Povezane vesti
"Plakala sam zbog cifre koju mi je tražio": Dragana Mićalović bila u strahu zbog posla, a gazda povukao šok potez
Mondo 22.11.2024
Lepa glumica nedavno se uselila u svoj prvi stan, a sada je otvorila dušu šta je prethodilo toj odluci. Glumica Dragana Mićalović prošle godine ostvarila je jedan od svojih najvećih životnih ciljeva – kupila je stan u Beogradu. Međutim, o ovom… »
"Mnogo sam plakala zbog cifre koju mi je tražio": Dragani Mićalović nije bilo lako - priznala sve: "Šta ako ostanem bez…
Blic 21.11.2024
Glumica Dragana Mićalović je krajem prošle godine pazarila stan u Beogradu, o čemu je mesecima ćutala, pa ni njeni najbliži nisu znali za to. Dragana je nedavno otvorila dušu, te iznela niz detalja koji su iznenadili sve. - Još uvek nisam svesna… »
Vesti dana »

Policajac u privatnom razgovoru potvrdio da su ga povrijedile kolege
Al Jazeera pre 2 satajoš 30 povezanih

Protest prosvetara: Šetnja od Slavije do "Ribnikara" i sindikata, predati zahtevi
NIN pre 7 satijoš 14 povezanih

Studenti u blokadi: "Finalni skup" nije 15. marta, mi ne pravimo završne korake, pravimo tektonske promene
NIN pre 10 satijoš 11 povezanih

Anketna komisija iznela podatke o ključnim partnerima države na projektu rekonstrukcije Železničke stanice
Nova pre 8 satijoš 8 povezanih

"Srbija nikad neće podržati hapšenje Dodika": Oglasio se Vučić o nalogu Tužilaštva bih (video)
Blic pre 54 minutajoš 56 povezanih