Povezane vesti
"Plakala sam zbog cifre koju mi je tražio": Dragana Mićalović bila u strahu zbog posla, a gazda povukao šok potez
Mondo 22.11.2024
Lepa glumica nedavno se uselila u svoj prvi stan, a sada je otvorila dušu šta je prethodilo toj odluci. Glumica Dragana Mićalović prošle godine ostvarila je jedan od svojih najvećih životnih ciljeva – kupila je stan u Beogradu. Međutim, o ovom… »
"Mnogo sam plakala zbog cifre koju mi je tražio": Dragani Mićalović nije bilo lako - priznala sve: "Šta ako ostanem bez…
Blic 21.11.2024
Glumica Dragana Mićalović je krajem prošle godine pazarila stan u Beogradu, o čemu je mesecima ćutala, pa ni njeni najbliži nisu znali za to. Dragana je nedavno otvorila dušu, te iznela niz detalja koji su iznenadili sve. - Još uvek nisam svesna… »
Vesti dana »
Američki vojnici neće ginuti u pojasu Gaze: Bela kuća objasnila da se Tramp nije obavezao za slanje trupa SAD
Kurir pre 4 satijoš 8 povezanih
Srušio se helikopter u Parmi: Poginule tri osobe, među njima i poznati biznismen (video)
Blic pre 5 satijoš 1 povezana
Željko o Arijanu, ali i ''Kinderu'' - Evroliga: ''On je stara škola''
Sportske.net pre 4 satijoš 2 povezane
U Evropskom parlamentu održana debata o Rio Tintu u Srbiji: Kokanović nije dobio reč, ali je poručio – „nećete kopati“ (VIDEO)
Danas pre 4 satijoš 1 povezana
Protestni odbor advokata reagovao na ograđivanje Advokatske komore Srbije od najavljenog protesta ispred zgrade RTS-a
Danas pre 5 satijoš 1 povezana