Повезане вести

Историјски сусрет најниже и највише жене на свету: "Схватила сам да имам много заједничког"

Историјски сусрет најниже и највише жене на свету: "Схватила сам да имам много заједничког"

Блиц 22.11.2024
Шта се догоди када се највиша жена на свету сретне с најнижом? Румејса Гелги из Турске и Јоти Амге из Индије недавно су се упознале, а њихов сусрет овековечен је у видеу објављеном на налогу Гинисове књиге рекорда. Румејса… »
Среле се навиша и најнижа жена на свету: "Имамо пуно заједничког" ВИДЕО

Среле се навиша и најнижа жена на свету: "Имамо пуно заједничког" ВИДЕО

Б92 22.11.2024
Највиша и најнижа жена на свету су се коначно среле. Гинисова књига рекорда објавила је снимак сусрета Румејсе Гелгија (27) и Ђоти Амге (30), организованог поводом 20. годишњице Гинисовог дана рекорда. Гелги, турски научник и… »
Погледајте како изгледају највиша и најнижа жена на свету! Среле се на посебном месту, откриле да су имале само један проблем…

Погледајте како изгледају највиша и најнижа жена на свету! Среле се на посебном месту, откриле да су имале само један проблем…

Курир 22.11.2024
Највиша и најнижа жена на свету састале су се на поподневном чају у Лондону да прославе 20. годишњицу Дана Гинисове књиге рекорда. Румејса Гелги, 27-годишња турска веб програмерка и индијска глумица Јиоти Амге (30), разменили… »
Највиша и најнижа жена не свету се сусреле у Лондону

Највиша и најнижа жена не свету се сусреле у Лондону

Нова 22.11.2024
: У Лондону, поводом обележавања Дана Гинисових рекорда, који се слави 21. новембра, састале су се највиша и најнижа жена на свету. Реч је о Туркињи Румеса Гелги, високој 2 метра и 15 центиметара, и Индијки Џоти Амге, чија је… »

Вести дана »