Povezane vesti
Garđani na društvenim mrežama identifikoval učesnika incidenta u Bulevaru umetnosti
Danas pre 3 dana
Nije bilo potrebno da prođe mnogo vremena od incidenta koji se dogodio ranije danas u Bulevaru umetnosti ispred Fakulteta dramskih umetnosti, da bi na društvenim mrežama krenule spekulacije o tome šta se dogodilo i ko su ljudi koji su izazvali sukob… »
Građani na društvenim mrežama identifikovali učesnika incidenta u Bulevaru umetnosti
Danas pre 3 dana
Nije bilo potrebno da prođe mnogo vremena od incidenta koji se dogodio ranije danas u Bulevaru umetnosti ispred Fakulteta dramskih umetnosti, da bi na društvenim mrežama krenule spekulacije o tome šta se dogodilo i ko su ljudi koji su izazvali sukob… »
„Sumnjiva ekipa iz sumnjivih automobila“: Student FDU o incidentu koji se desio u Bulevaru umetnosti
Danas pre 3 dana
Sumnjiva ekipa iz sumnjivih automobila je krenula na moju koleginicu, ja sam se zbog toga umešao, kaže za Danas Nikola Terzić, student Fakulteta dramskih umetnosti, koji se našao u centru incidenta u Bulevaru umetnosti kada je ušao u sukob sa… »
Incident u Bulevaru umetnosti tokom protesta Zastani Srbijo – 15 minuta za 15 života (VIDEO)
Danas pre 3 dana
Ispred Fakulteta dramskih umetnosti u Bulevaru umetnosti došlo je do tuče između protestanata i nekolicine ljudi koji su automobilima probali da prođu kroz bulevar nakon početka blokade. Naime iz nekoliko automobila izalo je nekoliko muškaraca koji… »
Vesti dana »
Zbog pogoršanja zdravstvenog stanja Goran Vesić prebačen u Institut u Sremskoj Kamenici
RTS pre 8 minutajoš 27 povezanih
Krah Denvera: Trener Meloun prozvao Jokića i Mareja, srpski centar brzo odgovorio
Danas pre 56 minutajoš 18 povezanih
UKRAJINSKA KRIZA: Najviše bitaka na Kurahovskom i Pokrovskom pravcu; Rusija u više talasa napala dronovima Kijev
RTV pre 33 minutajoš 8 povezanih
Lazović: Na jučerašnjoj sednici Skupštine videla se kriza u kojoj se država nalazi
Novi magazin pre 1 satjoš 8 povezanih