Povezane vesti

Formirana nova poslanička grupa, Radovanović za Euronews Srbija objasnila razloge napuštanja Narodnog pokreta Srbije

Formirana nova poslanička grupa, Radovanović za Euronews Srbija objasnila razloge napuštanja Narodnog pokreta Srbije

Euronews pre 5 sati
U Narodnoj skupštini danas je formirana nova poslanička grupa "Pokret radnika Sloga - da se struka pita", koju čine bivši poslanici Stranke slobode i pravde Narodnog pokreta Srbije. Gošća Euronews Srbija bila je Slavica Radovanović, narodna… »
Poslanica koja je napustila aleksića neće da mu vrati mandat: Slavica Radovanović: Ne vidim razlog da svoju borbu ne…

Poslanica koja je napustila aleksića neće da mu vrati mandat: Slavica Radovanović: Ne vidim razlog da svoju borbu ne…

Kurir pre 8 sati
Slavica Radovanović, koja je nedavno napustila Narodni pokret Srbije (NPS), a juče postavljena za potpredsednicu stranke Nova - Da se struka pita, izjavila je danas da smatra da je zaslužila mandat poslanice u Skupštini Srbije, iako je njena bivša… »
Radovanović: Zaslužila sam mandat, ne vidim razlog da borbu ne nastavim u drugom poslaničkom klubu

Radovanović: Zaslužila sam mandat, ne vidim razlog da borbu ne nastavim u drugom poslaničkom klubu

Beta pre 10 sati
Potpredsednica stranke Nova - Da se struka pita Slavica Radovanović, koja je nedavno napustila Narodni pokret Srbije (NPS) izjavila je danas da smatra da je zaslužila mandat poslanice u Skupštini Srbije, iako je njena bivša stranka tražila da ga… »

Novi magazin pre 10 sati
Potpredsednica stranke Nova - Da se struka pita Slavica Radovanović, koja je nedavno napustila Narodni pokret Srbije (NPS) izjavila je danas da smatra da je zaslužila mandat poslanice u Skupštini Srbije, iako je njena bivša stranka tražila da ga… »
Slavica Radovanović: Kordon policije na Starom savskom mostu je klasična zloupotreba policije u političke svrhe

Slavica Radovanović: Kordon policije na Starom savskom mostu je klasična zloupotreba policije u političke svrhe

Nova pre 15 sati
: Policijsku brutalnost ili suzdržanu policiju - šta smo videli u Novom Sadu i Beogradu? Dobar sagovornik da nam to objasni je pukovnica koja je u policiji provela 30 godina. Slavica Radovanović. Ona je u sredu napustila Narodni Pokret Srbije. Zato… »

Vesti dana »