Povezane vesti

Građani na društvenim mrežama identifikovali učesnika incidenta u Bulevaru umetnosti

Građani na društvenim mrežama identifikovali učesnika incidenta u Bulevaru umetnosti

Danas 22.11.2024
Nije bilo potrebno da prođe mnogo vremena od incidenta koji se dogodio ranije danas u Bulevaru umetnosti ispred Fakulteta dramskih umetnosti, da bi na društvenim mrežama krenule spekulacije o tome šta se dogodilo i ko su ljudi koji su izazvali sukob. Na… »
Garđani na društvenim mrežama identifikoval učesnika incidenta u Bulevaru umetnosti

Garđani na društvenim mrežama identifikoval učesnika incidenta u Bulevaru umetnosti

Danas 22.11.2024
Nije bilo potrebno da prođe mnogo vremena od incidenta koji se dogodio ranije danas u Bulevaru umetnosti ispred Fakulteta dramskih umetnosti, da bi na društvenim mrežama krenule spekulacije o tome šta se dogodilo i ko su ljudi koji su izazvali sukob. Na… »
„Sumnjiva ekipa iz sumnjivih automobila“: Student FDU o incidentu koji se desio u Bulevaru umetnosti

„Sumnjiva ekipa iz sumnjivih automobila“: Student FDU o incidentu koji se desio u Bulevaru umetnosti

Danas 22.11.2024
Sumnjiva ekipa iz sumnjivih automobila je krenula na moju koleginicu, ja sam se zbog toga umešao, kaže za Danas Nikola Terzić, student Fakulteta dramskih umetnosti, koji se našao u centru incidenta u Bulevaru umetnosti kada je ušao u sukob sa nekoliko… »
Incident u Bulevaru umetnosti tokom protesta Zastani Srbijo – 15 minuta za 15 života (VIDEO)

Incident u Bulevaru umetnosti tokom protesta Zastani Srbijo – 15 minuta za 15 života (VIDEO)

Danas 22.11.2024
Ispred Fakulteta dramskih umetnosti u Bulevaru umetnosti došlo je do tuče između protestanata i nekolicine ljudi koji su automobilima probali da prođu kroz bulevar nakon početka blokade. Naime iz nekoliko automobila izalo je nekoliko muškaraca koji su… »

Vesti dana »