Povezane vesti
"Plakala sam zbog cifre koju mi je tražio": Dragana Mićalović bila u strahu zbog posla, a gazda povukao šok potez
Mondo 22.11.2024
Lepa glumica nedavno se uselila u svoj prvi stan, a sada je otvorila dušu šta je prethodilo toj odluci. Glumica Dragana Mićalović prošle godine ostvarila je jedan od svojih najvećih životnih ciljeva – kupila je stan u Beogradu. Međutim, o ovom značajnom… »
"Mnogo sam plakala zbog cifre koju mi je tražio": Dragani Mićalović nije bilo lako - priznala sve: "Šta ako ostanem bez posla…
Blic 21.11.2024
Glumica Dragana Mićalović je krajem prošle godine pazarila stan u Beogradu, o čemu je mesecima ćutala, pa ni njeni najbliži nisu znali za to. Dragana je nedavno otvorila dušu, te iznela niz detalja koji su iznenadili sve. - Još uvek nisam svesna šta sam… »
Vesti dana »
Darko gledao TV kada je auto "sleteo" na krov kuće: Detalji bizarne nesreće kod Ćuprije (video)
Mondo pre 1 satjoš 37 povezanih
Alarmantna situacija u Černobilju: Oštećen bezbednosni štit iznad nuklearnog reaktora, više ne može da zadrži radijaciju!
Kurir pre 45 minutajoš 41 povezana
Iscurili detalji razgovora Zelenskog sa Amerikancima. Goruće pitanje bilo glavna tema.
Alo pre 50 minutajoš 43 povezane
Mladi pešaci stigli u Šid: Studenti i srednjoškolci dočekani povicima „Pumpaj“ na protestu „Srbijo, oslobodimo Šid“
Serbian News Media pre 1 satjoš 18 povezanih
Borac od ponora od prosute pobede, Uskoković tragičar protiv Krke
Sportske.net pre 39 minutajoš 19 povezanih