Повезане вести

Драгица Гашић: Напади не могу да ме уплаше, чврсто сам решена да останем у Ђаковици

Драгица Гашић: Напади не могу да ме уплаше, чврсто сам решена да останем у Ђаковици

РТВ 22.11.2024
БЕОГРАД - Драгица Гашић, једина Српкиња у Ђаковици којој су у четвртак за сада непознате особе каменовале стан изјавила је да ово није први пут да је на мети напада, додајући да је и поред свих притисака чврсто решена да остане… »

Политика 22.11.2024
ЂАКОВИЦА – Драгица Гашић, једина Српкиња у Ђаковици којој су у четвртак за сада непознате особе каменовале стан изјавила је да ово није први пут да је на мети напада, додајући да је и поред свих притисака чврсто решена да остане… »

Еуроневс 22.11.2024
Драгица Гашић, једина Српкиња у Ђаковици којој су у четвртак за сада непознате особе каменовале стан изјавила је да ово није први пут да је на мети напада, додајући да је и поред свих притисака чврсто решена да остане у свом… »
Драгица доживела нови стрес на Космету, напад извршили на дан њене славе Једина Српкиња у Ђаковици је трн у око Приштине…

Драгица доживела нови стрес на Космету, напад извршили на дан њене славе Једина Српкиња у Ђаковици је трн у око Приштине…

Ало 22.11.2024
Драгица Гашић, једина Српкиња у Ђаковици којој су у четвртак за сада непознате особе каменовале стан изјавила је да ово није први пут да је на мети напада, додајући да је и поред свих притисака чврсто решена да остане у свом… »
Српска хероина се огласила после напада: "Не могу да ме уплаше, решена сам да останем у Ђаковици"

Српска хероина се огласила после напада: "Не могу да ме уплаше, решена сам да останем у Ђаковици"

Телеграф 22.11.2024
Препоручујемо. Драгица Гашић, једина Српкиња у Ђаковици којој су у четвртак за сада непознате особе каменовале стан изјавила је да ово није први пут да је на мети напада, додајући да је и поред свих притисака чврсто решена да… »
Опет каменован стан Драгице Гашић: Једина српска повратница у Ђаковици опет мета напада

Опет каменован стан Драгице Гашић: Једина српска повратница у Ђаковици опет мета напада

Еуроневс 22.11.2024
Канцеларија Владе Србије за Косово и Метохију (КИМ) осудила је данас поновно каменовање стана Драгице Гашић у Ђаковици и оценила да је то резултат политике косовског премијера Аљбина Куртија, који жели "етнички чисто" Косово… »
Канцеларија за КиМ: Каменована кућа повратнице Драгице Гашић на дан њене крсне славе

Канцеларија за КиМ: Каменована кућа повратнице Драгице Гашић на дан њене крсне славе

Блиц 22.11.2024
Канцеларија за Косово и Метохију саопштила је данас да је доказ да се свака антисрпска изјава и потез премијера привремених приштинских институција Аљбина Куртија, прелива на живот Срба у АП КиМ то што су албански екстремисти… »
Канцеларија за КиМ: каменована кућа повратнице Драгице Гашић на дан њене крсне славе

Канцеларија за КиМ: каменована кућа повратнице Драгице Гашић на дан њене крсне славе

Политика 22.11.2024
Канцеларија за Косово и Метохију саопштила је данас да је доказ да се свака антисрпска изјава и потез премијера привремених приштинских институција Албина Куртија, прелива на живот Срба у АП КиМ то што су албански екстремисти… »
Каменована куц́а једине српске повратнице у Ђаковици на дан њене крсне славе

Каменована куц́а једине српске повратнице у Ђаковици на дан њене крсне славе

Спутник 22.11.2024
Канцеларија за Косово и Метохију саопштила је данас да је доказ да се свака изјава и антисрпски потез Аљбина Куртија прелива на живот Срба у АП КиМ то што су албански екстремисти синоц́ поново каменовали стан једине српске… »
Канцеларија за Косову и Метохију: Каменовање последње повратнице у Ђаковицу има за циљ да се она исели

Канцеларија за Косову и Метохију: Каменовање последње повратнице у Ђаковицу има за циљ да се она исели

НИН 22.11.2024
Канцеларија за Косово и Метохију оценила је да је циљ каменовања стана једине српске повратнице у Ђаковицу Драгице Гашић, жеља албанских екстремиста да је натерају да се исели. "Свака антисрпска изјава и потез Аљбина Куртија… »
Канцеларија за КиМ: Каменовање последње повратнице у Ђаковицу има за циљ да се она исели

Канцеларија за КиМ: Каменовање последње повратнице у Ђаковицу има за циљ да се она исели

Н1 Инфо 22.11.2024
Канцеларија за Косово и Метохију оценила је да је циљ каменовања стана једине српске повратнице у Ђаковицу Драгице Гашић, жеља албанских екстремиста да је натерају да се исели. „Свака антисрпска изјава и потез Аљбина Куртија… »
Каменован стан једине српске повратнице у ђаковици! Канцеларија за КиМ: Циљ овог напада је јасан, натерати је да напусти град

Каменован стан једине српске повратнице у ђаковици! Канцеларија за КиМ: Циљ овог напада је јасан, натерати је да напусти град

Курир 22.11.2024
Канцеларија за Косово и Метохију саопштила је да је синоћ поново каменован стан Драгице Гашић, једине српске повратнице у Ђаковицу. „Свака антисрпска изјава и потез Аљбина Куртија, прелива се на живот Срба на Косову и Метохији… »

Нови магазин 22.11.2024
Канцеларија за Косово и Метохију оценила је да је циљ каменовања стана једине српске повратнице у Ђаковицу Драгице Гашић, жеља албанских екстремиста да је натерају да се исели. "Свака антисрпска изјава и потез Аљбина Куртија… »
Каменована кућа повратнице Драгице Гашић на дан њене крсне славе

Каменована кућа повратнице Драгице Гашић на дан њене крсне славе

РТС 22.11.2024
Канцеларија за КиМ саопштила је да су албански екстремисти синоћ поново каменовали стан једине српске повратнице у Ђаковицу Драгице Гашић, на Аранђеловдан који она обележава као своју крсну славу. Канцеларија за Косово и Метохију… »

Телеграф 22.11.2024
Препоручујемо. Канцеларија за Косово и Метохију саопштила је данас да је доказ да се свака антисрпска изјава и потез премијера привремених приштинских институција Аљбина Куртија, прелива на живот Срба у АП КиМ то што су албански… »

Вести дана »