Повезане вести
Од мене нећеш чути ружну реч: Рада Манојловић открила детаље пријатељства са Цецом Ражнатовић и са Драганом Мирковић
Вечерње новости 22.11.2024
РАДМИЛА РАДА МАНОЈЛОВИЋ открила је детаље сусрета са фолк дивом Светланом Цецом Ражнатовић, наглашавајући колико поштује и њу и њену дугогодишњу колегиницу музичку звезду Драгану Мирковић. Фото: Приватна архива Рада је… »
"Саша Поповић ме је звао и рекао да се одмах извиним Јелени Карлеуши" Рада Манојловић открила тајне: Све о свађи с Цецом, ево…
Курир 22.11.2024
Рада Манојловић одувек је била непосредна када прича с новинарима, и то се није променило за 15 година, колико траје њена певачка каријера. Нема длаке на језику и све каже онако како јесте, макар то било и на њену штету. Због… »
"Од мене нећеш чути ружну реч" Рада Манојловић открила детаље сусрета са Цецом, па споменула Драгану Мирковић
Телеграф 22.11.2024
Препоручујемо. Певачица Рада Манојловић открила је детаље сусрета са музичком звездом Цецом Ражнатовић, наглашавајући колико поштује и њу и њену дугогодишњу колегиницу Драгану Мирковић. Рада је искрено говорила о њиховом… »
Рада Манојловић се помирила са Цецом, па јој рекла иситину о Драгани Мирковић: Сазнало се све о "украденој" песми
Мондо 22.11.2024
Читав проблем је настао због нумере "Лажов ноторни". Популарна певачица Рада Манојловић коначно је ставила тачку на конфликт који је имала са Цецом након што јој је "украдена" песма "Лажов ноторни". Како је раније тврдила, Ради… »
Вести дана »
СПЦ обележава Преображење Господње: Који су обичаји, зашто се пости и не сме да се ради и иде у кафану
Невсмакс Балканс пре 15 минутајош 22 повезане