Povezane vesti

U 5 ujutru u stanu Marije Šerifović i dalje žurka: Snimak malog Marija izazvao reakciju mama na mrežama

U 5 ujutru u stanu Marije Šerifović i dalje žurka: Snimak malog Marija izazvao reakciju mama na mrežama

Story pre 1 dan
Sin Marije Šerifović u njen život uneo je radost, ali i sasvim novu dinamiku. Naime, baš kao i druge mame, i Marija se suočava sa nesanicom i burnim noćima, jer njen naslednik Mario ne želi da spava. Marija je, naime, podelila presladak klip svog… »
Marijin sin se smeje 24 sata, a ono što radi u 5 ujutru nije smešno nijednoj mami (FOTO)

Marijin sin se smeje 24 sata, a ono što radi u 5 ujutru nije smešno nijednoj mami (FOTO)

Svet & Skandal pre 10 sati
U stanu Marije Šerifović u 5 ujutru je veselo U stanu Marije Šerifović jutros u 5 bilo je veselo kao da je podne, a sve zato jer je njen sin Mario ustao iz kreveta i počeo da se igra, iako je napolju još uvek bio mrak. Instagram Pevačica je snimak… »
"Ne znam šta je pio, ali je budan u pet ujutro" Marija Šerifović objavila video sina Marija, otkrila kroz koje muke prolazi…

"Ne znam šta je pio, ali je budan u pet ujutro" Marija Šerifović objavila video sina Marija, otkrila kroz koje muke prolazi…

Kurir pre 14 sati
Pevačica Marija Šerifović, koja je uz pomoć surogat-majke postala roditelj jednom divnom dečku, često objavljuje kroz koje dogodovštine prolazi sa malim Mariom. Sada je objavila snimak sina koji je budan u pet ujutro i ne da mami ni babi da… »
(Video) Objavila snimak iz stana: Marija Šerifović snimila sina Maria u 5h ujutru i pokazala šta radi: "Ne znam šta je pio…

(Video) Objavila snimak iz stana: Marija Šerifović snimila sina Maria u 5h ujutru i pokazala šta radi: "Ne znam šta je pio…

Blic pre 16 sati
Pop zvezda Marija Šerifović objavila je snimak sina Maria koji je bio budan u ranim jutarnjim satima. Naime, Marija Šerifović snimila je svog sina Maria dok se igrao sa igračkama, a posebno mu je bio zanimljvi traktor. - Ne znam šta je pio, ali znam… »

Vesti dana »