Povezane vesti
Od mene nećeš čuti ružnu reč: Rada Manojlović otkrila detalje prijateljstva sa Cecom Ražnatović i sa Draganom Mirković
Večernje novosti pre 25 minuta
RADMILA RADA MANOJLOVIĆ otkrila je detalje susreta sa folk divom Svetlanom Cecom Ražnatović, naglašavajući koliko poštuje i nju i njenu dugogodišnju koleginicu muzičku zvezdu Draganu Mirković. Foto: Privatna arhiva Rada je iskreno govorila o… »
"Saša Popović me je zvao i rekao da se odmah izvinim Jeleni Karleuši" Rada Manojlović otkrila tajne: Sve o svađi s Cecom…
Kurir pre 3 sata
Rada Manojlović oduvek je bila neposredna kada priča s novinarima, i to se nije promenilo za 15 godina, koliko traje njena pevačka karijera. Nema dlake na jeziku i sve kaže onako kako jeste, makar to bilo i na njenu štetu. Zbog toga je često… »
"Od mene nećeš čuti ružnu reč" Rada Manojlović otkrila detalje susreta sa Cecom, pa spomenula Draganu Mirković
Telegraf pre 6 sati
Preporučujemo. Pevačica Rada Manojlović otkrila je detalje susreta sa muzičkom zvezdom Cecom Ražnatović, naglašavajući koliko poštuje i nju i njenu dugogodišnju koleginicu Draganu Mirković. Rada je iskreno govorila o njihovom razgovoru i… »
Rada Manojlović se pomirila sa Cecom, pa joj rekla isitinu o Dragani Mirković: Saznalo se sve o "ukradenoj" pesmi
Mondo pre 10 sati
Čitav problem je nastao zbog numere "Lažov notorni". Popularna pevačica Rada Manojlović konačno je stavila tačku na konflikt koji je imala sa Cecom nakon što joj je "ukradena" pesma "Lažov notorni". Kako je ranije tvrdila, Radi su ovu numeru… »
Vesti dana »
Haos na putu Ćićevac: - Varvarin Dva teretna vozila proklizala, sudarili se kamion i automobil (video)
Blic pre 6 satijoš 25 povezanih
ProGlas zahvalio građanima za akciju Zastani Srbijo, traži odgovornost za pogibiju u Novom Sadu
Beta pre 2 satajoš 139 povezanih
Goran Ješić nakon puštanja iz pritvora: Prostor nedostojan za ljude u 21. veku
Vreme pre 37 minutajoš 28 povezanih
Poslednje pojavljivanje Palme u javnosti! Pre samo 4 dana gostovao kod Jovane Joksimović, evo šta je rekao
Mondo pre 26 minutajoš 102 povezane
Portugal iznenadio Sloveniju: Nemačka na poslednjem mestu Grupe A u kvalifikacijama za EP
Euronews pre 1 satjoš 43 povezane