Povezane vesti
Sivić: Težak zadatak bez pola tima u Subotici
Sandžak haber 22.11.2024
Trener fudbalera Novog Pazara Tomislav Sivić rekao je danas da je prinuđen na promene u ekipi, koja će gostovati subotičkom Spartaku u 16. kolu Super lige Srbije. “Pola tima nam je van stroja zbog povreda i kartona. Ja nikada nisam kukao, ali to je… »
Sivić: Bez pola tima u Subotici, težak zadatak
Radio sto plus 22.11.2024
“Pola tima nam je van stroja zbog povreda i kartona. Ja nikada nisam kukao, ali to je veliki nedostatak i za mnogo jače od nas. Iako je tradicija u Subotici dobra po Novi Pazar, ovog puta nas čeka težak zadatak”, rekao je Sivić. On neće računati na… »
Sivić: Težak zadatak bez pola tima u Subotici
RTV Novi Pazar 22.11.2024
Trener fudbalera Novog Pazara Tomislav Sivić rekao je danas da je prinuđen na promene u ekipi, koja će gostovati subotičkom Spartaku u 16. kolu Super lige Srbije. “Pola tima nam je van stroja zbog povreda i kartona. Ja nikada nisam kukao, ali to je… »
Vesti dana »

Upozorenje na nepogodno vreme u Srbiji sa pljuskovima, grmljavinom i jakim vetrom
Naslovi.ai pre 25 minutajoš 48 povezanih

Konstituisana Skupština opštine Kosjerić: Žarko Đokić treći put predsednik opštine
Blic pre 15 minutajoš 20 povezanih

Obeležavanje Oluje u Zagrebu: Aktivisti podsetili na zločine, veterani odgovorili optužbama i muzikom
Insajder pre 30 minutajoš 20 povezanih

Tramp najavio posetu Vitkofa Rusiji i moguće sankcije zbog Ukrajine
Naslovi.ai pre 4 satijoš 25 povezanih

ATP turnir Belgrade Open seli se iz Beograda u Atinu u novembru 2025.
Naslovi.ai pre 1 satjoš 32 povezane