Povezane vesti

Garđani na društvenim mrežama identifikoval učesnika incidenta u Bulevaru umetnosti

Garđani na društvenim mrežama identifikoval učesnika incidenta u Bulevaru umetnosti

Danas pre 3 dana
Nije bilo potrebno da prođe mnogo vremena od incidenta koji se dogodio ranije danas u Bulevaru umetnosti ispred Fakulteta dramskih umetnosti, da bi na društvenim mrežama krenule spekulacije o tome šta se dogodilo i ko su ljudi koji su izazvali sukob… »
Građani na društvenim mrežama identifikovali učesnika incidenta u Bulevaru umetnosti

Građani na društvenim mrežama identifikovali učesnika incidenta u Bulevaru umetnosti

Danas pre 3 dana
Nije bilo potrebno da prođe mnogo vremena od incidenta koji se dogodio ranije danas u Bulevaru umetnosti ispred Fakulteta dramskih umetnosti, da bi na društvenim mrežama krenule spekulacije o tome šta se dogodilo i ko su ljudi koji su izazvali sukob… »
„Sumnjiva ekipa iz sumnjivih automobila“: Student FDU o incidentu koji se desio u Bulevaru umetnosti

„Sumnjiva ekipa iz sumnjivih automobila“: Student FDU o incidentu koji se desio u Bulevaru umetnosti

Danas pre 3 dana
Sumnjiva ekipa iz sumnjivih automobila je krenula na moju koleginicu, ja sam se zbog toga umešao, kaže za Danas Nikola Terzić, student Fakulteta dramskih umetnosti, koji se našao u centru incidenta u Bulevaru umetnosti kada je ušao u sukob sa… »
Incident u Bulevaru umetnosti tokom protesta Zastani Srbijo – 15 minuta za 15 života (VIDEO)

Incident u Bulevaru umetnosti tokom protesta Zastani Srbijo – 15 minuta za 15 života (VIDEO)

Danas pre 3 dana
Ispred Fakulteta dramskih umetnosti u Bulevaru umetnosti došlo je do tuče između protestanata i nekolicine ljudi koji su automobilima probali da prođu kroz bulevar nakon početka blokade. Naime iz nekoliko automobila izalo je nekoliko muškaraca koji… »

Vesti dana »