Povezane vesti

Dragica Gašić: Napadi ne mogu da me uplaše, čvrsto sam rešena da ostanem u Đakovici

Dragica Gašić: Napadi ne mogu da me uplaše, čvrsto sam rešena da ostanem u Đakovici

RTV 22.11.2024
BEOGRAD - Dragica Gašić, jedina Srpkinja u Đakovici kojoj su u četvrtak za sada nepoznate osobe kamenovale stan izjavila je da ovo nije prvi put da je na meti napada, dodajući da je i pored svih pritisaka čvrsto rešena da ostane u svom gradu. Napad… »

Politika 22.11.2024
ĐAKOVICA – Dragica Gašić, jedina Srpkinja u Đakovici kojoj su u četvrtak za sada nepoznate osobe kamenovale stan izjavila je da ovo nije prvi put da je na meti napada, dodajući da je i pored svih pritisaka čvrsto rešena da ostane u svom gradu… »

Euronews 22.11.2024
Dragica Gašić, jedina Srpkinja u Đakovici kojoj su u četvrtak za sada nepoznate osobe kamenovale stan izjavila je da ovo nije prvi put da je na meti napada, dodajući da je i pored svih pritisaka čvrsto rešena da ostane u svom gradu. Napad na stan… »
Dragica doživela novi stres na Kosmetu, napad izvršili na dan njene slave Jedina Srpkinja u Đakovici je trn u oko Prištine…

Dragica doživela novi stres na Kosmetu, napad izvršili na dan njene slave Jedina Srpkinja u Đakovici je trn u oko Prištine…

Alo 22.11.2024
Dragica Gašić, jedina Srpkinja u Đakovici kojoj su u četvrtak za sada nepoznate osobe kamenovale stan izjavila je da ovo nije prvi put da je na meti napada, dodajući da je i pored svih pritisaka čvrsto rešena da ostane u svom gradu. Napad na stan… »
Srpska heroina se oglasila posle napada: "Ne mogu da me uplaše, rešena sam da ostanem u Đakovici"

Srpska heroina se oglasila posle napada: "Ne mogu da me uplaše, rešena sam da ostanem u Đakovici"

Telegraf 22.11.2024
Preporučujemo. Dragica Gašić, jedina Srpkinja u Đakovici kojoj su u četvrtak za sada nepoznate osobe kamenovale stan izjavila je da ovo nije prvi put da je na meti napada, dodajući da je i pored svih pritisaka čvrsto rešena da ostane u svom gradu… »
Opet kamenovan stan Dragice Gašić: Jedina srpska povratnica u Đakovici opet meta napada

Opet kamenovan stan Dragice Gašić: Jedina srpska povratnica u Đakovici opet meta napada

Euronews 22.11.2024
Kancelarija Vlade Srbije za Kosovo i Metohiju (KIM) osudila je danas ponovno kamenovanje stana Dragice Gašić u Đakovici i ocenila da je to rezultat politike kosovskog premijera Aljbina Kurtija, koji želi "etnički čisto" Kosovo. "Svaka antisrpska… »
Kancelarija za KiM: Kamenovana kuća povratnice Dragice Gašić na dan njene krsne slave

Kancelarija za KiM: Kamenovana kuća povratnice Dragice Gašić na dan njene krsne slave

Blic 22.11.2024
Kancelarija za Kosovo i Metohiju saopštila je danas da je dokaz da se svaka antisrpska izjava i potez premijera privremenih prištinskih institucija Aljbina Kurtija, preliva na život Srba u AP KiM to što su albanski ekstremisti sinoć ponovo kamenovali… »
Kancelarija za KiM: kamenovana kuća povratnice Dragice Gašić na dan njene krsne slave

Kancelarija za KiM: kamenovana kuća povratnice Dragice Gašić na dan njene krsne slave

Politika 22.11.2024
Kancelarija za Kosovo i Metohiju saopštila je danas da je dokaz da se svaka antisrpska izjava i potez premijera privremenih prištinskih institucija Albina Kurtija, preliva na život Srba u AP KiM to što su albanski ekstremisti sinoć ponovo kamenovali… »
Kamenovana kuća jedine srpske povratnice u Đakovici na dan njene krsne slave

Kamenovana kuća jedine srpske povratnice u Đakovici na dan njene krsne slave

Sputnik 22.11.2024
Kancelarija za Kosovo i Metohiju saopštila je danas da je dokaz da se svaka izjava i antisrpski potez Aljbina Kurtija preliva na život Srba u AP KiM to što su albanski ekstremisti sinoć ponovo kamenovali stan jedine srpske povratnice u Đakovicu… »
Kancelarija za Kosovu i Metohiju: Kamenovanje poslednje povratnice u Đakovicu ima za cilj da se ona iseli

Kancelarija za Kosovu i Metohiju: Kamenovanje poslednje povratnice u Đakovicu ima za cilj da se ona iseli

NIN 22.11.2024
Kancelarija za Kosovo i Metohiju ocenila je da je cilj kamenovanja stana jedine srpske povratnice u Đakovicu Dragice Gašić, želja albanskih ekstremista da je nateraju da se iseli. "Svaka antisrpska izjava i potez Aljbina Kurtija, preliva se na život… »
Kancelarija za KiM: Kamenovanje poslednje povratnice u Đakovicu ima za cilj da se ona iseli

Kancelarija za KiM: Kamenovanje poslednje povratnice u Đakovicu ima za cilj da se ona iseli

N1 Info 22.11.2024
Kancelarija za Kosovo i Metohiju ocenila je da je cilj kamenovanja stana jedine srpske povratnice u Đakovicu Dragice Gašić, želja albanskih ekstremista da je nateraju da se iseli. „Svaka antisrpska izjava i potez Aljbina Kurtija, preliva se na… »

Novi magazin 22.11.2024
Kancelarija za Kosovo i Metohiju ocenila je da je cilj kamenovanja stana jedine srpske povratnice u Đakovicu Dragice Gašić, želja albanskih ekstremista da je nateraju da se iseli. "Svaka antisrpska izjava i potez Aljbina Kurtija, preliva se na život… »
Kamenovan stan jedine srpske povratnice u đakovici! Kancelarija za KiM: Cilj ovog napada je jasan, naterati je da napusti grad

Kamenovan stan jedine srpske povratnice u đakovici! Kancelarija za KiM: Cilj ovog napada je jasan, naterati je da napusti grad

Kurir 22.11.2024
Kancelarija za Kosovo i Metohiju saopštila je da je sinoć ponovo kamenovan stan Dragice Gašić, jedine srpske povratnice u Đakovicu. „Svaka antisrpska izjava i potez Aljbina Kurtija, preliva se na život Srba na Kosovu i Metohiji pa su tako albanski… »
Kamenovana kuća povratnice Dragice Gašić na dan njene krsne slave

Kamenovana kuća povratnice Dragice Gašić na dan njene krsne slave

RTS 22.11.2024
Kancelarija za KiM saopštila je da su albanski ekstremisti sinoć ponovo kamenovali stan jedine srpske povratnice u Đakovicu Dragice Gašić, na Aranđelovdan koji ona obeležava kao svoju krsnu slavu. Kancelarija za Kosovo i Metohiju saopštila je da… »

Telegraf 22.11.2024
Preporučujemo. Kancelarija za Kosovo i Metohiju saopštila je danas da je dokaz da se svaka antisrpska izjava i potez premijera privremenih prištinskih institucija Aljbina Kurtija, preliva na život Srba u AP KiM to što su albanski ekstremisti sinoć… »

Vesti dana »