Povezane vesti

Znao sam da će ga srpska policija uhapsiti, samo čekam da kaže zašto ih je ubio: Brat Madžgalja oglasio se nakon hapšenja…

Znao sam da će ga srpska policija uhapsiti, samo čekam da kaže zašto ih je ubio: Brat Madžgalja oglasio se nakon hapšenja…

RINA pre 4 dana
Znao sam da će ga srpska policija uhapsiti, samo čekam da kaže zašto ih je ubio: Brat Madžgalja oglasio se nakon hapšenja odbeglog ubice, a meštani Vraneške doline konačno mogu mirno da spavaju (FOTO) Bijelo Polje – Nakon hapšenja Alije… »
Velibor Madžgalj, brat ubijenih Jovana i Milenke: Tvrdim da je Alija Balijagić imao logistiku

Velibor Madžgalj, brat ubijenih Jovana i Milenke: Tvrdim da je Alija Balijagić imao logistiku

Telegraf pre 3 dana
Preporučujemo. Velibor Madžgalj, brat ubijenih Jovana i Milenke u mestu Stolac kod Bijelog Polja komentarisao je hapšenje osumnjičenog za njihovog ubistva Alije Balijagića, istakavši da će narod moći da odahne, ali ne i njihova porodica… »
Nije se ženio, ima sina, više bio u zatvoru nego na slobodi: Isplivali detalji iz života dvostrukog ubice Alije Balijagića…

Nije se ženio, ima sina, više bio u zatvoru nego na slobodi: Isplivali detalji iz života dvostrukog ubice Alije Balijagića…

Blic pre 3 dana
Ime Alije Balijagića jedno je od najčešće pominjanih imena od 25. oktobra do danas kako u Srbiji, tako i u Crnoj Gori. Balijagić, koji se sumnjiči da je 25. oktobra u Crnoj Gori ubio brata i sestru Madžgalj, a onda se dao u beg, uhapšen je posle… »
Crna Gora zatražila od Srbije Balijagića, osumnjičenog za dvostruko ubistvo kod Bijelog Polja

Crna Gora zatražila od Srbije Balijagića, osumnjičenog za dvostruko ubistvo kod Bijelog Polja

Novi magazin pre 3 dana
Ministarstvo pravde Crne Gore zatražilo je danas od Ministarstva pravde Srbije izručenje Alije Balijagića, osumnjičenog za ubistvo sestre i brata kod Bijelog Polja, u oktobru ove godine. Crnogorsko ministarstvo je saopštilo da izručenje traži radi… »
Brat ubijenih Madžgalja: Znao sam da će ga srpska policija uhapsiti, samo čekam da kaže zašto ih je ubio

Brat ubijenih Madžgalja: Znao sam da će ga srpska policija uhapsiti, samo čekam da kaže zašto ih je ubio

B92 pre 3 dana
Nakon hapšenja Alije Balijagića u selu Goleša kod Priboja, nakon skoro mesec dana meštani Vraneške doline, a pre svega sela Sokolac u kom su ubijeni Milenka i Jovan Madžgalj konačno mogu da odahnu. Dugih 28 dana straha i strepnje je iza njih… »
Samo čekam da kaže zašto mi je ubio brata i sestru Oglasio se Velibor posle hapšenja Balijagića Porodicu nam zavio u crno…

Samo čekam da kaže zašto mi je ubio brata i sestru Oglasio se Velibor posle hapšenja Balijagića Porodicu nam zavio u crno…

Kurir pre 3 dana
Nakon hapšenja Alije Balijagića u selu Goleša kod Priboja, nakon skoro mesec dana meštani Vraneške doline, a pre svega sela Sokolac u kom su ubijeni Milenka i Jovan Madžgalj konačno mogu da odahnu. Dugih 28 dana straha i strepnje je iza njih… »
Oglasio se Velibor posle hapšenja Balijagića: Samo želim da mi kaže zašto mi je ubio brata i sestru

Oglasio se Velibor posle hapšenja Balijagića: Samo želim da mi kaže zašto mi je ubio brata i sestru

Mondo pre 3 dana
Oglasio se brat ubijenih posle hapšenja Alije Balijagića. Nakon hapšenja Alije Balijagića u selu Goleša kod Priboja, nakon skoro mesec dana meštani Vraneške doline, a pre svega sela Sokolac u kom su ubijeni Milenka i Jovan Madžgalj konačno mogu… »
„Samo želimo da nam kaže zašto je to uradio“: Brat žrtava Alije Balijagića nakon hapšenja

„Samo želimo da nam kaže zašto je to uradio“: Brat žrtava Alije Balijagića nakon hapšenja

Nova pre 3 dana
: Nakon hapšenja Alije Balijagića u selu Goleša kod Priboja, nakon skoro mesec dana meštani Vraneške doline, a pre svega sela Sokolac u kom su ubijeni Milenka i Jovan Madžgalj konačno mogu da odahnu. Dugih 28 dana straha i strepnje je iza njih… »
Samo čekam da Alija kaže što mi ubi brata i sestru: Oglasio se Madžgalj posle hapšenja monstruma iz Crne Gore

Samo čekam da Alija kaže što mi ubi brata i sestru: Oglasio se Madžgalj posle hapšenja monstruma iz Crne Gore

Telegraf pre 3 dana
Preporučujemo. Nakon hapšenja Alije Balijagića u selu Goleša kod Priboja, nakon skoro mesec dana meštani Vraneške doline, a pre svega sela Sokolac u kom su ubijeni Milenka i Jovan Madžgalj konačno mogu da odahnu. Dugih 28 dana straha i strepnje je… »
Porodica Madžgalj odahnula posle hapšenja Alije Balijagića: Brat ubijenih otkrio kroz kakav su pakao prolazili

Porodica Madžgalj odahnula posle hapšenja Alije Balijagića: Brat ubijenih otkrio kroz kakav su pakao prolazili

Mondo pre 3 dana
Porodica ubijenog brata i sestre osetila olakšanje nakon hapšenja Alije Balijagića. Vest o hapšenju Alije Balijagiće skoro mesec dana sa strepnjom je iščekivala je porodica Madžgalj. Brat stradalih Milenke i Jovana sa suzama u očima kaže da im… »
"Hvala bogu, kad su ga uhvatili": Porodica Madžgalj odahnula posle hapšenja Alije Balijagića: Brat ubijenih otkrio kroz…

"Hvala bogu, kad su ga uhvatili": Porodica Madžgalj odahnula posle hapšenja Alije Balijagića: Brat ubijenih otkrio kroz…

Blic pre 4 dana
Vest o hapšenju Alije Balijagiće skoro mesec dana sa strepnjom je iščekivala je porodica Madžgalj. Brat stradalih Milenke i Jovana sa suzamu u očima kaže da im gubitak niko ne može nadoknaditi, ali da će sada ipak mirnije spavati. - Nama nikad ne… »

Vesti dana »