Povezane vesti
Jovana Joksimović progovorila o bolesti u programu uživo: "Imam na licu, laktu, ruci..."
Mondo pre 8 sati
Jovana Joksimović otkrila da ima oboljenje o kom nikada ranije nije pričala. Voditeljka Jovana Joksimović nedavno je otkrila detalje zdravstvenog stanja, te da ima oboljene o kom do sada nikada nije govorila. U pitanju je depigmentacija kože, odnosno… »
Jovana Joksimović otkrila da ima oboljenje o kom nikada nije pričala! Gledaoci zanemeli, voditeljka u programu uživo…
Kurir pre 8 sati
Voditeljka Jovana Joksimović nedavno je otkrila detalje zdravstvenog stanja, te da ima oboljene o kom do sada nikada nije govorila. U pitanju je depigmentacija kože, odnosno vitiligo, hronično stečeno oboljene kože, što nije opasno po zdravrsveno… »
Otkriveno od čega boluje Jovana Joksimović: Voditeljka javno saopštila zdravstveni problem sa kojim se godinama suočava
Blic pre 10 sati
Voditeljka Jovana Joksimović nedavno je otkrila da ima depigmentaciju kože, odnosno vitiligo. Jovana Joksimović je u emisiji "Uranak" na K1 televiziji ugostila dermatologa koji je govorio o depigmentaciji, a onda je voditeljka priznala da boluje od… »
Vesti dana »
"Prekjuče me je pozvao i 9 minuta: Molio..." Čeda Jovanović se oglasio povodom smrti Dragana Markovića Palme: "Jutros mi nije odgovorio na poziv" (foto)
Blic pre 3 satajoš 20 povezanih
VJT u Novom Sadu traži pritvor za 13 osumnjičenih zbog pada nadstrešnice
Danas pre 2 satajoš 6 povezanih
Vučević se oprostio od Dragana Markovića Palme: "Uvek je posvećeno i predano radio u interesu Srbije"
Blic pre 4 satijoš 2 povezane