Povezane vesti
JOVANA PAJIĆ IZBACILA JOŠ JEDNU HIT PESMU: „PREZIME SE BRIŠE“ - NOVA ŽENSKA HIMNA
Story 22.11.2024
Pop zvezda Jovana Pajić potpuno je zaludela region svojim velikim "come backom" i pesmom „Ludilo moje“, koja je u poslednjih šest meseci bila najslušanija domaća numera, a novom pesmom samo će još više podići temperaturu na domaćoj sceni! Jovana je danas… »
"Sve je to birao neko drugi..." Jovana Pajić nikad iskrenija o početku karijere: Bila sam dete...
Kurir 22.11.2024
Jovana Pajić nastavlja da radi punom parom. Pevačica je izbacila novu pesmu i ne krije koliko je srećna zbog toga: - Pesma "Prezime se briše" je poziv ženama da veruju u sebe, da znaju da i onda kada deluje da su sva vrata zatvorena, da uvek posle te tri… »
„Prezime se briše“ – novi singl Jovane Pajić
RTS 22.11.2024
Pop pevačica Jovana Pajić potpuno je zaludela region svojim povratkom na scenu i pesmom „Ludilo moje“, koja je u poslednjih šest meseci bila najslušanija domaća numera. Novom pesmom preti da podigne temperaturu na domaćoj sceni. U pitanju je singl pod… »
"Prezime se briše": Jovana Pajić objavila novu pesmu, ovo je nova ženska himna
Blic 22.11.2024
Pop zvezda Jovana Pajić potpuno je zaludela region svojim velikim come backom i pesmom „Ludilo moje“, koja je u poslednjih šest meseci bila najslušanija domaća numera, a novom pesmom samo će još više podići temperaturu na domaćoj sceni! Jovana je danas… »
Vesti dana »

Haos u Americi, FBI našao pogrešnog "ubicu", opet nude 100.000 $! "Trag se nije ispostavio tačnim", evo novih slika osobe koja je ispalila metak u Kirka (foto)
Kurir pre 4 minutajoš 38 povezanih

U Srbiji promenljivo sa sunčanim intervalima, ponegde kiša
Serbian News Media pre 54 minutajoš 27 povezanih

uživo RAT U UKRAJINI Tusk: Napad dronova na Poljsku nije bila greška i mi to znamo
Euronews pre 4 minutajoš 22 povezane

Bivši predsednik Brazila Bolsonaro osuđen na 27 godina zatvora za pripremu državnog udara
Novi magazin pre 54 minutajoš 23 povezane