Повезане вести

Формирана нова посланичка група, Радовановић за Еуроневс Србија објаснила разлоге напуштања Народног покрета Србије

Формирана нова посланичка група, Радовановић за Еуроневс Србија објаснила разлоге напуштања Народног покрета Србије

Еуроневс 22.11.2024
У Народној скупштини данас је формирана нова посланичка група "Покрет радника Слога - да се струка пита", коју чине бивши посланици Странке слободе и правде Народног покрета Србије. Гошћа Еуроневс Србија била је Славица… »
Посланица која је напустила алексића неће да му врати мандат: Славица Радовановић: Не видим разлог да своју борбу не наставим…

Посланица која је напустила алексића неће да му врати мандат: Славица Радовановић: Не видим разлог да своју борбу не наставим…

Курир 22.11.2024
Славица Радовановић, која је недавно напустила Народни покрет Србије (НПС), а јуче постављена за потпредседницу странке Нова - Да се струка пита, изјавила је данас да сматра да је заслужила мандат посланице у Скупштини Србије… »
Радовановић: Заслужила сам мандат, не видим разлог да борбу не наставим у другом посланичком клубу

Радовановић: Заслужила сам мандат, не видим разлог да борбу не наставим у другом посланичком клубу

Бета 22.11.2024
Потпредседница странке Нова - Да се струка пита Славица Радовановић, која је недавно напустила Народни покрет Србије (НПС) изјавила је данас да сматра да је заслужила мандат посланице у Скупштини Србије, иако је њена бивша… »

Нови магазин 22.11.2024
Потпредседница странке Нова - Да се струка пита Славица Радовановић, која је недавно напустила Народни покрет Србије (НПС) изјавила је данас да сматра да је заслужила мандат посланице у Скупштини Србије, иако је њена бивша… »
Славица Радовановић: Кордон полиције на Старом савском мосту је класична злоупотреба полиције у политичке сврхе

Славица Радовановић: Кордон полиције на Старом савском мосту је класична злоупотреба полиције у политичке сврхе

Нова 22.11.2024
: Полицијску бруталност или суздржану полицију - шта смо видели у Новом Саду и Београду? Добар саговорник да нам то објасни је пуковница која је у полицији провела 30 година. Славица Радовановић. Она је у среду напустила Народни… »

Вести дана »