Povezane vesti
Spejs Iks lansirao 24 Starlink satelita sa Floride
Euronews 22.11.2024
Kompanija Spejs Iks američkog milijardera Ilona Maska lansirala je još 24 svoja Starlink internet satelita sa obale Floride, saopšteno je na "Space.com". Kako je saopšteno, sateliti su lansirani juče, a raketa Falkon 9 koja ih je nosila poletela je sa… »
SpejsEks lansirao 24 Starlink satelita sa Floride
Politika 22.11.2024
TALAHASI - Kompanija SpejsEks američkog milijardera Ilona Maska lansirala je još 24 svoja Starlink internet satelita sa obale Floride, saopšteno je na Space.com. Kako je saopšteno, sateliti su lansirani juče, a raketa Falkon 9 koja ih je nosila poletela… »
Vesti dana »
"Video sam šta su napisali o meni!" Potcenili lidera Partizana, usledio brutalan odgovor: "To me motiviše, pustiću da moja igra priča!"
Kurir pre 6 minutajoš 19 povezanih
„Ko ima zdravlje, ima nadu, a ko ima nadu, ima sve“: Milan Panić - od rata, biciklizma i bekstva do američke priče o uspehu
N1 Info pre 5 satijoš 8 povezanih
DANAS RAZVEDRAVANJE, A OD PONEDELJKA JOŠ TOPLIJE: Evo kakvo vreme čeka Sremsku Mitrovicu narednih dana
Ozon pre 21 minutajoš 10 povezanih
Tramp nastavlja bombardovanje: Američki predsednik odbio predlog o prekidu vatre?
Večernje novosti pre 46 minutajoš 9 povezanih
Ruski udar na Zaporožje, ima mrtvih; Kremlj: Pomno pratimo koje zemlje daju oružje Ukrajini
RTS pre 11 minutajoš 1 povezana