Повезане вести
"Боли ме мозак, то лудило је чисто": Мелина прекинула ћутање након брачног краха са Харисом Џиновићем
Мондо 22.11.2024
Неочекиваним речима, Мелина је дигла праву буру на мрежама. Харис Џиновић и Мелина Џиновић, један од наших најпознатијих естрадних парова, решили су да ставе тачку на свој брак раније ове године, а од тада креаторка се није… »
"Себе бих..." Мелина прекинула ћутање након развода од хариса! Прво оглашавање креаторке након краха брака: Неочекиваним…
Курир 22.11.2024
Харис Џиновић и Мелина Џиновић, један од наших најпознатијих естрадних парова, решили су да ставе тачку на свој брак и да се после 22 године љубави разведу. Харис и Мелина Џиновић су емотивну везу започели још 2002. године и… »
"Боли ме мозак, боли ме тело, себе бих потопила": Мелина прекинула ћутање након развода од Хариса Џиновића: Огласила се…
Блиц 22.11.2024
Харис и Мелина Џиновић, један од наших најпознатијих естрадних парова, решили су да ставе тачку на свој брак и да се после 22 године љубави разведу. Харис и Мелина Џиновић су емотивну везу започели још 2002. године и добили… »
Вести дана »

Дрвећа падају под тежином снега! Руска зима већ прави хаос у Србији, у овим местима је баш нападало: Погледајте зимске сцене - а ево какво нас време тек чека!
Курир пре 1 сатјош 75 повезаних

Захарова: Русија и Србија разговарају са САД о решавању питања санкција НИС-у
РТВ пре 7 сатијош 18 повезаних

Израелска морнарица пресрела Глобалну Сумуд флотилу са хуманитарном помоћи за Газу
Наслови.аи пре 8 минутајош 50 повезаних