Повезане вести

Смршао више од 30 килограма! Овако је Палма изгледао последњи пут у јавности: Тада је открио и разлог драматичне промене…

Смршао више од 30 килограма! Овако је Палма изгледао последњи пут у јавности: Тада је открио и разлог драматичне промене…

Курир 22.11.2024
Вечерас је у 65. години, после краће болести, преминуо Драган Марковић Палма. Драган Марковић Палма, лидер Јединствене Србије, изненадио је јавност својом потпуном физичком трансформацијом када се пре неколико дана појавио у… »
Преминуо Драган Марковић Палма

Недељник 22.11.2024
После краће болести, вечерас је у 64. години преминуо Драган Марковић Палма, председник Јединствене Србије, народни посланик и председник Скупштине града Јагодина, саопштио је његов ПР тим, а преноси Данас. Драган Марковић… »
Преминуо Драган Марковић Палма, посланик у Скупштини Србије

Преминуо Драган Марковић Палма, посланик у Скупштини Србије

Слободна Европа 22.11.2024
Драган Марковић, народни посланик владајуће већине и председник Скупштине града Јагодина, преминуо је 22. новембра након краће болести, пренели су београдски медији. Марковић је био председник странке Јединствена Србија, која је… »

Вести онлине 22.11.2024
Председник Јединствене Србије Драган Марковић Палма преминуо је данас у 64. години, саопштио је председник Социјалистичке партије Србије Ивица Дачић. “Вечерас сам остао без свог брата, пријатеља и саборца Драгана Марковића… »
Ко је био Палма: Од превозника угља, до менаџера, градоначелника и почасног конзула Грчке

Ко је био Палма: Од превозника угља, до менаџера, градоначелника и почасног конзула Грчке

Радио 021 22.11.2024
После краће болести, у 65. години, преминуо је председник Јединствене Србије, народни посланик и председник Скупштине града Јагодине Драган Марковић Палма. Рођен је 2. маја 1960. године у селу Кончареву крај Јагодине. У младости… »
"Ја нисам имала част да упознам Палму, али ћу бити захвална заувек" Само је он помогао кад је било најтеже!

"Ја нисам имала част да упознам Палму, али ћу бити захвална заувек" Само је он помогао кад је било најтеже!

Телеграф 22.11.2024
Препоручујемо. Лидер Јединствене Србије Драган Марковић Палма преминуо је вечерас у 64. години после краће болести. Многи политичари и људи из јавног живота су се опростили са њим, а међу њима и једна жена из Ћуприје, која се… »
Овако је Палма говорио о Цеци: Сви знају да су били блиски, а једном је открио како су се упознали

Овако је Палма говорио о Цеци: Сви знају да су били блиски, а једном је открио како су се упознали

Телеграф 22.11.2024
Препоручујемо. У 64. години, после краће болести, преминуо је Драган Марковић Палма, политичар познат не само по ангажману већ и по пријатељствима са јавним личностима, међу којима је посебно истицао Светлану Цецу Ражнатовић. -… »
Новица Тончев открио потресне детаље са Палмине опроштајне вечере: "Позвао ме да седнемо насамо"

Новица Тончев открио потресне детаље са Палмине опроштајне вечере: "Позвао ме да седнемо насамо"

Телеграф 22.11.2024
Вечерас је у 64. години, после краће болести, преминуо Драган Марковић Палма. Он је, како се сазнаје, преминуо у свом дому. Палма је пре пет дана направио опроштајну вечеру за породицу и неколико пријатеља, јер је слутио да је… »
Овако је Палма изгледао последњи пут у јавности! Смршао више од 30 килограма

Овако је Палма изгледао последњи пут у јавности! Смршао више од 30 килограма

Телеграф 22.11.2024
Препоручујемо. Драган Марковић Палма, лидер Јединствене Србије, преминуо је вечерас у 64. години након краће болести. Јавност је изненадио својим невероватним губитком тежине. Он је смршао више од 30 килограма, постајући готово… »
Палма свуда тражио лек, ишао и у Немачку да се лечи! Познато како је пријатељима открио да ће ускоро умрети

Палма свуда тражио лек, ишао и у Немачку да се лечи! Познато како је пријатељима открио да ће ускоро умрети

Мондо 22.11.2024
Палма је тек када је видео да му се ближи крај одлучио је да окупи пријатеље и опрости се од њих. Вечерас је, после краће болести, умро Драган Марковић Палма. Палма је умро у свом дому. Политичар је пре само 5 дана пред смрт… »
"Прекјуче ме је звао и молио да станем на ноге... Јутрос није одговорио" Чеда Јовановић се опростио од Палме: Увек је био…

"Прекјуче ме је звао и молио да станем на ноге... Јутрос није одговорио" Чеда Јовановић се опростио од Палме: Увек је био…

Курир 22.11.2024
Лидер ЛДП Чедомир Јовановић огласио се вечерас након вести да је умро Драган Марковић Палма. - Прекјуче ме позвао и у монологу од 9 минута молио да опет станем на ноге и још једну борбу добијем, нудећи себе за све што ми треба… »
Званичници упутили саучешће поводом смрти Драгана Марковића Палме

Званичници упутили саучешће поводом смрти Драгана Марковића Палме

Еуроневс 22.11.2024
Председник Владе Републике Србије Милош Вучевић изразио је породици, пријатељима и члановима Јединствене Србије саучешће поводом смрти Драгана Марковића Палме који је, како је нагласио, посвећено радио у интересу Србије. "Са… »
Венчали се када је имала само 16 година Ово је супруга Драгана Марковића Палме коју јавност не виђа често - њени родитељи су…

Венчали се када је имала само 16 година Ово је супруга Драгана Марковића Палме коју јавност не виђа често - њени родитељи су…

Курир 22.11.2024
Вечерас је у 65. години живота преминуо Драган Марковић Палма, након краће болести. Политичар Драган Марковић Палма био је у дугогодишњем је срећном браку са супругом Снежаном, са којом има двоје деце — синове Далибора и Дарка и… »
Последње појављивање Палме у јавности! Пре само 4 дана гостовао код Јоване Јоксимовић, ево шта је рекао

Последње појављивање Палме у јавности! Пре само 4 дана гостовао код Јоване Јоксимовић, ево шта је рекао

Мондо 22.11.2024
Палма се последњи пут у јавности појавио пре неколико дана, када је гостовао на телевизији К1 код Јоване Јоксимовић. Вечерас је у 64. години, после краће болести, преминуо Драган Марковић Палма, председник Јединствене Србије… »
Министар Милићевић у шоку због смрти палме: Ова земља ће га запамтити као великог политичара, а ја ћу га памтити као великог…

Министар Милићевић у шоку због смрти палме: Ова земља ће га запамтити као великог политичара, а ја ћу га памтити као великог…

Курир 22.11.2024
Министар без портфеља задужен за дијаспору Ђорђе Милићевић био је у шоку када је сазнао да је преминуо Драган Марковић Палма. "Са великом тугом и неверицом сам примио вест да нас је напустио Драган Марковић Палма. Ова земља ће… »
Огласио се Вучић поводом смрти Драгана Марковића Палме Председник Србије изјавио саучешће: Наставићемо да градимо Србију за…

Огласио се Вучић поводом смрти Драгана Марковића Палме Председник Србије изјавио саучешће: Наставићемо да градимо Србију за…

Курир 22.11.2024
Председник Републике Србије Александар Вучић упутио је, поводом смрти председника Јединствене Србије Драгана Марковића Палме, телеграм саучешћа породици и пријатељима у коме се каже: ”Са тугом сам примио вест о смрти Драгана… »
Никодијевић упутио саучешће поводом смрти лидера Јединствене Србије Драгана Марковића Палме

Никодијевић упутио саучешће поводом смрти лидера Јединствене Србије Драгана Марковића Палме

Политика 22.11.2024
Градска организација Социјалистичке партије Србије Београда изразила је најискреније саучешће поводом смрти председника Јединствене Србије Драгана Марковића Палме. "Заувек се опраштамо од нашег великог саборца који ће у… »
Цеца је ућуткивала Аркана! Палма открио који политичар јој је први изјавио саучешће када је убијен

Цеца је ућуткивала Аркана! Палма открио који политичар јој је први изјавио саучешће када је убијен

Мондо 22.11.2024
Драган Марковић Палма открио је природу односа Цеце и Аркана, а открио је и ко јој је први изјавио саучешће када је он убијен. Вечерас је преминуо Драган Марковић Палма у 64. години живота, а током живота био је добар и близак… »
"Позвао ме да седнемо насамо и рекао да су му открили..." Пријатељ Драгана Марковића открио потресне детаље вечере породице…

"Позвао ме да седнемо насамо и рекао да су му открили..." Пријатељ Драгана Марковића открио потресне детаље вечере породице…

Курир 22.11.2024
Драган Марковић Палма умро је вечерас после краће болести, а како је рекао његов пријатељ Новица Тончев, министар без портфеља, вест о болести је чуо на вечери коју је Палма организовао пет дана пред смрт. Наиме, како је… »
"Позвао ме да седнемо сами, тад ми је рекао": Новица Тончев открио детаље са Палмине опроштајне журке

"Позвао ме да седнемо сами, тад ми је рекао": Новица Тончев открио детаље са Палмине опроштајне журке

Мондо 22.11.2024
Новица Тончев открио је детаље разговора са Драганом Марковићем Палмом на његовој опроштајној журци. Драган Марковић Палма преминуо је вечерас у 64. години живота. Само неколико дана раније, направио је журку за породицу и… »
"Више од две деценије..." Сања Маринковић опростила се од Палме емотивним речима: "Био је велики џентлмен"

"Више од две деценије..." Сања Маринковић опростила се од Палме емотивним речима: "Био је велики џентлмен"

Телеграф 22.11.2024
Препоручујемо. Вечерас је у 64. години, после краће болести, преминуо Драган Марковић Палма, председник Јединствене Србије, дугогодишњи народни посланик и председник Скупштине града Јагодине. Његов одлазак потресао је многе, а… »

Инсајдер 22.11.2024
Данас је, после краће болести, у 64. години преминуо председник Јединствене Србије, народни посланик и председник Скупштине Јагодине Драган Марковић Палма, објавила је Радио-телевизија Србије. Марковић је рођен 2. маја 1960… »
Вучић упутио саучешће поводом смрти Драгана Марковића Палме

Вучић упутио саучешће поводом смрти Драгана Марковића Палме

Радио сто плус 22.11.2024
“Са тугом сам примио вест о смрти Драгана Марковића Палме, легенде српске политике, великог патриоте који је свим срцем и снагом радио за грађане Србије, коју је волео више од свега”, навео је Вучић у телеграму. Додао је да је… »
"Свима је јасно да је НАТО отео Косово и Метохију Србији": Овако је Палма говорио о бомбардовању Југославије

"Свима је јасно да је НАТО отео Косово и Метохију Србији": Овако је Палма говорио о бомбардовању Југославије

Мондо 22.11.2024
Драган Марковић Палма је у више наврата говорио о најтежим темама за српско друштво - НАТО бомбардовање и Косову и Метохији. Вечерас је у 64. години живота преминуо Драган Марковић Палма, лидер Јединствене Србије и председник… »
Од шопена и бетовена, преко жирафа у Јагодини, до трубача у Вашингтону Палмине изјаве које ће се дуго препричавати! (видео)…

Од шопена и бетовена, преко жирафа у Јагодини, до трубача у Вашингтону Палмине изјаве које ће се дуго препричавати! (видео)…

Курир 22.11.2024
Драган Марковић Палма преминуо је вечерас после краће болести у 65. години живота. Остаће упамћен и као политичар који је својим изјавама често умео да насмеје грађане Србије — док ће се неке од његових легендарних изјава… »

Глас југа 22.11.2024
Драган Марковић Палма рођен је 2. маја 1960. године у селу Кончареву крај Јагодине. Потиче из вредне породице која се бавила пољопривредом и малопривредом. Још у детињству развио је снажну радну етику. У младости се бавио… »
Ко је био Драган Марковић Палма? Политичар, предузетник, ктитор...

Ко је био Драган Марковић Палма? Политичар, предузетник, ктитор...

Б92 22.11.2024
Драган Марковић Палма, председник Јединствене Србије, преминуо је данас након краће болести. Драган Марковић Палма, српски политичар и предузетник рођен је у Кончареву, код Јагодине, 2. мај 1960. године. Био је оснивач и… »
Биографија Драгана марковића палме: Био политички ветеран, биран за најбољег предузетника у Србији! Ово су сва његова…

Биографија Драгана марковића палме: Био политички ветеран, биран за најбољег предузетника у Србији! Ово су сва његова…

Курир 22.11.2024
Данас је у вечерњим сатима преминуо лидер ЈС Драган Марковић Палма. Драган Марковић Палма рођен је 1960. године. Преминуо 22 новембар 2024. Приватни је предузетник, власник компаније која запошљава преко 100 радника и у чијем… »
Вулин изразио саучешће породици Драгана Марковића Палме: Храбро се борио за своју отаџбину и њено добро

Вулин изразио саучешће породици Драгана Марковића Палме: Храбро се борио за своју отаџбину и њено добро

Телеграф 22.11.2024
Препоручујемо. Потпредседник Владе Србије Александар Вулин изразио саучешће породици и пријатељима Драгана Марковића Палме: Храбро се борио за отаџбину и њено добро "Дубоко ме је погодила вест о смрти председника Јединствене… »
Палма је једном приликом открио детаљ из брака Цеце и Аркана: "Присуствовао сам када му она каже..."

Палма је једном приликом открио детаљ из брака Цеце и Аркана: "Присуствовао сам када му она каже..."

Телеграф 22.11.2024
Препоручујемо. Драган Марковић Палма, лидер Јединствене Србије, преминуо је вечерас, 22. новембра, у 64. години након краће болести. Осим по свом политичком ангажману, Палма је био познат по блиским пријатељствима са многим… »
Министар Гашић се опростио од Драгана Марковића Палме: Напустио нас је велики борац, привредник и домаћин

Министар Гашић се опростио од Драгана Марковића Палме: Напустио нас је велики борац, привредник и домаћин

Телеграф 22.11.2024
Препоручујемо. Министар одбране Братислав Гашић огласио се на свом Инстаграм профилу поводом смрти Драгана Марковића - Палме: ”У вест о смрти пријатеља тешко је поверовати. Напустио нас је велики борац, привредник и домаћин, али… »
Каријеру почео помажући оцу, па ушао у политику: Ово је био Палмин пут

Каријеру почео помажући оцу, па ушао у политику: Ово је био Палмин пут

Телеграф 22.11.2024
Препоручујемо. Вечерас је у 64. години, после краће болести, умро Драган Марковић Палма. Палма је рођен 1960. године у Кончареву, а завршио је средњу школу ученика у привреди (ШУП). Он је био приватни предузетник и власник… »
Цеца Ражнатовић и Палма били су велики пријатељи: Ево како је изгледао њихов последњи сусрет

Цеца Ражнатовић и Палма били су велики пријатељи: Ево како је изгледао њихов последњи сусрет

Телеграф 22.11.2024
Препоручујемо. У 64. години, после краће болести, преминуо је Драган Марковић Палма, председник Јединствене Србије и дугогодишњи народни посланик. Палма је био познат не само по политичком ангажману већ и по блиским… »
Ово је узрок смрти Драгана Марковића Палме: Пре годину дана му дијагностификована тешка болест

Ово је узрок смрти Драгана Марковића Палме: Пре годину дана му дијагностификована тешка болест

Телеграф 22.11.2024
Препоручујемо. Председник Јагодине и лидер Јединствене Србије, Драган Марковић Палма, преминуо је данас. Како сазнаје Телеграф.рс, Палма је преко годину дана био на хемотерапијама због рака јетре. Јавност је приметила да се Палма… »
Драган Марковић Палма – од превозника угља до градоначелника Јагодине

Драган Марковић Палма – од превозника угља до градоначелника Јагодине

Н1 Инфо 22.11.2024
Председник Јединствене Србије Драган Марковић Палма преминуо је данас у 65. години. Драган Марковић Палма рођен је 1960. године у Кончареву. Завршио је средњу школу ученика у привреди (ШУП), пише Истиномер. Био је приватни… »
Новости: Преминуо Драган Марковић Палма

Бета 22.11.2024
Вечерас је у 64. години, после краће болести, преминуо председник Јединствене Србије Драган Марковић Палма, саопштио је Град Јагодина. Марковић је био народни посланик пет пута, а од 2004. године налазио се на челу града… »
Умро Драган Марковић Палма

Глас Америке 22.11.2024
Председник Јединствене Србије и народни посланик Драган Марковић Палма преминуо је након краће болести у 64. години, јавља ФоНет позивајући се на РТС. Рођен 2. маја 1960. године у селу Кончареву крај Јагодине. Био је приватни… »

Глас Шумадије 22.11.2024
Вечерас је у 64. години, после краће болести, преминуо Драган Марковић Палма, председник Јединствене Србије, народни посланик и председник Скупштине града Јагодина. Драган Марковић Палма рођен је 2. маја 1960. године у селу… »

Нова 22.11.2024
: Вечерас је у 64. години, после краће болести, преминуо Драган Марковић Палма, председник Јединствене Србије, народни посланик и председник Скупштине града Јагодина. Драган Марковић Палма рођен је 2. маја 1960. године у селу… »
Преминуо лидер Јединствене Србије Драган Марковић Палма

Преминуо лидер Јединствене Србије Драган Марковић Палма

ИндексОнлине 22.11.2024
Вечерас је у 64. години, после краће болести, преминуо Драган Марковић Палма, председник Јединствене Србије, народни посланик и председник Скупштине града Јагодина. Драган Марковић Палма рођен је 2. маја 1960. године у селу… »
Дачић се опростио од Палме: Вечерас сам остао без свог брата, пријатеља и саборца

Дачић се опростио од Палме: Вечерас сам остао без свог брата, пријатеља и саборца

Недељник 22.11.2024
Поводом смрти Драгана Марковића Палме огласио се председник Социјалистичке партије Србије и министар унутрашњих послова Ивица Дачић, преноси Н1. Дачић се на друштвеној мрежи инстаграм опростио од Драгана Марковића следећим… »
УМРО ДРАГАН МАРКОВИЋ ПАЛМА Председник Јединствене Србије

УМРО ДРАГАН МАРКОВИЋ ПАЛМА Председник Јединствене Србије

Градски портал 018 22.11.2024
Вечерас је у 65. години, после краће болести, преминуо Драган Марковић Палма, председник Јединствене Србије, народни посланик и председник Скупштине града Јагодина. Драган Марковић Палма, рођен је 2. маја 1960. године у селу… »

РТК 22.11.2024
После краће болести, у 64. години, преминуо је председник Јединствене Србије, народни посланик и председник Скупштине града Јагодине Драган Марковић Палма. Драган Марковић Палма, рођен је 2. маја 1960. године у селу Кончареву… »

Топ пресс 22.11.2024
Вечерас је у 64. години, после краће болести, преминуо Драган Марковић Палма, председник Јединствене Србије, народни посланик и председник скупштине града Јагодина. Драган Марковић Палма, рођен је 2. маја 1960. године у селу… »

НИН 22.11.2024
После краће болести, вечерас је у 64. години преминуо Драган Марковић Палма, председник Јединствене Србије, народни посланик и председник Скупштине града Јагодина. Драган Марковић Палма рођен је 2. маја 1960. године, у Кончареву… »
Преминуо Палма

Преминуо Палма

Мој Нови Сад 22.11.2024
Председник Јединствене Србије Драган Марковић Палма преминуо је данас у 65. години, јављају Новости. Марковић је био први градоначелник Јагодине. То је постао 2008. године, када је Јагодина добила статус града. Од 2008. године… »

Радио сто плус 22.11.2024
Марковић је био народни посланик и председник Скупштине града Јагодина. Рођен је 2. маја 1960. године у селу Кончареву.… »
"Кога да гледам, ко игра за Звезду и Партизан?": Овако је Палма говорио о "вечитима"

"Кога да гледам, ко игра за Звезду и Партизан?": Овако је Палма говорио о "вечитима"

Мондо 22.11.2024
Драган Марковић Палма овако је причао о Црвеној звезди и Партизану... После краће болести Драган Марковић Палма (64) је преминуо. На вест о његовој смрти реаговали су многи, а председник Јединствене Србије, народни посланик и… »
Палма прошлог месеца доживео велику породичну трагедију! "Поштовани Јагодинци веома сам то тешко поднео"

Палма прошлог месеца доживео велику породичну трагедију! "Поштовани Јагодинци веома сам то тешко поднео"

Мондо 22.11.2024
Почетком октобра остао је без брата, о чему је јавност обавестио преко Инстаграма. Драган Марковић Палма преминуо је данас у 65. години, а прошлог месеца је доживео велику породичну трагедију. Почетком октобра остао је без брата… »
Окруживале га певачице, а она му је освојила срце: Изненадићете се кад видите даму која је била Палмина највећа подршка

Окруживале га певачице, а она му је освојила срце: Изненадићете се кад видите даму која је била Палмина највећа подршка

Мондо 22.11.2024
После краће болести, све је изненадила вест да је данас 22. новембра преминуо Драган Марковић Палма. Вечерас је у 64. години, после краће болести, преминуо Драган Марковић Палма, председник Јединствене Србије, народни посланик и… »
„Дао је немерљив допринос Србији“: Вучиц́ и Дачиц́ се опростили од Палме

„Дао је немерљив допринос Србији“: Вучиц́ и Дачиц́ се опростили од Палме

Спутник 22.11.2024
Председник Републике Србије Александар Вучиц́ упутио је вечерас, поводом смрти председника Јединствене Србије Драгана Марковиц́а Палме, телеграм саучешц́а породици и пријатељима. ”Са тугом сам примио вест о смрти Драгана… »
Вучић: Марковић дао немерљив допринос не само својој Јагодини, већ и целој Србији

Вучић: Марковић дао немерљив допринос не само својој Јагодини, већ и целој Србији

Еуроневс 22.11.2024
Председник Републике Србије Александар Вучић упутио је вечерас, поводом смрти председника Јединствене Србије Драгана Марковића Палме, телеграм саучешћа породици и пријатељима. "Са тугом сам примио вест о смрти Драгана Марковића… »
Политичар преминуо у свом стану: Након краће болести умро Цецин дугогодишњи пријатељ, туга

Политичар преминуо у свом стану: Након краће болести умро Цецин дугогодишњи пријатељ, туга

Свет & Скандал 22.11.2024
Преминуо Драган Маринковић Палма, туга Вечерас је у 65. години, после краће болести, преминуо Драган Марковић Палма, председник Јединствене Србије, народни посланик и председник Скупштине града Јагодина после краће болести… »

Еуроневс 22.11.2024
После краће болести, у 64. години, преминуо је председник Јединствене Србије, народни посланик и председник Скупштине града Јагодине Драган Марковић Палма, саопштио је председник Социјалистичке партије Србије. "Вечерас сам остао… »
Палмине речи о КиМ заувек ће остати запамћене: "Косово је отето, али отето некада може и да се врати"

Палмине речи о КиМ заувек ће остати запамћене: "Косово је отето, али отето некада може и да се врати"

Телеграф 22.11.2024
Препоручујемо. Данас је преминуо Драган Марковић Палма, лидер Јединствене Србије и председник Скупштине града Јагодине, политичар који је имао значајну улогу у српској политичкој сцени последњих деценија. Био је познат по својим… »
Вучић упутио саучешће породици Драгана Марковића Палме

Вучић упутио саучешће породици Драгана Марковића Палме

Телеграф 22.11.2024
Препоручујемо. Председник Републике Србије Александар Вучић упутио је вечерас, поводом смрти председника Јединствене Србије Драгана Марковића Палме, телеграм саучешћа породици и пријатељима. ”Са тугом сам примио вест о смрти… »
Палма је био велики љубитељ фудбала и ФК Јагодина: Доживео је и европске квалификације, хтео Лигу Европе

Палма је био велики љубитељ фудбала и ФК Јагодина: Доживео је и европске квалификације, хтео Лигу Европе

Телеграф 22.11.2024
Препоручујемо. Вечерас је у 64. години преминуо Драган Марковић Палма, председник Јединствене Србије, народни посланик и председник Скупштине града Јагодина. Као што је познато, Драган Марковић био је велики љубитељ спорта, а… »
Палма пет дана пред смрт направио вечеру за најближе: Градоначелник Јагодине слутио да се спрема крај

Палма пет дана пред смрт направио вечеру за најближе: Градоначелник Јагодине слутио да се спрема крај

Телеграф 22.11.2024
Препоручујемо. Вечерас је у 64. години, после краће болести, преминуо Драган Марковић Палма. Он је преминуо у свом дому, а пре пет дана припремио је вечеру за породицу и најближе пријатеље, као да је слутио да се ближи крај… »
"Палма се заиста доказао као патриота" Шешељ се опростио од Палме

"Палма се заиста доказао као патриота" Шешељ се опростио од Палме

Телеграф 22.11.2024
Препоручујемо. Председник СРС Војислав Шешељ изразио је саучешће поводом смрти председника Јединствене Србије Драгана Марковића Палме. "Много ми је жао Драгана Марковића Палме и његове породице. Упућујем искрено саучешће… »
Драган Марковић Палма обратио се грађанима Србије пре само месец и по: Саопштио најтужније вести

Драган Марковић Палма обратио се грађанима Србије пре само месец и по: Саопштио најтужније вести

Телеграф 22.11.2024
Препоручујемо. Вечерас је у 64. години, после краће болести, преминуо Драган Марковић Палма, председник Јединствене Србије, народни посланик и председник Скупштине града Јагодина. Он се, пре свега више од месец дана, обратио… »
"Рекао сам Платинију да се клади на Јагодину и он изгуби": Палмина хит прича о савету за председника УЕФА

"Рекао сам Платинију да се клади на Јагодину и он изгуби": Палмина хит прича о савету за председника УЕФА

Телеграф 22.11.2024
Препоручујемо. Вечерас је у 64. години, после краће болести, преминуо Драган Марковић Палма, председник Јединствене Србије, народни посланик и председник Скупштине града Јагодина. Палма је осим на политичком плану одувек био… »
"Вечерас сам остао без брата, пријатеља и саборца" Ивица Дачић се опростио од Палме: Хвала му за све

"Вечерас сам остао без брата, пријатеља и саборца" Ивица Дачић се опростио од Палме: Хвала му за све

Телеграф 22.11.2024
Препоручујемо. Поводом смрти Драгана Марковића Палме вечерас се огласио председник Социјалистичке партије Србије и министар унутрашњих послова Ивица Дачић. - Вечерас сам остао без свог брата, пријатеља и саборца Драгана… »
Ко је био Драган Марковић Палма: Јагодину претворио у град инвестиција, борио се за сваког грађанина

Ко је био Драган Марковић Палма: Јагодину претворио у град инвестиција, борио се за сваког грађанина

Телеграф 22.11.2024
Препоручујемо. Драган Марковић Палма, један од најпрепознатљивијих српских политичара и дугогодишњи градоначелник Јагодине, преминуо је данас у 64. години живота. Његова каријера обележена је значајним политичким и привредним… »

Н1 Инфо 22.11.2024
Председник Јединствене Србије Драган Марковић Палма преминуо је данас у 65. години, јављају Новости. Марковић је био први градоначелник Јагодине. То је постао 2008. године, када је Јагодина добила статус града. Од 2008. године… »
Преминуо Драган Марковиц́ Палма

Преминуо Драган Марковиц́ Палма

Спутник 22.11.2024
Вечерас је у 64. години, после крац́е болести, преминуо Драган Марковиц́ Палма, председник Јединствене Србије, народни посланик и председник Скупштине града Јагодина. Драган Марковиц́ Палма, рођен је 2. маја 1960. године у селу… »

Нови магазин 22.11.2024

Глас Западне Србије 22.11.2024
Драган Марковић Палма, рођен је 2. маја 1960. године у селу Кончареву крај Јагодине. Потиче из веома вредне породице која се бавила пољопривредом и малопривредом, где и сам стиче радну навику. У младости се бавио спортом, а… »

Ин медија 22.11.2024
Овако је Палма говорио о Звезди и Партизану: "Немам појма ни ко игра за њих, таленти су у шоколама"

Овако је Палма говорио о Звезди и Партизану: "Немам појма ни ко игра за њих, таленти су у шоколама"

Телеграф 22.11.2024
Препоручујемо. Вечерас је у 64. години, после краће болести, преминуо Драган Марковић Палма, председник Јединствене Србије, народни посланик и председник Скупштине града Јагодина. Палма је осим на политичком плану одувек био… »

Телеграф 22.11.2024
Препоручујемо. Вечерас је у 64. години, после краће болести, преминуо Драган Марковић Палма, председник Јединствене Србије, народни посланик и председник Скупштине града Јагодина. Драган Марковић Палма, рођен је 2. маја 1960… »

Вести дана »