Повезане вести
Драгица Гашић: Напади не могу да ме уплаше, чврсто сам решена да останем у Ђаковици
РТВ 22.11.2024
БЕОГРАД - Драгица Гашић, једина Српкиња у Ђаковици којој су у четвртак за сада непознате особе каменовале стан изјавила је да ово није први пут да је на мети напада, додајући да је и поред свих притисака чврсто решена да остане… »
Драгица Гашић: Напади не могу да ме уплаше, чврсто сам решена да останем у Ђаковици
Политика 22.11.2024
ЂАКОВИЦА – Драгица Гашић, једина Српкиња у Ђаковици којој су у четвртак за сада непознате особе каменовале стан изјавила је да ово није први пут да је на мети напада, додајући да је и поред свих притисака чврсто решена да остане… »
Еуроневс 22.11.2024
Драгица Гашић, једина Српкиња у Ђаковици којој су у четвртак за сада непознате особе каменовале стан изјавила је да ово није први пут да је на мети напада, додајући да је и поред свих притисака чврсто решена да остане у свом… »
Драгица доживела нови стрес на Космету, напад извршили на дан њене славе Једина Српкиња у Ђаковици је трн у око Приштине…
Ало 22.11.2024
Драгица Гашић, једина Српкиња у Ђаковици којој су у четвртак за сада непознате особе каменовале стан изјавила је да ово није први пут да је на мети напада, додајући да је и поред свих притисака чврсто решена да остане у свом… »
Српска хероина се огласила после напада: "Не могу да ме уплаше, решена сам да останем у Ђаковици"
Телеграф 22.11.2024
Препоручујемо. Драгица Гашић, једина Српкиња у Ђаковици којој су у четвртак за сада непознате особе каменовале стан изјавила је да ово није први пут да је на мети напада, додајући да је и поред свих притисака чврсто решена да… »
Опет каменован стан Драгице Гашић: Једина српска повратница у Ђаковици опет мета напада
Еуроневс 22.11.2024
Канцеларија Владе Србије за Косово и Метохију (КИМ) осудила је данас поновно каменовање стана Драгице Гашић у Ђаковици и оценила да је то резултат политике косовског премијера Аљбина Куртија, који жели "етнички чисто" Косово… »
Канцеларија за КиМ: Каменована кућа повратнице Драгице Гашић на дан њене крсне славе
Блиц 22.11.2024
Канцеларија за Косово и Метохију саопштила је данас да је доказ да се свака антисрпска изјава и потез премијера привремених приштинских институција Аљбина Куртија, прелива на живот Срба у АП КиМ то што су албански екстремисти… »
Канцеларија за КиМ: каменована кућа повратнице Драгице Гашић на дан њене крсне славе
Политика 22.11.2024
Канцеларија за Косово и Метохију саопштила је данас да је доказ да се свака антисрпска изјава и потез премијера привремених приштинских институција Албина Куртија, прелива на живот Срба у АП КиМ то што су албански екстремисти… »
Каменована куц́а једине српске повратнице у Ђаковици на дан њене крсне славе
Спутник 22.11.2024
Канцеларија за Косово и Метохију саопштила је данас да је доказ да се свака изјава и антисрпски потез Аљбина Куртија прелива на живот Срба у АП КиМ то што су албански екстремисти синоц́ поново каменовали стан једине српске… »
Канцеларија за Косову и Метохију: Каменовање последње повратнице у Ђаковицу има за циљ да се она исели
НИН 22.11.2024
Канцеларија за Косово и Метохију оценила је да је циљ каменовања стана једине српске повратнице у Ђаковицу Драгице Гашић, жеља албанских екстремиста да је натерају да се исели. "Свака антисрпска изјава и потез Аљбина Куртија… »
Канцеларија за КиМ: Каменовање последње повратнице у Ђаковицу има за циљ да се она исели
Н1 Инфо 22.11.2024
Канцеларија за Косово и Метохију оценила је да је циљ каменовања стана једине српске повратнице у Ђаковицу Драгице Гашић, жеља албанских екстремиста да је натерају да се исели. „Свака антисрпска изјава и потез Аљбина Куртија… »
Каменован стан једине српске повратнице у ђаковици! Канцеларија за КиМ: Циљ овог напада је јасан, натерати је да напусти град
Курир 22.11.2024
Канцеларија за Косово и Метохију саопштила је да је синоћ поново каменован стан Драгице Гашић, једине српске повратнице у Ђаковицу. „Свака антисрпска изјава и потез Аљбина Куртија, прелива се на живот Срба на Косову и Метохији… »
Канцеларија за КиМ: Каменовање последње повратнице у Ђаковицу има за циљ да се она исели
Нови магазин 22.11.2024
Канцеларија за Косово и Метохију оценила је да је циљ каменовања стана једине српске повратнице у Ђаковицу Драгице Гашић, жеља албанских екстремиста да је натерају да се исели. "Свака антисрпска изјава и потез Аљбина Куртија… »
Каменована кућа повратнице Драгице Гашић на дан њене крсне славе
РТС 22.11.2024
Канцеларија за КиМ саопштила је да су албански екстремисти синоћ поново каменовали стан једине српске повратнице у Ђаковицу Драгице Гашић, на Аранђеловдан који она обележава као своју крсну славу. Канцеларија за Косово и Метохију… »
Канцеларија за КиМ: Каменована кућа повратнице Драгице Гашић на дан њене крсне славе
Телеграф 22.11.2024
Препоручујемо. Канцеларија за Косово и Метохију саопштила је данас да је доказ да се свака антисрпска изјава и потез премијера привремених приштинских институција Аљбина Куртија, прелива на живот Срба у АП КиМ то што су албански… »
Вести дана »
Знате ли када је Воша последњи пут славила на "Маракани", а када је уписала "дуплу победу" над Црвеном звездом?!
Спортске.нет пре 4 минутајош 93 повезане
"Можда ћемо морати да обарамо руске авионе": Председник НАТО државе запретио Москви да ће предузети озбиљније акције
Курир пре 34 минутајош 51 повезана
Ферстапену недовољна победа у Абу Дабију – Норис освојио прву титулу у Формули 1
Ауто блог пре 4 сатијош 41 повезана