Повезане вести

У 5 ујутру у стану Марије Шерифовић и даље журка: Снимак малог Марија изазвао реакцију мама на мрежама

У 5 ујутру у стану Марије Шерифовић и даље журка: Снимак малог Марија изазвао реакцију мама на мрежама

Стори 22.11.2024
Син Марије Шерифовић у њен живот унео је радост, али и сасвим нову динамику. Наиме, баш као и друге маме, и Марија се суочава са несаницом и бурним ноћима, јер њен наследник Марио не жели да спава. Марија је, наиме, поделила… »
Маријин син се смеје 24 сата, а оно што ради у 5 ујутру није смешно ниједној мами (ФОТО)

Маријин син се смеје 24 сата, а оно што ради у 5 ујутру није смешно ниједној мами (ФОТО)

Свет & Скандал 22.11.2024
У стану Марије Шерифовић у 5 ујутру је весело У стану Марије Шерифовић јутрос у 5 било је весело као да је подне, а све зато јер је њен син Марио устао из кревета и почео да се игра, иако је напољу још увек био мрак. Инстаграм… »
"Не знам шта је пио, али је будан у пет ујутро" Марија Шерифовић објавила видео сина Марија, открила кроз које муке пролази с…

"Не знам шта је пио, али је будан у пет ујутро" Марија Шерифовић објавила видео сина Марија, открила кроз које муке пролази с…

Курир 22.11.2024
Певачица Марија Шерифовић, која је уз помоћ сурогат-мајке постала родитељ једном дивном дечку, често објављује кроз које догодовштине пролази са малим Мариом. Сада је објавила снимак сина који је будан у пет ујутро и не да мами… »
(Видео) Објавила снимак из стана: Марија Шерифовић снимила сина Мариа у 5х ујутру и показала шта ради: "Не знам шта је пио, он…

(Видео) Објавила снимак из стана: Марија Шерифовић снимила сина Мариа у 5х ујутру и показала шта ради: "Не знам шта је пио, он…

Блиц 22.11.2024
Поп звезда Марија Шерифовић објавила је снимак сина Мариа који је био будан у раним јутарњим сатима. Наиме, Марија Шерифовић снимила је свог сина Мариа док се играо са играчкама, а посебно му је био занимљви трактор. - Не знам… »

Вести дана »