Povezane vesti
Didi silovao još jednog muškarca? U novoj optužbi do detalja opisane stravične povrede i detalji incidenta
Mondo 22.11.2024
Ozloglašeni reper već je neko vreme u pritvoru, a nove optužbe samo se ređaju. Ozloglašeni reper Šon Didi Kombs, poznatiji kao Paf Didi ponovo je optužen za teško zlostavljanje, i to muškarca koji je ispričao da se incident dogodio 2001. godine… »
"Silovao me je i slomio mi zub, a njegovo obezbeđenje..." Otkriveni novi jezivi detalji u slučaju Paf Dedija: "Držao me je u…
Alo 22.11.2024
Incident se dogodio 2001. godine, a muškarac tvrdi da ga je reper analno silovao te da je nakon toga morao da potraži lekarsku pomoć. Ozloglašeni reper Šon Didi Kombs, ranijeg umetničkog imena Paf Dedi, koji se trenutno nalazi u pritvoru, ponovno je… »
Još jedan muškarac optužio pevača za silovanje: Polomio mu je zub, povraćao je celo veče "Drogirao me je, osetio sam…
Kurir 22.11.2024
Ozloglašeni reper Paf Dedi, koji se trenutno nalazi u pritvoru, ponovno je optužen za silovanje muškarca. Incident se dogodio 2001. godine, a muškarac tvrdi da ga je reper analno silovao te da je nakon toga morao da potraži lekarsku pomoć. Kako… »
(VIDEO) Još jedan muškarac optužio Didija za silovanje
N1 Info 22.11.2024
Kontroverzni reper Didi, koji je trenutno u zatvoru, suočava se sa novim optužbama. Advokat Toni Bazbi podneo je pet novih optužbi protiv muzičara, uključujući i jednu za silovanje muškarca. Kako navodi „Page Six“, incident se dogodio 2001… »
Vesti dana »
Jokić zabeležio tripl-dabl ali uzalud, poraz Denvera od Klivlenda (VIDEO)
Vesti online pre 1 satjoš 21 povezana