Povezane vesti
JOVANA PAJIĆ IZBACILA JOŠ JEDNU HIT PESMU: „PREZIME SE BRIŠE“ - NOVA ŽENSKA HIMNA
Story pre 4 dana
Pop zvezda Jovana Pajić potpuno je zaludela region svojim velikim "come backom" i pesmom „Ludilo moje“, koja je u poslednjih šest meseci bila najslušanija domaća numera, a novom pesmom samo će još više podići temperaturu na domaćoj sceni… »
"Sve je to birao neko drugi..." Jovana Pajić nikad iskrenija o početku karijere: Bila sam dete...
Kurir pre 3 dana
Jovana Pajić nastavlja da radi punom parom. Pevačica je izbacila novu pesmu i ne krije koliko je srećna zbog toga: - Pesma "Prezime se briše" je poziv ženama da veruju u sebe, da znaju da i onda kada deluje da su sva vrata zatvorena, da uvek posle te… »
Jovana Pajić osvaja region novim hitom Prezime se briše - nova ženska himna!
Svet plus pre 3 dana
Pop zvezda Jovana Pajić nastavlja da oduševljava publiku! Nakon ogromnog uspeha pesme „Ludilo moje“, koja je mesecima dominirala muzičkom scenom, Jovana je predstavila novu numeru „Prezime se briše“. Ova pesma slavi žensku snagu i nove… »
„Prezime se briše“ – novi singl Jovane Pajić
RTS pre 4 dana
Pop pevačica Jovana Pajić potpuno je zaludela region svojim povratkom na scenu i pesmom „Ludilo moje“, koja je u poslednjih šest meseci bila najslušanija domaća numera. Novom pesmom preti da podigne temperaturu na domaćoj sceni. U pitanju je… »
"Prezime se briše": Jovana Pajić objavila novu pesmu, ovo je nova ženska himna
Blic pre 4 dana
Pop zvezda Jovana Pajić potpuno je zaludela region svojim velikim come backom i pesmom „Ludilo moje“, koja je u poslednjih šest meseci bila najslušanija domaća numera, a novom pesmom samo će još više podići temperaturu na domaćoj sceni… »
Vesti dana »
I Šurlan iz pritvora prebačen na Institut u Sremskoj Kamenici: Ima više zdravstvenih tegoba
Radio 021 pre 1 satjoš 80 povezanih
(Foto) automobili, municija, novac: Evo šta je sve zaplenjeno Balkanskom kartelu: Policija traga za organizatorima, švercovali tone kokaina
Blic pre 37 minutajoš 49 povezanih
POSKUPELI I NAFTA I ZLATO: Tržište uznemireno Trampovim najavama da će da uvede sveobuhvatne nove carine na proizvode iz Meksika, Kanade i Kine
Kurir pre 2 satajoš 34 povezane
Bila je divno dete i dobra devojčica, ovo je užas šta smo saznali: Muk u ivanjičkom naselju Lučka Reka u kom je majka ubila bebu, patronaža ih obilazila i bilo sve u redu
IndeksOnline pre 2 satajoš 28 povezanih
Milojević: Glazer nije spreman, trio se vratio (video)
Sportski žurnal pre 55 minutajoš 25 povezanih