Povezane vesti
„Uspeli smo da se pozdravimo nekoliko sati pre nego što si otišao“: Našem glumcu preminuo otac, oprostio se emotivnom…
Nova pre 31 dana
: Zvezda serije "Istine i laži" Žarko Stepanov objavio je na Instagramu da mu je preminuo otac. Žarko je podelio emotivnu fotografiju sa ocem i objavio da je juče sahranjen uz tamburaše. „Ćalac moj, jučerašnji dan, je bio najtužniji u mom… »
(Foto) tuga u domu našeg glumca: Slomljen zbog smrti, Sloboda Mićalović i Ivan Bosiljčić mu pružaju podršku: "Uspeli smo…
Blic 22.11.2024
Glumac Žarko Stepanov podelio je tužne vesti, da mu je preminuo otac. Naime, Žarko se od svog oca oprostio bolnom porukomm uz njihovu zajedničku fotografiju koju je objavio. - Ćalac moj, jučerašnji dan, je bio najtužniji u mom životu. Tvoja… »
Tuga u domu našeg glumca! Preminuo mu otac, oglasio se bolnim rečima: "Ćalac moj, najtužniji dan..."
Telegraf 22.11.2024
Preporučujemo. Glumac Žarko Stepanov objavio je tužnu vest, da mu je preminuo otac. Naime, Žarko se od svog oca oprostio bolnom porukomm uz njihovu zajedničku fotografiju koju je objavio. - Ćalac moj, jučerašnji dan, je bio najtužniji u mom… »
Vesti dana »
Studenti pozivaju na protestnu šetnju u sredu: 1.000 pisama za "uspavanu" Zagorku Dolovac
Radio 021 pre 40 minutajoš 43 povezane
Krivične prijave protiv BIA i policije zbog špijuniranja aktivista i novinara
Luftika pre 4 satijoš 10 povezanih
Odluka o raskidu ugovora sa Lastom povučena sa dnevnog reda Skupštine Beograda
N1 Info pre 1 satjoš 39 povezanih
Na raspust bez zaključenih ocena – Nastavnici ponudili odgovaranje tokom odmora, ali sindikati ističu: To je nezakonito
Euronews pre 6 satijoš 22 povezane