Повезане вести
Знао сам да ће га српска полиција ухапсити, само чекам да каже зашто их је убио: Брат Маџгаља огласио се након хапшења…
РИНА 22.11.2024
Знао сам да ће га српска полиција ухапсити, само чекам да каже зашто их је убио: Брат Маџгаља огласио се након хапшења одбеглог убице, а мештани Вранешке долине коначно могу мирно да спавају (ФОТО) Бијело Поље – Након… »
Велибор Маџгаљ, брат убијених Јована и Миленке: Тврдим да је Алија Балијагић имао логистику
Телеграф 22.11.2024
Препоручујемо. Велибор Маџгаљ, брат убијених Јована и Миленке у месту Столац код Бијелог Поља коментарисао је хапшење осумњиченог за њиховог убиства Алије Балијагића, истакавши да ће народ моћи да одахне, али не и њихова… »
Није се женио, има сина, више био у затвору него на слободи: Испливали детаљи из живота двоструког убице Алије Балијагића, а…
Блиц 22.11.2024
Име Алије Балијагића једно је од најчешће помињаних имена од 25. октобра до данас како у Србији, тако и у Црној Гори. Балијагић, који се сумњичи да је 25. октобра у Црној Гори убио брата и сестру Маџгаљ, а онда се дао у бег… »
Црна Гора затражила од Србије Балијагића, осумњиченог за двоструко убиство код Бијелог Поља
Нови магазин 22.11.2024
Министарство правде Црне Горе затражило је данас од Министарства правде Србије изручење Алије Балијагића, осумњиченог за убиство сестре и брата код Бијелог Поља, у октобру ове године. Црногорско министарство је саопштило да… »
Брат убијених Маџгаља: Знао сам да ће га српска полиција ухапсити, само чекам да каже зашто их је убио
Б92 22.11.2024
Након хапшења Алије Балијагића у селу Голеша код Прибоја, након скоро месец дана мештани Вранешке долине, а пре свега села Соколац у ком су убијени Миленка и Јован Маџгаљ коначно могу да одахну. Дугих 28 дана страха и стрепње… »
Огласио се Велибор после хапшења Балијагића: Само желим да ми каже зашто ми је убио брата и сестру
Мондо 22.11.2024
Огласио се брат убијених после хапшења Алије Балијагића. Након хапшења Алије Балијагића у селу Голеша код Прибоја, након скоро месец дана мештани Вранешке долине, а пре свега села Соколац у ком су убијени Миленка и Јован… »
Само чекам да каже зашто ми је убио брата и сестру Огласио се Велибор после хапшења Балијагића Породицу нам завио у црно, ово…
Курир 22.11.2024
Након хапшења Алије Балијагића у селу Голеша код Прибоја, након скоро месец дана мештани Вранешке долине, а пре свега села Соколац у ком су убијени Миленка и Јован Маџгаљ коначно могу да одахну. Дугих 28 дана страха и стрепње… »
„Само желимо да нам каже зашто је то урадио“: Брат жртава Алије Балијагића након хапшења
Нова 22.11.2024
: Након хапшења Алије Балијагића у селу Голеша код Прибоја, након скоро месец дана мештани Вранешке долине, а пре свега села Соколац у ком су убијени Миленка и Јован Маџгаљ коначно могу да одахну. Дугих 28 дана страха и… »
Само чекам да Алија каже што ми уби брата и сестру: Огласио се Маџгаљ после хапшења монструма из Црне Горе
Телеграф 22.11.2024
Препоручујемо. Након хапшења Алије Балијагића у селу Голеша код Прибоја, након скоро месец дана мештани Вранешке долине, а пре свега села Соколац у ком су убијени Миленка и Јован Маџгаљ коначно могу да одахну. Дугих 28 дана… »
Породица Маџгаљ одахнула после хапшења Алије Балијагића: Брат убијених открио кроз какав су пакао пролазили
Мондо 22.11.2024
Породица убијеног брата и сестре осетила олакшање након хапшења Алије Балијагића. Вест о хапшењу Алије Балијагиће скоро месец дана са стрепњом је ишчекивала је породица Маџгаљ. Брат страдалих Миленке и Јована са сузама у… »
"Хвала богу, кад су га ухватили": Породица Маџгаљ одахнула после хапшења Алије Балијагића: Брат убијених открио кроз какав…
Блиц 22.11.2024
Вест о хапшењу Алије Балијагиће скоро месец дана са стрепњом је ишчекивала је породица Маџгаљ. Брат страдалих Миленке и Јована са сузаму у очима каже да им губитак нико не може надокнадити, али да ће сада ипак мирније… »
Вести дана »

Велика Британија позвала амбасадора Русије на разговор због повреде ваздушног простора НАТО-а
Н1 Инфо пре 3 сатајош 32 повезане

Протест пољопривредника у Новом Саду, тврде да Влада није испунила договоре
РТС пре 2 сатајош 44 повезане

Руска служба: Немири у Србији производ субверзивне делатности ЕУ, циљ је власт лојална Бриселу
Бета пре 1 сатјош 20 повезаних

Крај михољског лета у Србији: Ево када нам стиже нова тура пљускова с грмљавином и ветром олујне јачине
Блиц пре 4 сатијош 34 повезане