Povezane vesti
Stiv Rozenberg: Šta je Putinov sledeći korak
BBC News pre 7 sati
U svetlu nove eskalacije rata u Ukrajini, Stiv Rozenberg, BBC urednik za Rusiju, piše o tome šta bi mogli da budu naredni potezi ruskog predsednika. „Šta je Putinov sledeći korak?” Mnogi su me to pitali poslednjih dana, što je sasvim razumljivo… »
Radio 021 pre 7 sati
U svetlu nove eskalacije rata u Ukrajini, Stiv Rozenberg, BBC urednik za Rusiju, piše o tome šta bi mogli da budu naredni potezi ruskog predsednika. Reuters „Šta je Putinov sledeći korak?” Mnogi su me to pitali poslednjih dana, što je sasvim… »
Blic pre 7 sati
„Šta je Putinov sledeći korak?”. Mnogi su me to pitali poslednjih dana, što je sasvim razumljivo. Prvi čovek Kremlja je ove nedelje spustio prag za početak upotrebe ruskog nuklearnog oružja. Ovo je sedmica u kojoj su Sjedinjene Američke Države… »
Danas pre 7 sati
„Šta je Putinov sledeći korak?” Mnogi su me to pitali poslednjih dana, što je sasvim razumljivo. Prvi čovek Kremlja je ove nedelje spustio prag za početak upotrebe ruskog nuklearnog oružja. Ovo je sedmica u kojoj su Sjedinjene Američke Države… »
NIN pre 7 sati
"Šta je Putinov sledeći korak?” Mnogi su me to pitali poslednjih dana, što je sasvim razumljivo. Prvi čovek Kremlja je ove nedelje spustio prag za početak upotrebe ruskog nuklearnog oružja. Ovo je sedmica u kojoj su Sjedinjene Američke Države i… »
Zapad prelazi Putinove "crvene linije", svet je na ivici nuklearnog rata? Svi se pitaju samo jedno
Telegraf pre 9 sati
Preporučujemo. "Šta bi ruski predsednik Vladimir Putin mogao sledeće da uradi", pitanje je koje su ove nedelje politički analitičari najčešće čuli. Među njima je i Stiv Rosenberg, koji kaže da potpuno razume zašto je to tako. Ove nedelje Putin… »
Ovako bi izgledao početak nuklearnog rata: Rusija ispaljuje rakete iz Kalinjingrada, u roku od nekoliko sati Evropa je…
Nova pre 11 sati
: Pretnja od nuklearnog rata je čini se sve bliža, nakon odluke američke administracije da dozvoli Ukrajini da gađa duboko u rusku teritoriju zapadnim oružjem i nakon što je Rusija zvanično usvojila novu nuklearnu doktrinu, prema kojoj je snizila… »
Vesti dana »
Rhmz izdao upozorenje! Tokom večeri stiže nova promena, a ovde će sneg dostići 20 centimetara! Evo i kako će biti u Beogradu (foto)
Kurir pre 1 satjoš 24 povezane
Goran Ješić nakon puštanja iz pritvora: Prostor nedostojan za ljude u 21. veku
Vreme pre 31 minutajoš 24 povezane
U Srbiji sutra ujutru oblačno uz provejavanje snega, kasnije tokom dana sunčano
Novi magazin pre 8 satijoš 40 povezanih