Повезане вести

Диди силовао још једног мушкарца? У новој оптужби до детаља описане стравичне повреде и детаљи инцидента

Диди силовао још једног мушкарца? У новој оптужби до детаља описане стравичне повреде и детаљи инцидента

Мондо 22.11.2024
Озлоглашени репер већ је неко време у притвору, а нове оптужбе само се ређају. Озлоглашени репер Шон Диди Комбс, познатији као Паф Диди поново је оптужен за тешко злостављање, и то мушкарца који је испричао да се инцидент… »
"Силовао ме је и сломио ми зуб, а његово обезбеђење..." Откривени нови језиви детаљи у случају Паф Дедија: "Држао ме је у…

"Силовао ме је и сломио ми зуб, а његово обезбеђење..." Откривени нови језиви детаљи у случају Паф Дедија: "Држао ме је у…

Ало 22.11.2024
Инцидент се догодио 2001. године, а мушкарац тврди да га је репер анално силовао те да је након тога морао да потражи лекарску помоћ. Озлоглашени репер Шон Диди Комбс, ранијег уметничког имена Паф Деди, који се тренутно налази у… »
Још један мушкарац оптужио певача за силовање: Поломио му је зуб, повраћао је цело вече "Дрогирао ме је, осетио сам велику…

Још један мушкарац оптужио певача за силовање: Поломио му је зуб, повраћао је цело вече "Дрогирао ме је, осетио сам велику…

Курир 22.11.2024
Озлоглашени репер Паф Деди, који се тренутно налази у притвору, поновно је оптужен за силовање мушкарца. Инцидент се догодио 2001. године, а мушкарац тврди да га је репер анално силовао те да је након тога морао да потражи… »
(ВИДЕО) Још један мушкарац оптужио Дидија за силовање

(ВИДЕО) Још један мушкарац оптужио Дидија за силовање

Н1 Инфо 22.11.2024
Контроверзни репер Диди, који је тренутно у затвору, суочава се са новим оптужбама. Адвокат Тони Базби поднео је пет нових оптужби против музичара, укључујуц́и и једну за силовање мушкарца. Како наводи „Паге Сикс“, инцидент се… »

Вести дана »