Povezane vesti
"U 5 ujutru me probudila majka, vrištala je": Goca u izgubila brata i snaju zbog pijanog vozača BMW-a: "Jedan dan smo slavili…
Blic 22.11.2024
Goca Ivanović iz Kostolca koja je u saobraćajnoj nesreći izgubila brata Filipa Vukolića (25) i snaju Jovanu Cvijoviću (23), kaže da ni šest meseci od tragedije ne može da veruje da njih više nema. Jedan dan smo slavili, a već drugog smo doživeli… »
"U 5 ujutru me probudila majka, vrištala je": Goca je zbog pijanog vozača BMW-a izgubila brata i snaju
Telegraf 22.11.2024
Preporučujemo. "Jedan dan smo slavili, a već drugog smo doživeli katastrofu nemerljivih razmera. U pet sati ujutru probudio mi je poziv majke koja je vrištala...", ovim potresnim rečima počinje svoju bolnu ispovest Goca Ivanović, sestra Filipa Vukolića… »
Vesti dana »
Vremenska prognoza za Zrenjanin: Za doček i cele nedelje, hladno i bez snega. Jutarnje od -4 dnevne do 14! Vremenska prognoza 29.12.2025. - 04.01.2026.
Volim Zrenjanin pre 3 satajoš 19 povezanih
Marsenić (Novi DSS): Vučić u Ćacilend ulazi kao na privatnu žurku, ostali građani ne
Beta pre 2 satajoš 26 povezanih
Kako izgleda prostor ispred Narodne skupštine nakon uklanjanja šatora: Saobraćaj se očekuje od 5. januara (VIDEO)
Euronews pre 2 satajoš 18 povezanih
Kurti proglasio pobedu na izborima na Kosovu: preliminarni rezultati
BBC News pre 11 minutajoš 35 povezanih
Zelenski spreman za susret sa Putinom, ali pod jednim uslovom: "Trampu priča jedno..."
Telegraf pre 40 minutajoš 52 povezane