutru me probudila majka, vrištala je": Goca u izgubila brata i snaju zbog pijanog vozača BMW-a: "Jedan dan smo…

"U 5 ujutru me probudila majka, vrištala je": Goca u izgubila brata i snaju zbog pijanog vozača BMW-a: "Jedan dan smo…

Blic pre 11 sati
Goca Ivanović iz Kostolca koja je u saobraćajnoj nesreći izgubila brata Filipa Vukolića (25) i snaju Jovanu Cvijoviću (23), kaže da ni šest meseci od tragedije ne može da veruje da njih više nema. Jedan dan smo slavili, a već drugog smo… »
"U 5 ujutru me probudila majka, vrištala je": Goca je zbog pijanog vozača BMW-a izgubila brata i snaju

"U 5 ujutru me probudila majka, vrištala je": Goca je zbog pijanog vozača BMW-a izgubila brata i snaju

Telegraf pre 11 sati
Preporučujemo. "Jedan dan smo slavili, a već drugog smo doživeli katastrofu nemerljivih razmera. U pet sati ujutru probudio mi je poziv majke koja je vrištala...", ovim potresnim rečima počinje svoju bolnu ispovest Goca Ivanović, sestra Filipa… »

Vesti dana »