Povezane vesti
"Boli me mozak, boli me telo, sebe bih potopila": Melina prekinula ćutanje nakon razvoda od Harisa Džinovića: Oglasila se…
Blic pre 9 sati
Haris i Melina Džinović, jedan od naših najpoznatijih estradnih parova, rešili su da stave tačku na svoj brak i da se posle 22 godine ljubavi razvedu. Haris i Melina Džinović su emotivnu vezu započeli još 2002. godine i dobili dvoje dece, sina… »
"Sebe bih..." Melina prekinula ćutanje nakon razvoda od harisa! Prvo oglašavanje kreatorke nakon kraha braka: Neočekivanim…
Kurir pre 9 sati
Haris Džinović i Melina Džinović, jedan od naših najpoznatijih estradnih parova, rešili su da stave tačku na svoj brak i da se posle 22 godine ljubavi razvedu. Haris i Melina Džinović su emotivnu vezu započeli još 2002. godine i dobili dvoje… »
"Boli me mozak, to ludilo je čisto": Melina prekinula ćutanje nakon bračnog kraha sa Harisom Džinovićem
Mondo pre 9 sati
Neočekivanim rečima, Melina je digla pravu buru na mrežama. Haris Džinović i Melina Džinović, jedan od naših najpoznatijih estradnih parova, rešili su da stave tačku na svoj brak ranije ove godine, a od tada kreatorka se nije oglašavala, dok je… »
Vesti dana »
Palma je dugo tražio lek za tešku bolest: Otkrio prijateljima da će uskoro umreti, ovako se oprostio od njih
Telegraf pre 1 satjoš 20 povezanih
Oglasilo se tužilaštvo povodom tragedije u Novom Sadu: Predložen pritvor za 13 osumnjičenih, za jednim raspisana poternica
Blic pre 2 satajoš 6 povezanih
Vučić i Dačić o Palmi: Ostaće primer i inspiracija za mnoge generacije
Danas pre 5 satijoš 2 povezane