Povezane vesti

Dragica Gašić: Napadi ne mogu da me uplaše, čvrsto sam rešena da ostanem u Đakovici

Dragica Gašić: Napadi ne mogu da me uplaše, čvrsto sam rešena da ostanem u Đakovici

RTV pre 3 sata
BEOGRAD - Dragica Gašić, jedina Srpkinja u Đakovici kojoj su u četvrtak za sada nepoznate osobe kamenovale stan izjavila je da ovo nije prvi put da je na meti napada, dodajući da je i pored svih pritisaka čvrsto rešena da ostane u svom gradu. Napad… »

Politika pre 3 sata
ĐAKOVICA – Dragica Gašić, jedina Srpkinja u Đakovici kojoj su u četvrtak za sada nepoznate osobe kamenovale stan izjavila je da ovo nije prvi put da je na meti napada, dodajući da je i pored svih pritisaka čvrsto rešena da ostane u svom gradu… »

Euronews pre 3 sata
Dragica Gašić, jedina Srpkinja u Đakovici kojoj su u četvrtak za sada nepoznate osobe kamenovale stan izjavila je da ovo nije prvi put da je na meti napada, dodajući da je i pored svih pritisaka čvrsto rešena da ostane u svom gradu. Napad na stan… »
Dragica doživela novi stres na Kosmetu, napad izvršili na dan njene slave Jedina Srpkinja u Đakovici je trn u oko Prištine…

Dragica doživela novi stres na Kosmetu, napad izvršili na dan njene slave Jedina Srpkinja u Đakovici je trn u oko Prištine…

Alo pre 3 sata
Dragica Gašić, jedina Srpkinja u Đakovici kojoj su u četvrtak za sada nepoznate osobe kamenovale stan izjavila je da ovo nije prvi put da je na meti napada, dodajući da je i pored svih pritisaka čvrsto rešena da ostane u svom gradu. Napad na stan… »
Srpska heroina se oglasila posle napada: "Ne mogu da me uplaše, rešena sam da ostanem u Đakovici"

Srpska heroina se oglasila posle napada: "Ne mogu da me uplaše, rešena sam da ostanem u Đakovici"

Telegraf pre 3 sata
Preporučujemo. Dragica Gašić, jedina Srpkinja u Đakovici kojoj su u četvrtak za sada nepoznate osobe kamenovale stan izjavila je da ovo nije prvi put da je na meti napada, dodajući da je i pored svih pritisaka čvrsto rešena da ostane u svom gradu… »
Opet kamenovan stan Dragice Gašić: Jedina srpska povratnica u Đakovici opet meta napada

Opet kamenovan stan Dragice Gašić: Jedina srpska povratnica u Đakovici opet meta napada

Euronews pre 8 sati
Kancelarija Vlade Srbije za Kosovo i Metohiju (KIM) osudila je danas ponovno kamenovanje stana Dragice Gašić u Đakovici i ocenila da je to rezultat politike kosovskog premijera Aljbina Kurtija, koji želi "etnički čisto" Kosovo. "Svaka antisrpska… »
Kancelarija za KiM: Kamenovana kuća povratnice Dragice Gašić na dan njene krsne slave

Kancelarija za KiM: Kamenovana kuća povratnice Dragice Gašić na dan njene krsne slave

Blic pre 9 sati
Kancelarija za Kosovo i Metohiju saopštila je danas da je dokaz da se svaka antisrpska izjava i potez premijera privremenih prištinskih institucija Aljbina Kurtija, preliva na život Srba u AP KiM to što su albanski ekstremisti sinoć ponovo kamenovali… »
Kancelarija za KiM: kamenovana kuća povratnice Dragice Gašić na dan njene krsne slave

Kancelarija za KiM: kamenovana kuća povratnice Dragice Gašić na dan njene krsne slave

Politika pre 9 sati
Kancelarija za Kosovo i Metohiju saopštila je danas da je dokaz da se svaka antisrpska izjava i potez premijera privremenih prištinskih institucija Albina Kurtija, preliva na život Srba u AP KiM to što su albanski ekstremisti sinoć ponovo kamenovali… »
Kamenovana kuća jedine srpske povratnice u Đakovici na dan njene krsne slave

Kamenovana kuća jedine srpske povratnice u Đakovici na dan njene krsne slave

Sputnik pre 9 sati
Kancelarija za Kosovo i Metohiju saopštila je danas da je dokaz da se svaka izjava i antisrpski potez Aljbina Kurtija preliva na život Srba u AP KiM to što su albanski ekstremisti sinoć ponovo kamenovali stan jedine srpske povratnice u Đakovicu… »
Kancelarija za Kosovu i Metohiju: Kamenovanje poslednje povratnice u Đakovicu ima za cilj da se ona iseli

Kancelarija za Kosovu i Metohiju: Kamenovanje poslednje povratnice u Đakovicu ima za cilj da se ona iseli

NIN pre 9 sati
Kancelarija za Kosovo i Metohiju ocenila je da je cilj kamenovanja stana jedine srpske povratnice u Đakovicu Dragice Gašić, želja albanskih ekstremista da je nateraju da se iseli. "Svaka antisrpska izjava i potez Aljbina Kurtija, preliva se na život… »
Kancelarija za KiM: Kamenovanje poslednje povratnice u Đakovicu ima za cilj da se ona iseli

Kancelarija za KiM: Kamenovanje poslednje povratnice u Đakovicu ima za cilj da se ona iseli

N1 Info pre 9 sati
Kancelarija za Kosovo i Metohiju ocenila je da je cilj kamenovanja stana jedine srpske povratnice u Đakovicu Dragice Gašić, želja albanskih ekstremista da je nateraju da se iseli. „Svaka antisrpska izjava i potez Aljbina Kurtija, preliva se na… »

Novi magazin pre 9 sati
Kancelarija za Kosovo i Metohiju ocenila je da je cilj kamenovanja stana jedine srpske povratnice u Đakovicu Dragice Gašić, želja albanskih ekstremista da je nateraju da se iseli. "Svaka antisrpska izjava i potez Aljbina Kurtija, preliva se na život… »
Kamenovan stan jedine srpske povratnice u đakovici! Kancelarija za KiM: Cilj ovog napada je jasan, naterati je da napusti grad

Kamenovan stan jedine srpske povratnice u đakovici! Kancelarija za KiM: Cilj ovog napada je jasan, naterati je da napusti grad

Kurir pre 9 sati
Kancelarija za Kosovo i Metohiju saopštila je da je sinoć ponovo kamenovan stan Dragice Gašić, jedine srpske povratnice u Đakovicu. „Svaka antisrpska izjava i potez Aljbina Kurtija, preliva se na život Srba na Kosovu i Metohiji pa su tako albanski… »
Kamenovana kuća povratnice Dragice Gašić na dan njene krsne slave

Kamenovana kuća povratnice Dragice Gašić na dan njene krsne slave

RTS pre 9 sati
Kancelarija za KiM saopštila je da su albanski ekstremisti sinoć ponovo kamenovali stan jedine srpske povratnice u Đakovicu Dragice Gašić, na Aranđelovdan koji ona obeležava kao svoju krsnu slavu. Kancelarija za Kosovo i Metohiju saopštila je da… »

Telegraf pre 9 sati
Preporučujemo. Kancelarija za Kosovo i Metohiju saopštila je danas da je dokaz da se svaka antisrpska izjava i potez premijera privremenih prištinskih institucija Aljbina Kurtija, preliva na život Srba u AP KiM to što su albanski ekstremisti sinoć… »

Vesti dana »