Povezane vesti
Novak o Rafi: Nikad prijatelji, ali nikad ni neprijatelji
Vesti online pre 6 sati
Novak Đoković je dao interesantan intervju italijanskoj “Korijere dela sera”. Tema je bio njegov odnos sa Rafaelom Nadalom koji se ove nedelje penzionisao. – Nadal je samo godinu dana stariji od mene, a obojica smo rođeni u znaku blizanaca. Na… »
"Sa njim je nemoguće biti prijatelj, ali nismo ni neprijatelji": Đoković šokirao svet pričom o Rafi Nadalu
Večernje novosti pre 10 sati
Španski teniser Rafael Nadal otišao je u penziju nakon poraza "furije" od Holandije u četvrtfinalu Dejvis kupa, a mnogi se pitaju zašto Novak Đoković i Rodžer Federer nisu prisustvovali. Italijanski list „Korijere dela sera“ pisao je ovoj temi… »
Novak o Rafi: Nikad prijatelji, ali nikad ni neprijatelji
Sport klub pre 11 sati
Novak Đoković je dao interesantan intervju italijanskoj „Korijere dela sera“. Tema je bio njegov odnos sa Rafaelom Nadalom koji se ove nedelje penzionisao. – Nadal je samo godinu dana stariji od mene, a obojica smo rođeni u znaku blizanaca. Na… »
Vesti dana »
"Prekjuče me je pozvao i 9 minuta: Molio..." Čeda Jovanović se oglasio povodom smrti Dragana Markovića Palme: "Jutros mi nije odgovorio na poziv" (foto)
Blic pre 2 satajoš 20 povezanih
Oglasilo se tužilaštvo povodom tragedije u Novom Sadu: Predložen pritvor za 13 osumnjičenih, za jednim raspisana poternica
Blic pre 1 satjoš 6 povezanih
Vučević se oprostio od Dragana Markovića Palme: "Uvek je posvećeno i predano radio u interesu Srbije"
Blic pre 3 satajoš 2 povezane