Povezane vesti

Znao sam da će ga srpska policija uhapsiti, samo čekam da kaže zašto ih je ubio: Brat Madžgalja oglasio se nakon hapšenja…

Znao sam da će ga srpska policija uhapsiti, samo čekam da kaže zašto ih je ubio: Brat Madžgalja oglasio se nakon hapšenja…

RINA 22.11.2024
Znao sam da će ga srpska policija uhapsiti, samo čekam da kaže zašto ih je ubio: Brat Madžgalja oglasio se nakon hapšenja odbeglog ubice, a meštani Vraneške doline konačno mogu mirno da spavaju (FOTO) Bijelo Polje – Nakon hapšenja Alije… »
Velibor Madžgalj, brat ubijenih Jovana i Milenke: Tvrdim da je Alija Balijagić imao logistiku

Velibor Madžgalj, brat ubijenih Jovana i Milenke: Tvrdim da je Alija Balijagić imao logistiku

Telegraf 22.11.2024
Preporučujemo. Velibor Madžgalj, brat ubijenih Jovana i Milenke u mestu Stolac kod Bijelog Polja komentarisao je hapšenje osumnjičenog za njihovog ubistva Alije Balijagića, istakavši da će narod moći da odahne, ali ne i njihova porodica… »
Nije se ženio, ima sina, više bio u zatvoru nego na slobodi: Isplivali detalji iz života dvostrukog ubice Alije Balijagića…

Nije se ženio, ima sina, više bio u zatvoru nego na slobodi: Isplivali detalji iz života dvostrukog ubice Alije Balijagića…

Blic 22.11.2024
Ime Alije Balijagića jedno je od najčešće pominjanih imena od 25. oktobra do danas kako u Srbiji, tako i u Crnoj Gori. Balijagić, koji se sumnjiči da je 25. oktobra u Crnoj Gori ubio brata i sestru Madžgalj, a onda se dao u beg, uhapšen je posle… »
Crna Gora zatražila od Srbije Balijagića, osumnjičenog za dvostruko ubistvo kod Bijelog Polja

Crna Gora zatražila od Srbije Balijagića, osumnjičenog za dvostruko ubistvo kod Bijelog Polja

Novi magazin 22.11.2024
Ministarstvo pravde Crne Gore zatražilo je danas od Ministarstva pravde Srbije izručenje Alije Balijagića, osumnjičenog za ubistvo sestre i brata kod Bijelog Polja, u oktobru ove godine. Crnogorsko ministarstvo je saopštilo da izručenje traži radi… »
Brat ubijenih Madžgalja: Znao sam da će ga srpska policija uhapsiti, samo čekam da kaže zašto ih je ubio

Brat ubijenih Madžgalja: Znao sam da će ga srpska policija uhapsiti, samo čekam da kaže zašto ih je ubio

B92 22.11.2024
Nakon hapšenja Alije Balijagića u selu Goleša kod Priboja, nakon skoro mesec dana meštani Vraneške doline, a pre svega sela Sokolac u kom su ubijeni Milenka i Jovan Madžgalj konačno mogu da odahnu. Dugih 28 dana straha i strepnje je iza njih… »
Samo čekam da kaže zašto mi je ubio brata i sestru Oglasio se Velibor posle hapšenja Balijagića Porodicu nam zavio u crno…

Samo čekam da kaže zašto mi je ubio brata i sestru Oglasio se Velibor posle hapšenja Balijagića Porodicu nam zavio u crno…

Kurir 22.11.2024
Nakon hapšenja Alije Balijagića u selu Goleša kod Priboja, nakon skoro mesec dana meštani Vraneške doline, a pre svega sela Sokolac u kom su ubijeni Milenka i Jovan Madžgalj konačno mogu da odahnu. Dugih 28 dana straha i strepnje je iza njih… »
Oglasio se Velibor posle hapšenja Balijagića: Samo želim da mi kaže zašto mi je ubio brata i sestru

Oglasio se Velibor posle hapšenja Balijagića: Samo želim da mi kaže zašto mi je ubio brata i sestru

Mondo 22.11.2024
Oglasio se brat ubijenih posle hapšenja Alije Balijagića. Nakon hapšenja Alije Balijagića u selu Goleša kod Priboja, nakon skoro mesec dana meštani Vraneške doline, a pre svega sela Sokolac u kom su ubijeni Milenka i Jovan Madžgalj konačno mogu… »
„Samo želimo da nam kaže zašto je to uradio“: Brat žrtava Alije Balijagića nakon hapšenja

„Samo želimo da nam kaže zašto je to uradio“: Brat žrtava Alije Balijagića nakon hapšenja

Nova 22.11.2024
: Nakon hapšenja Alije Balijagića u selu Goleša kod Priboja, nakon skoro mesec dana meštani Vraneške doline, a pre svega sela Sokolac u kom su ubijeni Milenka i Jovan Madžgalj konačno mogu da odahnu. Dugih 28 dana straha i strepnje je iza njih… »
Samo čekam da Alija kaže što mi ubi brata i sestru: Oglasio se Madžgalj posle hapšenja monstruma iz Crne Gore

Samo čekam da Alija kaže što mi ubi brata i sestru: Oglasio se Madžgalj posle hapšenja monstruma iz Crne Gore

Telegraf 22.11.2024
Preporučujemo. Nakon hapšenja Alije Balijagića u selu Goleša kod Priboja, nakon skoro mesec dana meštani Vraneške doline, a pre svega sela Sokolac u kom su ubijeni Milenka i Jovan Madžgalj konačno mogu da odahnu. Dugih 28 dana straha i strepnje je… »
Porodica Madžgalj odahnula posle hapšenja Alije Balijagića: Brat ubijenih otkrio kroz kakav su pakao prolazili

Porodica Madžgalj odahnula posle hapšenja Alije Balijagića: Brat ubijenih otkrio kroz kakav su pakao prolazili

Mondo 22.11.2024
Porodica ubijenog brata i sestre osetila olakšanje nakon hapšenja Alije Balijagića. Vest o hapšenju Alije Balijagiće skoro mesec dana sa strepnjom je iščekivala je porodica Madžgalj. Brat stradalih Milenke i Jovana sa suzama u očima kaže da im… »
"Hvala bogu, kad su ga uhvatili": Porodica Madžgalj odahnula posle hapšenja Alije Balijagića: Brat ubijenih otkrio kroz…

"Hvala bogu, kad su ga uhvatili": Porodica Madžgalj odahnula posle hapšenja Alije Balijagića: Brat ubijenih otkrio kroz…

Blic 22.11.2024
Vest o hapšenju Alije Balijagiće skoro mesec dana sa strepnjom je iščekivala je porodica Madžgalj. Brat stradalih Milenke i Jovana sa suzamu u očima kaže da im gubitak niko ne može nadoknaditi, ali da će sada ipak mirnije spavati. - Nama nikad ne… »

Vesti dana »