Povezane vesti
Lionel Mesi diže Kataloniju na noge: „Porodica i ja uvek mislimo o mogućem povratku u Barselonu“ (video)
Hot sport 22.11.2024
„Puno vremena sam proveo tamo“ Lionel Mesi, zvezda Inter Majamija, otkrio je u intervjuu za TV3 da planira povratak u Barselonu, grad koji smatra svojim drugim domom i gde je proživeo nezaboravne trenutke. Mesi je govorio o svojoj dubokoj povezanosti s… »
Mesi planira povratak u Barselonu: Moja deca su Katalonci
Sport klub 22.11.2024
Fudbaler Inter Majamija Lionel Mesi rekao je da planira da se vrati u Barselonu jer je veoma privržen gradu u kome je doživeo najlepše trenutke u životu. Koliko njemu, toliko i njegovoj supruzi Antoneli i deci nedostaje Barselona. „Moja deca su… »
Vesti dana »
"Tihi ubica" sve što treba da znate o toplotnim talasima koji prže Srbiju i Evropu: Svake godine odnese pola miliona života
Blic pre 1 satjoš 32 povezane
Venecuelski ministar: U zemljotresima poginulo 235 osoba, 4.300 nestalo, nastavlja se potraga
Serbian News Media pre 12 minutajoš 32 povezane
Ulice zatvorene, izmenjene su i linije gradskog prevoza: Pripreme za SNS skup ispred Skupštine
Nova pre 22 minutajoš 14 povezanih
Totalni kolaps reprezentacije na Mundijalu! Zvezda Reala predvodi pobunu! "Ludak" oterao fudbalere sa sastanka pred meč odluke!
Kurir pre 2 minutajoš 71 povezana