Povezane vesti
"Boli me mozak, to ludilo je čisto": Melina prekinula ćutanje nakon bračnog kraha sa Harisom Džinovićem
Mondo 22.11.2024
Neočekivanim rečima, Melina je digla pravu buru na mrežama. Haris Džinović i Melina Džinović, jedan od naših najpoznatijih estradnih parova, rešili su da stave tačku na svoj brak ranije ove godine, a od tada kreatorka se nije oglašavala, dok je Haris u… »
"Sebe bih..." Melina prekinula ćutanje nakon razvoda od harisa! Prvo oglašavanje kreatorke nakon kraha braka: Neočekivanim…
Kurir 22.11.2024
Haris Džinović i Melina Džinović, jedan od naših najpoznatijih estradnih parova, rešili su da stave tačku na svoj brak i da se posle 22 godine ljubavi razvedu. Haris i Melina Džinović su emotivnu vezu započeli još 2002. godine i dobili dvoje dece, sina… »
"Boli me mozak, boli me telo, sebe bih potopila": Melina prekinula ćutanje nakon razvoda od Harisa Džinovića: Oglasila se…
Blic 22.11.2024
Haris i Melina Džinović, jedan od naših najpoznatijih estradnih parova, rešili su da stave tačku na svoj brak i da se posle 22 godine ljubavi razvedu. Haris i Melina Džinović su emotivnu vezu započeli još 2002. godine i dobili dvoje dece, sina Kana i… »
Vesti dana »

Građani protiv blokada: Više desetina skupova širom Srbije, Vučić i Brnabić prisustvovali
Serbian News Media pre 14 minutajoš 34 povezane

Direktor policije Vasiljević: Na skupovima protiv blokada okupilo se 126.399 ljudi, sprečeni sukobi u Čačku i Šapcu
Euronews pre 14 minutajoš 26 povezanih

Da li je Amerika ostala bez slobode govora?! Sve protiv Trampa strogo cenzurisano, vanredno stanje za prisustvo na finalu US Opena! Vlade đurović vratio pešića U realnost: Takvi izgovori nam ne trebaju!
Hot sport pre 14 minutajoš 36 povezanih

Srbija eliminisana od Finske u osmini finala Evrobasketa 2025 uz kritike selektora i šok u košarkaškoj javnosti
Naslovi.ai pre 4 minutajoš 95 povezanih