Povezane vesti

Ovo je uzrok smrti Dragana markovića palme! Pre nekoliko meseci mu dijagnostikovana teška bolest

Ovo je uzrok smrti Dragana markovića palme! Pre nekoliko meseci mu dijagnostikovana teška bolest

Kurir pre 4 dana
Dragan Marković Palma preminuo je večeras u 65. godini, nakon kraće bolesti. Njemu je pre nekoliko meseci dijagnostikovana teška ciroza jetre. Informaciju o teškoj bolesti otkrio je glavni urednik Informera Dragan J. Vučićević. - Palmi je pre… »
Smršao više od 30 kilograma! Ovako je Palma izgledao poslednji put u javnosti: Tada je otkrio i razlog dramatične promene…

Smršao više od 30 kilograma! Ovako je Palma izgledao poslednji put u javnosti: Tada je otkrio i razlog dramatične promene…

Kurir pre 4 dana
Večeras je u 65. godini, posle kraće bolesti, preminuo Dragan Marković Palma. Dragan Marković Palma, lider Jedinstvene Srbije, iznenadio je javnost svojom potpunom fizičkom transformacijom kada se pre nekoliko dana pojavio u javnosti. Kako je otkrio… »
Preminuo Dragan Marković Palma

Nedeljnik pre 4 dana
Posle kraće bolesti, večeras je u 64. godini preminuo Dragan Marković Palma, predsednik Jedinstvene Srbije, narodni poslanik i predsednik Skupštine grada Jagodina, saopštio je njegov PR tim, a prenosi Danas. Dragan Marković Palma, rođen je 2. maja… »

Radio 021 pre 4 dana
Predsednik Jedinstvene Srbije Dragan Marković Palma preminuo je danas u 65. godini posle kraće bolesti. Marković je bio prvi gradonačelnik Jagodine. To je postao 2008. godine, kada je Jagodina dobila status grada. Rođen je 2. maja 1960. godine u selu… »

Vesti online pre 4 dana
Predsednik Jedinstvene Srbije Dragan Marković Palma preminuo je danas u 64. godini, saopštio je predsednik Socijalističke partije Srbije Ivica Dačić. “Večeras sam ostao bez svog brata, prijatelja i saborca Dragana Markovića Palme. Hvala mu za sve… »
Preminuo Dragan Marković Palma, poslanik u Skupštini Srbije

Preminuo Dragan Marković Palma, poslanik u Skupštini Srbije

Slobodna Evropa pre 4 dana
Dragan Marković, narodni poslanik vladajuće većine i predsednik Skupštine grada Jagodina, preminuo je 22. novembra nakon kraće bolesti, preneli su beogradski mediji. Marković je bio predsednik stranke Jedinstvena Srbija, koja je zajedno sa… »
Ko je bio Palma: Od prevoznika uglja, do menadžera, gradonačelnika i počasnog konzula Grčke

Ko je bio Palma: Od prevoznika uglja, do menadžera, gradonačelnika i počasnog konzula Grčke

Radio 021 pre 4 dana
Posle kraće bolesti, u 65. godini, preminuo je predsednik Jedinstvene Srbije, narodni poslanik i predsednik Skupštine grada Jagodine Dragan Marković Palma. Rođen je 2. maja 1960. godine u selu Končarevu kraj Jagodine. U mladosti se bavio sportom, a… »
Ovako je Palma izgledao poslednji put u javnosti! Smršao više od 30 kilograma

Ovako je Palma izgledao poslednji put u javnosti! Smršao više od 30 kilograma

Telegraf pre 4 dana
Preporučujemo. Dragan Marković Palma, lider Jedinstvene Srbije, preminuo je večeras u 64. godini nakon kraće bolesti. Javnost je iznenadio svojim neverovatnim gubitkom težine. On je smršao više od 30 kilograma, postajući gotovo neprepoznatljiv… »
Novica Tončev otkrio potresne detalje sa Palmine oproštajne večere: "Pozvao me da sednemo nasamo"

Novica Tončev otkrio potresne detalje sa Palmine oproštajne večere: "Pozvao me da sednemo nasamo"

Telegraf pre 4 dana
Večeras je u 64. godini, posle kraće bolesti, preminuo Dragan Marković Palma. On je, kako se saznaje, preminuo u svom domu. Palma je pre pet dana napravio oproštajnu večeru za porodicu i nekoliko prijatelja, jer je slutio da je kraj, a Novica Tončev… »
Ovako je Palma govorio o Ceci: Svi znaju da su bili bliski, a jednom je otkrio kako su se upoznali

Ovako je Palma govorio o Ceci: Svi znaju da su bili bliski, a jednom je otkrio kako su se upoznali

Telegraf pre 4 dana
Preporučujemo. U 64. godini, posle kraće bolesti, preminuo je Dragan Marković Palma, političar poznat ne samo po angažmanu već i po prijateljstvima sa javnim ličnostima, među kojima je posebno isticao Svetlanu Cecu Ražnatović. - Ceca je jedna… »
"Ja nisam imala čast da upoznam Palmu, ali ću biti zahvalna zauvek" Samo je on pomogao kad je bilo najteže!

"Ja nisam imala čast da upoznam Palmu, ali ću biti zahvalna zauvek" Samo je on pomogao kad je bilo najteže!

Telegraf pre 4 dana
Preporučujemo. Lider Jedinstvene Srbije Dragan Marković Palma preminuo je večeras u 64. godini posle kraće bolesti. Mnogi političari i ljudi iz javnog života su se oprostili sa njim, a među njima i jedna žena iz Ćuprije, koja se emotivno… »
Umro Dragan Marković Palma Predsednik Jedinstvene Srbije nas napustio u 65. godini posle kraće bolesti

Umro Dragan Marković Palma Predsednik Jedinstvene Srbije nas napustio u 65. godini posle kraće bolesti

Kurir pre 3 dana
Večeras je u 65. godini, posle kraće bolesti, preminuo Dragan Marković Palma, predsednik Jedinstvene Srbije, narodni poslanik i predsednik Skupštine grada Jagodina, potvrđeno je Kuriru. Dragan Marković Palma, rođen je 2. maja 1960. godine u selu… »
"Rasplakali ste me..." Ruška Jakić se oglasila nakon smrti Palme, jeca i jauče, ne može da dođe sebi: Otkrila detalje o…

"Rasplakali ste me..." Ruška Jakić se oglasila nakon smrti Palme, jeca i jauče, ne može da dođe sebi: Otkrila detalje o…

Kurir pre 3 dana
Večeras je u 65. godini, posle kraće bolesti, preminuo Dragan Marković Palma, predsednik Jedinstvene Srbije, narodni poslanik i predsednik Skupštine grada Jagodina, potvrđeno je Kuriru. Tim povodom kontaktirali smo voditeljku Rušku Jakić, koja je… »
Oglasio se Vučić povodom smrti Dragana Markovića Palme Predsednik Srbije izjavio saučešće: Nastavićemo da gradimo Srbiju…

Oglasio se Vučić povodom smrti Dragana Markovića Palme Predsednik Srbije izjavio saučešće: Nastavićemo da gradimo Srbiju…

Kurir pre 3 dana
Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić uputio je, povodom smrti predsednika Jedinstvene Srbije Dragana Markovića Palme, telegram saučešća porodici i prijateljima u kome se kaže: ”Sa tugom sam primio vest o smrti Dragana Markovića Palme… »
Ministar Milićević u šoku zbog smrti palme: Ova zemlja će ga zapamtiti kao velikog političara, a ja ću ga pamtiti kao…

Ministar Milićević u šoku zbog smrti palme: Ova zemlja će ga zapamtiti kao velikog političara, a ja ću ga pamtiti kao…

Kurir pre 3 dana
Ministar bez portfelja zadužen za dijasporu Đorđe Milićević bio je u šoku kada je saznao da je preminuo Dragan Marković Palma. "Sa velikom tugom i nevericom sam primio vest da nas je napustio Dragan Marković Palma. Ova zemlja će ga zapamtiti kao… »
Poslednje pojavljivanje Palme u javnosti! Pre samo 4 dana gostovao kod Jovane Joksimović, evo šta je rekao

Poslednje pojavljivanje Palme u javnosti! Pre samo 4 dana gostovao kod Jovane Joksimović, evo šta je rekao

Mondo pre 3 dana
Palma se poslednji put u javnosti pojavio pre nekoliko dana, kada je gostovao na televiziji K1 kod Jovane Joksimović. Večeras je u 64. godini, posle kraće bolesti, preminuo Dragan Marković Palma, predsednik Jedinstvene Srbije, narodni poslanik i… »
Pre 5 dana okupio porodicu i prijatelje na večeri Otkriveno kako je Dragan Marković Palma proveo poslednje dane

Pre 5 dana okupio porodicu i prijatelje na večeri Otkriveno kako je Dragan Marković Palma proveo poslednje dane

Kurir pre 3 dana
Večeras je u 65. godini, posle kraće bolesti, preminuo Dragan Marković Palma, predsednik Jedinstvene Srbije. Prema prvim saznanjima, Palma je preminuo u svom domu. On je pre pet dana napravio oproštajnu večeru za porodicu i nekoliko prijatelja, jer… »
Palma u oktobru doživeo veliku tragediju: "Veoma sam teško to podneo"

Palma u oktobru doživeo veliku tragediju: "Veoma sam teško to podneo"

Kurir pre 3 dana
Dragan Marković Palma preminuo je danas u 65. godini, a prošlog meseca je doživeo veliku porodičnu tragediju. Početkom oktobra ostao je bez brata, o čemu je javnost obavestio preko Instagrama. "Poštovani građani Srbije i poštovani Jagodinci… »
Venčali se kada je imala samo 16 godina Ovo je supruga Dragana Markovića Palme koju javnost ne viđa često - njeni roditelji…

Venčali se kada je imala samo 16 godina Ovo je supruga Dragana Markovića Palme koju javnost ne viđa često - njeni roditelji…

Kurir pre 3 dana
Večeras je u 65. godini života preminuo Dragan Marković Palma, nakon kraće bolesti. Političar Dragan Marković Palma bio je u dugogodišnjem je srećnom braku sa suprugom Snežanom, sa kojom ima dvoje dece — sinove Dalibora i Darka i petoro… »
Šta je sve Palma posedovao i koje funkcije je obavljao Karijeru počeo pomažući ocu da peče ciglu, pa ušao u politiku…

Šta je sve Palma posedovao i koje funkcije je obavljao Karijeru počeo pomažući ocu da peče ciglu, pa ušao u politiku…

Kurir pre 3 dana
Večeras je u 65. godini, posle kraće bolesti, umro Dragan Marković Palma. Dragan Marković Palma je, kako se saznaje, preminuo u svom domu. Palma je rođen 1960. godine u Končarevu, a završio je srednju školu učenika u privredi (ŠUP). On je bio… »
"Pokazao je svoj patriotizam u izazovnim vremenima" Vulin izjavio saučešće povodom smrti Dragana Markovića Palme: "Zato je…

"Pokazao je svoj patriotizam u izazovnim vremenima" Vulin izjavio saučešće povodom smrti Dragana Markovića Palme: "Zato je…

Kurir pre 3 dana
Potpredsednik Vlade Srbije Aleksandar Vulin izrazio saučešće porodici i prijateljima Dragana Markovića Palme: Hrabro se borio za otadžbinu i njeno dobro - Duboko me je pogodila vest o smrti predsednika Jedinstvene Srbije Dragana Markovića Palme… »
Zvaničnici uputili saučešće povodom smrti Dragana Markovića Palme

Zvaničnici uputili saučešće povodom smrti Dragana Markovića Palme

Euronews pre 3 dana
Predsednik Vlade Republike Srbije Miloš Vučević izrazio je porodici, prijateljima i članovima Jedinstvene Srbije saučešće povodom smrti Dragana Markovića Palme koji je, kako je naglasio, posvećeno radio u interesu Srbije. "Sa velikom tugom sam… »
"Prekjuče me je zvao i molio da stanem na noge... Jutros nije odgovorio" Čeda Jovanović se oprostio od Palme: Uvek je bio…

"Prekjuče me je zvao i molio da stanem na noge... Jutros nije odgovorio" Čeda Jovanović se oprostio od Palme: Uvek je bio…

Kurir pre 3 dana
Lider LDP Čedomir Jovanović oglasio se večeras nakon vesti da je umro Dragan Marković Palma. - Prekjuče me pozvao i u monologu od 9 minuta molio da opet stanem na noge i još jednu borbu dobijem, nudeći sebe za sve što mi treba. Jutros nije… »
Palma svuda tražio lek, išao i u Nemačku da se leči! Poznato kako je prijateljima otkrio da će uskoro umreti

Palma svuda tražio lek, išao i u Nemačku da se leči! Poznato kako je prijateljima otkrio da će uskoro umreti

Mondo pre 3 dana
Palma je tek kada je video da mu se bliži kraj odlučio je da okupi prijatelje i oprosti se od njih. Večeras je, posle kraće bolesti, umro Dragan Marković Palma. Palma je umro u svom domu. Političar je pre samo 5 dana pred smrt okupio svoje najbliže… »
Vučić o Palmi: Legenda naše politike, svim srcem radio za Srbiju, britkog jezika i narodskog uma

Vučić o Palmi: Legenda naše politike, svim srcem radio za Srbiju, britkog jezika i narodskog uma

Radio 021 pre 3 dana
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić uputio je večeras, povodom smrti predsednika Jedinstvene Srbije Dragana Markovića Palme, telegram saučešća porodici i prijateljima. "Sa tugom sam primio vest o smrti Dragana Markovića Palme, legende srpske… »
Nikodijević uputio saučešće povodom smrti lidera Jedinstvene Srbije Dragana Markovića Palme

Nikodijević uputio saučešće povodom smrti lidera Jedinstvene Srbije Dragana Markovića Palme

Politika pre 3 dana
Gradska organizacija Socijalističke partije Srbije Beograda izrazila je najiskrenije saučešće povodom smrti predsednika Jedinstvene Srbije Dragana Markovića Palme. "Zauvek se opraštamo od našeg velikog saborca koji će u neprolaznoj uspomeni… »
"Pozvao me da sednemo sami, tad mi je rekao": Novica Tončev otkrio detalje sa Palmine oproštajne žurke

"Pozvao me da sednemo sami, tad mi je rekao": Novica Tončev otkrio detalje sa Palmine oproštajne žurke

Mondo pre 3 dana
Novica Tončev otkrio je detalje razgovora sa Draganom Markovićem Palmom na njegovoj oproštajnoj žurci. Dragan Marković Palma preminuo je večeras u 64. godini života. Samo nekoliko dana ranije, napravio je žurku za porodicu i najbliže prijatelje… »
Premijer Srbije izjavio saučešće povodom smrti Dragana Markovića Palme: Uvek je posvećeno i predano radio u interesu…

Premijer Srbije izjavio saučešće povodom smrti Dragana Markovića Palme: Uvek je posvećeno i predano radio u interesu…

Kurir pre 3 dana
Predsednik Vlade Republike Srbije Miloš Vučević izrazio je porodici, prijateljima i članovima Jedinstvene Srbije saučešće povodom smrti Dragana Markovića Palme. „Sa velikom tugom sam primio vest o smrti Dragana Markovića Palme. Saosećam sa… »
"Pozvao me da sednemo nasamo i rekao da su mu otkrili..." Prijatelj Dragana Markovića otkrio potresne detalje večere porodice…

"Pozvao me da sednemo nasamo i rekao da su mu otkrili..." Prijatelj Dragana Markovića otkrio potresne detalje večere porodice…

Kurir pre 3 dana
Dragan Marković Palma umro je večeras posle kraće bolesti, a kako je rekao njegov prijatelj Novica Tončev, ministar bez portfelja, vest o bolesti je čuo na večeri koju je Palma organizovao pet dana pred smrt. Naime, kako je "Kurir" pisao, Palma je… »
Ceca je ućutkivala Arkana! Palma otkrio koji političar joj je prvi izjavio saučešće kada je ubijen

Ceca je ućutkivala Arkana! Palma otkrio koji političar joj je prvi izjavio saučešće kada je ubijen

Mondo pre 3 dana
Dragan Marković Palma otkrio je prirodu odnosa Cece i Arkana, a otkrio je i ko joj je prvi izjavio saučešće kada je on ubijen. Večeras je preminuo Dragan Marković Palma u 64. godini života, a tokom života bio je dobar i blizak prijatelj sa… »
"Više od dve decenije..." Sanja Marinković oprostila se od Palme emotivnim rečima: "Bio je veliki džentlmen"

"Više od dve decenije..." Sanja Marinković oprostila se od Palme emotivnim rečima: "Bio je veliki džentlmen"

Telegraf pre 3 dana
Preporučujemo. Večeras je u 64. godini, posle kraće bolesti, preminuo Dragan Marković Palma, predsednik Jedinstvene Srbije, dugogodišnji narodni poslanik i predsednik Skupštine grada Jagodine. Njegov odlazak potresao je mnoge, a među prvima se… »
Gašić: Napustio nas je veliki borac, ali pre svega čovek i prijatelj

Gašić: Napustio nas je veliki borac, ali pre svega čovek i prijatelj

Politika pre 3 dana
Ministar odbrane Bratislav Gašić izrazio je saučešće povodom smrti Dragana Markovića Palme i poručio da će sećanje na njega biti ispunjeno poštovanjem zbog svega što je postigao. "U vest o smrti prijatelja teško je poverovati. Napustio nas je… »
Vučević: Dragan Marković Palma je uvek posvećeno i predano radio u interesu Srbije

Vučević: Dragan Marković Palma je uvek posvećeno i predano radio u interesu Srbije

Politika pre 3 dana
Predsednik Vlade Republike Srbije Miloš Vučević izrazio je porodici, prijateljima i članovima Jedinstvene Srbije saučešće povodom smrti Dragana Markovića Palme koji je, kako je naglasio, posvećeno radio u interesu Srbije. "Sa velikom tugom sam… »

Insajder pre 3 dana
Danas je, posle kraće bolesti, u 64. godini preminuo predsednik Jedinstvene Srbije, narodni poslanik i predsednik Skupštine Jagodine Dragan Marković Palma, objavila je Radio-televizija Srbije. Marković je rođen 2. maja 1960. godine u selu Končarevu… »
Biografija Dragana markovića palme: Bio politički veteran, biran za najboljeg preduzetnika u Srbiji! Ovo su sva njegova…

Biografija Dragana markovića palme: Bio politički veteran, biran za najboljeg preduzetnika u Srbiji! Ovo su sva njegova…

Kurir pre 3 dana
Danas je u večernjim satima preminuo lider JS Dragan Marković Palma. Dragan Marković Palma rođen je 1960. godine. Preminuo 22 novembar 2024. Privatni je preduzetnik, vlasnik kompanije koja zapošljava preko 100 radnika i u čijem sastavu, osim… »
Ko je bio Dragan Marković Palma? Političar, preduzetnik, ktitor...

Ko je bio Dragan Marković Palma? Političar, preduzetnik, ktitor...

B92 pre 3 dana
Dragan Marković Palma, predsednik Jedinstvene Srbije, preminuo je danas nakon kraće bolesti. Dragan Marković Palma, srpski političar i preduzetnik rođen je u Končarevu, kod Jagodine, 2. maj 1960. godine. Bio je osnivač i predsednik stranke… »
"Večeras sam ostao bez svog brata, prijatelja i saborca": Političari se opraštaju od Palme

"Večeras sam ostao bez svog brata, prijatelja i saborca": Političari se opraštaju od Palme

B92 pre 3 dana
Predsednik Jedinstvene Srbije Dragan Marković Palma preminuo je danas u 64. godini, saopštio je predsednik Socijalističke partije Srbije Ivica Dačić. "Večeras sam ostao bez svog brata, prijatelja i saborca Dragana Markovića Palme. Hvala mu za sve… »

Glas juga pre 3 dana
Dragan Marković Palma rođen je 2. maja 1960. godine u selu Končarevu kraj Jagodine. Potiče iz vredne porodice koja se bavila poljoprivredom i maloprivredom. Još u detinjstvu razvio je snažnu radnu etiku. U mladosti se bavio sportom i istakao se kao… »
Od šopena i betovena, preko žirafa u Jagodini, do trubača u Vašingtonu Palmine izjave koje će se dugo prepričavati…

Od šopena i betovena, preko žirafa u Jagodini, do trubača u Vašingtonu Palmine izjave koje će se dugo prepričavati…

Kurir pre 3 dana
Dragan Marković Palma preminuo je večeras posle kraće bolesti u 65. godini života. Ostaće upamćen i kao političar koji je svojim izjavama često umeo da nasmeje građane Srbije — dok će se neke od njegovih legendarnih izjava sigurno dugo… »
"Svima je jasno da je NATO oteo Kosovo i Metohiju Srbiji": Ovako je Palma govorio o bombardovanju Jugoslavije

"Svima je jasno da je NATO oteo Kosovo i Metohiju Srbiji": Ovako je Palma govorio o bombardovanju Jugoslavije

Mondo pre 3 dana
Dragan Marković Palma je u više navrata govorio o najtežim temama za srpsko društvo - NATO bombardovanje i Kosovu i Metohiji. Večeras je u 64. godini života preminuo Dragan Marković Palma, lider Jedinstvene Srbije i predsednik Skupštine grada… »
Otkriven uzrok smrti Dragana Markovića Palme: Teška bolest dijagnostikovana mu pre nekoliko meseci

Otkriven uzrok smrti Dragana Markovića Palme: Teška bolest dijagnostikovana mu pre nekoliko meseci

Mondo pre 3 dana
Dragan Marković Palma večeras je preminuo, a poznato je i od čega. Dragan Marković Palma preminuo je večeras u 64. godini života, a sada je otkriveno i od čega je bolovao. Njemu je pre nekoliko meseci dijagnostikovana teška ciroza jetre, saznaje… »
Vučić uputio saučešće povodom smrti Dragana Markovića Palme

Radio sto plus pre 3 dana
“Sa tugom sam primio vest o smrti Dragana Markovića Palme, legende srpske politike, velikog patriote koji je svim srcem i snagom radio za građane Srbije, koju je voleo više od svega”, naveo je Vučić u telegramu. Dodao je da je Marković u… »
Doveo žirafu u Jagodinu, Lepu Brenu učio kik-boks, 3.000 rsd! Palmine legendarne izjave će se dugo prepričavati

Doveo žirafu u Jagodinu, Lepu Brenu učio kik-boks, 3.000 rsd! Palmine legendarne izjave će se dugo prepričavati

Mondo pre 3 dana
Ostaće upamćen i kao političar koji je svojim izjavama često umeo da nasmeje građane Srbije. Dragan Marković Palma preminuo je večeras posle kraće bolesti u 65. godini života. Ostaće upamćen i kao političar koji je svojim izjavama često umeo… »
Ovo je uzrok smrti Dragana Markovića Palme: Pre godinu dana mu dijagnostifikovana teška bolest

Ovo je uzrok smrti Dragana Markovića Palme: Pre godinu dana mu dijagnostifikovana teška bolest

Telegraf pre 3 dana
Preporučujemo. Predsednik Jagodine i lider Jedinstvene Srbije, Dragan Marković Palma, preminuo je danas. Kako saznaje Telegraf.rs, Palma je preko godinu dana bio na hemoterapijama zbog raka jetre. Javnost je primetila da se Palma dugo nije pojavljivao u… »
Ceca Ražnatović i Palma bili su veliki prijatelji: Evo kako je izgledao njihov poslednji susret

Ceca Ražnatović i Palma bili su veliki prijatelji: Evo kako je izgledao njihov poslednji susret

Telegraf pre 3 dana
Preporučujemo. U 64. godini, posle kraće bolesti, preminuo je Dragan Marković Palma, predsednik Jedinstvene Srbije i dugogodišnji narodni poslanik. Palma je bio poznat ne samo po političkom angažmanu već i po bliskim prijateljstvima sa mnogim… »
Karijeru počeo pomažući ocu, pa ušao u politiku: Ovo je bio Palmin put

Karijeru počeo pomažući ocu, pa ušao u politiku: Ovo je bio Palmin put

Telegraf pre 3 dana
Preporučujemo. Večeras je u 64. godini, posle kraće bolesti, umro Dragan Marković Palma. Palma je rođen 1960. godine u Končarevu, a završio je srednju školu učenika u privredi (ŠUP). On je bio privatni preduzetnik i vlasnik kompanije "Palma"… »
Ministar Gašić se oprostio od Dragana Markovića Palme: Napustio nas je veliki borac, privrednik i domaćin

Ministar Gašić se oprostio od Dragana Markovića Palme: Napustio nas je veliki borac, privrednik i domaćin

Telegraf pre 3 dana
Preporučujemo. Ministar odbrane Bratislav Gašić oglasio se na svom Instagram profilu povodom smrti Dragana Markovića - Palme: ”U vest o smrti prijatelja teško je poverovati. Napustio nas je veliki borac, privrednik i domaćin, ali pre svega toga… »
Palma je jednom prilikom otkrio detalj iz braka Cece i Arkana: "Prisustvovao sam kada mu ona kaže..."

Palma je jednom prilikom otkrio detalj iz braka Cece i Arkana: "Prisustvovao sam kada mu ona kaže..."

Telegraf pre 3 dana
Preporučujemo. Dragan Marković Palma, lider Jedinstvene Srbije, preminuo je večeras, 22. novembra, u 64. godini nakon kraće bolesti. Osim po svom političkom angažmanu, Palma je bio poznat po bliskim prijateljstvima sa mnogim javnim ličnostima, a… »
Vulin izrazio saučešće porodici Dragana Markovića Palme: Hrabro se borio za svoju otadžbinu i njeno dobro

Vulin izrazio saučešće porodici Dragana Markovića Palme: Hrabro se borio za svoju otadžbinu i njeno dobro

Telegraf pre 3 dana
Preporučujemo. Potpredsednik Vlade Srbije Aleksandar Vulin izrazio saučešće porodici i prijateljima Dragana Markovića Palme: Hrabro se borio za otadžbinu i njeno dobro "Duboko me je pogodila vest o smrti predsednika Jedinstvene Srbije Dragana… »

RTV pre 3 dana
JAGODINA - Večeras je u 64. godini, posle kraće bolesti, preminuo Dragan Marković Palma, predsednik Jedinstvene Srbije, narodni poslanik i predsednik skupštine grada Jagodina. "Večeras sam ostao bez svog brata, prijatelja i saborca Dragana Markovića… »
Dragan Marković Palma – od prevoznika uglja do gradonačelnika Jagodine

Dragan Marković Palma – od prevoznika uglja do gradonačelnika Jagodine

N1 Info pre 3 dana
Predsednik Jedinstvene Srbije Dragan Marković Palma preminuo je danas u 65. godini. Dragan Marković Palma rođen je 1960. godine u Končarevu. Završio je srednju školu učenika u privredi (ŠUP), piše Istinomer. Bio je privatni preduzetnik i vlasnik… »
Novosti: Preminuo Dragan Marković Palma

Beta pre 3 dana
Večeras je u 64. godini, posle kraće bolesti, preminuo predsednik Jedinstvene Srbije Dragan Marković Palma, saopštio je Grad Jagodina. Marković je bio narodni poslanik pet puta, a od 2004. godine nalazio se na čelu grada Jagodine, prvo kao… »

Beta pre 3 dana
Večeras je u 64. godini, posle kraće bolesti, preminuo predsednik Jedinstvene Srbije Dragan Marković Palma, saopštio je Grad Jagodina. Marković je bio narodni poslanik pet puta, a od 2004. godine nalazio se na čelu grada Jagodine, prvo kao… »

Beta pre 3 dana
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić uputio je večeras, povodom smrti predsednika Jedinstvene Srbije Dragana Markovića Palme, telegram saučešća porodici i prijateljima. "Sa tugom sam primio vest o smrti Dragana Markovića Palme, legende srpske… »

Nova pre 3 dana
: Večeras je u 64. godini, posle kraće bolesti, preminuo Dragan Marković Palma, predsednik Jedinstvene Srbije, narodni poslanik i predsednik Skupštine grada Jagodina. Dragan Marković Palma rođen je 2. maja 1960. godine u selu Končarevu kraj… »

Glas Šumadije pre 3 dana
Večeras je u 64. godini, posle kraće bolesti, preminuo Dragan Marković Palma, predsednik Jedinstvene Srbije, narodni poslanik i predsednik Skupštine grada Jagodina. Dragan Marković Palma rođen je 2. maja 1960. godine u selu Končarevu kraj Jagodine… »
Umro Dragan Marković Palma

Glas Amerike pre 3 dana
Predsednik Jedinstvene Srbije i narodni poslanik Dragan Marković Palma preminuo je nakon kraće bolesti u 64. godini, javlja FoNet pozivajući se na RTS. Rođen 2. maja 1960. godine u selu Končarevu kraj Jagodine. Bio je privatni preduzetnik i osnivač… »
Preminuo lider Jedinstvene Srbije Dragan Marković Palma

Preminuo lider Jedinstvene Srbije Dragan Marković Palma

IndeksOnline pre 3 dana
Večeras je u 64. godini, posle kraće bolesti, preminuo Dragan Marković Palma, predsednik Jedinstvene Srbije, narodni poslanik i predsednik Skupštine grada Jagodina. Dragan Marković Palma rođen je 2. maja 1960. godine u selu Končarevu kraj Jagodine… »
Dačić se oprostio od Palme

Dačić se oprostio od Palme

Politika pre 3 dana
Povodom smrti Dragana Markovića Palme oglasio se i predsednik SPS Ivica Dačić koji se dirljivom porukom oprostio od svog prijatelja i saborca. "Večeras sam ostao bez svog brata, prijatelja i saborca Dragana Markovića Palme. Hvala mu za sve što smo… »

Vreme pre 3 dana
Dragan Marković Palma, predsednik Jedinstvene Srbije, preminuo je u 65. godini. Posle kraće bolesti, u petak je u 65. godini preminuo Dragan Marković Palma, predsednik Jedinstvene Srbije, narodni poslanik i predsednik Skupštine grada Jagodina, prenela… »
Dačić se oprostio od Palme: Večeras sam ostao bez svog brata, prijatelja i saborca

Dačić se oprostio od Palme: Večeras sam ostao bez svog brata, prijatelja i saborca

Nedeljnik pre 3 dana
Povodom smrti Dragana Markovića Palme oglasio se predsednik Socijalističke partije Srbije i ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić, prenosi N1. Dačić se na društvenoj mreži instagram oprostio od Dragana Markovića sledećim rečima: „Večeras… »
Vučić: Marković dao nemerljiv doprinos ne samo svojoj Jagodini, već i celoj Srbiji

Vučić: Marković dao nemerljiv doprinos ne samo svojoj Jagodini, već i celoj Srbiji

Politika pre 3 dana
Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić uputio je večeras, povodom smrti predsednika Jedinstvene Srbije Dragana Markovića Palme, telegram saučešća porodici i prijateljima. ”Sa tugom sam primio vest o smrti Dragana Markovića Palme, legende… »

Top press pre 3 dana
Večeras je u 64. godini, posle kraće bolesti, preminuo Dragan Marković Palma, predsednik Jedinstvene Srbije, narodni poslanik i predsednik skupštine grada Jagodina. Dragan Marković Palma, rođen je 2. maja 1960. godine u selu Končarevu kraj… »

RTK pre 3 dana
Posle kraće bolesti, u 64. godini, preminuo je predsednik Jedinstvene Srbije, narodni poslanik i predsednik Skupštine grada Jagodine Dragan Marković Palma. Dragan Marković Palma, rođen je 2. maja 1960. godine u selu Končarevu kraj Jagodine. U… »
UMRO DRAGAN MARKOVIĆ PALMA Predsednik Jedinstvene Srbije

UMRO DRAGAN MARKOVIĆ PALMA Predsednik Jedinstvene Srbije

Gradski portal 018 pre 3 dana
Večeras je u 65. godini, posle kraće bolesti, preminuo Dragan Marković Palma, predsednik Jedinstvene Srbije, narodni poslanik i predsednik Skupštine grada Jagodina. Dragan Marković Palma, rođen je 2. maja 1960. godine u selu Končarevu kraj… »

NIN pre 3 dana
Posle kraće bolesti, večeras je u 64. godini preminuo Dragan Marković Palma, predsednik Jedinstvene Srbije, narodni poslanik i predsednik Skupštine grada Jagodina. Dragan Marković Palma rođen јe 2. maјa 1960. godine, u Končarevu, nadomak… »
Preminuo Palma

Preminuo Palma

Moj Novi Sad pre 3 dana
Predsednik Jedinstvene Srbije Dragan Marković Palma preminuo je danas u 65. godini, javljaju Novosti. Marković je bio prvi gradonačelnik Jagodine. To je postao 2008. godine, kada je Jagodina dobila status grada. Od 2008. godine bio je poslanik u… »
Vučić se oprostio od Palme: "Sa tugom sam primio vest o smrti legende srpske politike"

Vučić se oprostio od Palme: "Sa tugom sam primio vest o smrti legende srpske politike"

B92 pre 3 dana
Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić uputio je, povodom smrti predsednika Jedinstvene Srbije Dragana Markovića Palme, telegram saučešća porodici i prijateljima u kome se kaže: "Sa tugom sam primio vest o smrti Dragana Markovića Palme… »

Radio sto plus pre 3 dana
Marković je bio narodni poslanik i predsednik Skupštine grada Jagodina. Rođen je 2. maja 1960. godine u selu Končarevu.… »

B92 pre 3 dana
Večeras je u 64. godini, posle kraće bolesti, preminuo Dragan Marković Palma, predsednik Jedinstvene Srbije, narodni poslanik i predsednik Skupštine grada Jagodina. Dragan Marković Palma, rođen je 2. maja 1960. godine u selu Končarevu kraj… »

Euronews pre 3 dana
Posle kraće bolesti, u 64. godini, preminuo je predsednik Jedinstvene Srbije, narodni poslanik i predsednik Skupštine grada Jagodine Dragan Marković Palma, saopštio je predsednik Socijalističke partije Srbije. "Večeras sam ostao bez svog brata… »
"Ostao sam bez svog brata, prijatelja i saborca" Oglasio se Dačić nakon vesti da je umro Dragan Marković Palma

"Ostao sam bez svog brata, prijatelja i saborca" Oglasio se Dačić nakon vesti da je umro Dragan Marković Palma

Kurir pre 3 dana
Ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić oglasio se nakon vesti da je umro predsednik Jedinstvene Srbije, narodni poslanik i predsednik Skupštine grada Jagodina, Dragan Marković Palma. - Večeras sam ostao bez svog brata, prijatelja i saborca Dragana… »
Najbolji preduzetnik, osnovao televiziju i vodio Jagodinu 20 godina: Ko je bio Dragan Marković Palma

Najbolji preduzetnik, osnovao televiziju i vodio Jagodinu 20 godina: Ko je bio Dragan Marković Palma

Mondo pre 3 dana
Večeras je u 64. godini života preminuo Dragan Marković Palma. Večeras je u 64. godini, posle kraće bolesti, preminuo Dragan Marković Palma, predsednik Jedinstvene Srbije, narodni poslanik i predsednik Skupštine grada Jagodina. Od njega se prvi… »
Političar preminuo u svom stanu: Nakon kraće bolesti umro Cecin dugogodišnji prijatelj, tuga

Političar preminuo u svom stanu: Nakon kraće bolesti umro Cecin dugogodišnji prijatelj, tuga

Svet & Skandal pre 3 dana
Preminuo Dragan Marinković Palma, tuga Večeras je u 65. godini, posle kraće bolesti, preminuo Dragan Marković Palma, predsednik Jedinstvene Srbije, narodni poslanik i predsednik Skupštine grada Jagodina posle kraće bolesti, potvrđeno je Kuriru… »

Euronews pre 3 dana
Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić uputio je večeras, povodom smrti predsednika Jedinstvene Srbije Dragana Markovića Palme, telegram saučešća porodici i prijateljima. "Sa tugom sam primio vest o smrti Dragana Markovića Palme, legende… »
„Dao je nemerljiv doprinos Srbiji“: Vučić i Dačić se oprostili od Palme

„Dao je nemerljiv doprinos Srbiji“: Vučić i Dačić se oprostili od Palme

Sputnik pre 3 dana
Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić uputio je večeras, povodom smrti predsednika Jedinstvene Srbije Dragana Markovića Palme, telegram saučešća porodici i prijateljima. ”Sa tugom sam primio vest o smrti Dragana Markovića Palme… »
"Legenda srpske politike, nije se skrivao u najtežim vremenima": Vučić se oglasio o smrti Dragana Markovića Palme

"Legenda srpske politike, nije se skrivao u najtežim vremenima": Vučić se oglasio o smrti Dragana Markovića Palme

Mondo pre 3 dana
Aleksandar Vučić oprostio se od Dragana Markovića Palme. Predsednik Srbije Aleksandar Vučić oprostio se od Dragana Markovića Palme koji je večeras preminuo u 64. godini života. Vučić je uputio telegram saučešća porodici. "Sa tugom sam primio… »
Okruživale ga pevačice, a ona mu je osvojila srce: Iznenadićete se kad vidite damu koja je bila Palmina najveća podrška

Okruživale ga pevačice, a ona mu je osvojila srce: Iznenadićete se kad vidite damu koja je bila Palmina najveća podrška

Mondo pre 3 dana
Posle kraće bolesti, sve je iznenadila vest da je danas 22. novembra preminuo Dragan Marković Palma. Večeras je u 64. godini, posle kraće bolesti, preminuo Dragan Marković Palma, predsednik Jedinstvene Srbije, narodni poslanik i predsednik Skupštine… »
Palma pre pet dana napravio oproštajnu večeru! Okupio porodicu i prijatelje pre smrti, slutio da je kraj

Palma pre pet dana napravio oproštajnu večeru! Okupio porodicu i prijatelje pre smrti, slutio da je kraj

Mondo pre 3 dana
Palma se borio sa teškom bolešćum a pre pet dana napravio oproštajnu večeru za porodicu i nekoliko prijatelja. Večeras je u 65. godini, posle kraće bolesti, preminuo Dragan Marković Palma, predsednik Jedinstvene Srbije, narodni poslanik i… »
Palma prošlog meseca doživeo veliku porodičnu tragediju! "Poštovani Jagodinci veoma sam to teško podneo"

Palma prošlog meseca doživeo veliku porodičnu tragediju! "Poštovani Jagodinci veoma sam to teško podneo"

Mondo pre 3 dana
Početkom oktobra ostao je bez brata, o čemu je javnost obavestio preko Instagrama. Dragan Marković Palma preminuo je danas u 65. godini, a prošlog meseca je doživeo veliku porodičnu tragediju. Početkom oktobra ostao je bez brata, o čemu je javnost… »
"Koga da gledam, ko igra za Zvezdu i Partizan?": Ovako je Palma govorio o "večitima"

"Koga da gledam, ko igra za Zvezdu i Partizan?": Ovako je Palma govorio o "večitima"

Mondo pre 3 dana
Dragan Marković Palma ovako je pričao o Crvenoj zvezdi i Partizanu... Posle kraće bolesti Dragan Marković Palma (64) je preminuo. Na vest o njegovoj smrti reagovali su mnogi, a predsednik Jedinstvene Srbije, narodni poslanik i predsednik Skupštine… »

Večernje novosti pre 3 dana
Večeras je u 64. godini, posle kraće bolesti, preminuo Dragan Marković Palma, predsednik Jedinstvene Srbije, narodni poslanik i predsednik Skupštine grada Jagodina. Foto: Tanjug Dragan Marković Palma, rođen je 2. maja 1960. godine u selu Končarevu… »
"Veoma sam to teško podneo" Palmu je nedavno zadesila i velika tragedija

"Veoma sam to teško podneo" Palmu je nedavno zadesila i velika tragedija

Alo pre 3 dana
Preminuo je lider JS Dragan Marković Palma. Palma se u oktobru obratio građanima Srbije i saopštio da mu je preminuo brat. - Poštovani građani Srbije i poštovani Jagodinci želim da vas informišem da mi je umro brat. Nije rođeni, ja nemam rođenog… »
Ko je bio Dragan Marković Palma: Jagodinu pretvorio u grad investicija, borio se za svakog građanina

Ko je bio Dragan Marković Palma: Jagodinu pretvorio u grad investicija, borio se za svakog građanina

Telegraf pre 3 dana
Preporučujemo. Dragan Marković Palma, jedan od najprepoznatljivijih srpskih političara i dugogodišnji gradonačelnik Jagodine, preminuo je danas u 64. godini života. Njegova karijera obeležena je značajnim političkim i privrednim aktivnostima… »
"Večeras sam ostao bez brata, prijatelja i saborca" Ivica Dačić se oprostio od Palme: Hvala mu za sve

"Večeras sam ostao bez brata, prijatelja i saborca" Ivica Dačić se oprostio od Palme: Hvala mu za sve

Telegraf pre 3 dana
Preporučujemo. Povodom smrti Dragana Markovića Palme večeras se oglasio predsednik Socijalističke partije Srbije i ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić. - Večeras sam ostao bez svog brata, prijatelja i saborca Dragana Markovića Palme. Hvala… »
"Rekao sam Platiniju da se kladi na Jagodinu i on izgubi": Palmina hit priča o savetu za predsednika UEFA

"Rekao sam Platiniju da se kladi na Jagodinu i on izgubi": Palmina hit priča o savetu za predsednika UEFA

Telegraf pre 3 dana
Preporučujemo. Večeras je u 64. godini, posle kraće bolesti, preminuo Dragan Marković Palma, predsednik Jedinstvene Srbije, narodni poslanik i predsednik Skupštine grada Jagodina. Palma je osim na političkom planu oduvek bio aktivan i na sportskom… »
Dragan Marković Palma obratio se građanima Srbije pre samo mesec i po: Saopštio najtužnije vesti

Dragan Marković Palma obratio se građanima Srbije pre samo mesec i po: Saopštio najtužnije vesti

Telegraf pre 3 dana
Preporučujemo. Večeras je u 64. godini, posle kraće bolesti, preminuo Dragan Marković Palma, predsednik Jedinstvene Srbije, narodni poslanik i predsednik Skupštine grada Jagodina. On se, pre svega više od mesec dana, obratio građanima Srbije i… »
"Palma se zaista dokazao kao patriota" Šešelj se oprostio od Palme

"Palma se zaista dokazao kao patriota" Šešelj se oprostio od Palme

Telegraf pre 3 dana
Preporučujemo. Predsednik SRS Vojislav Šešelj izrazio je saučešće povodom smrti predsednika Jedinstvene Srbije Dragana Markovića Palme. "Mnogo mi je žao Dragana Markovića Palme i njegove porodice. Upućujem iskreno saučešće. Nekada smo bili… »
Palma pet dana pred smrt napravio večeru za najbliže: Gradonačelnik Jagodine slutio da se sprema kraj

Palma pet dana pred smrt napravio večeru za najbliže: Gradonačelnik Jagodine slutio da se sprema kraj

Telegraf pre 3 dana
Preporučujemo. Večeras je u 64. godini, posle kraće bolesti, preminuo Dragan Marković Palma. On je preminuo u svom domu, a pre pet dana pripremio je večeru za porodicu i najbliže prijatelje, kao da je slutio da se bliži kraj. Dragan Marković Palma… »
Palma je bio veliki ljubitelj fudbala i FK Jagodina: Doživeo je i evropske kvalifikacije, hteo Ligu Evrope

Palma je bio veliki ljubitelj fudbala i FK Jagodina: Doživeo je i evropske kvalifikacije, hteo Ligu Evrope

Telegraf pre 3 dana
Preporučujemo. Večeras je u 64. godini preminuo Dragan Marković Palma, predsednik Jedinstvene Srbije, narodni poslanik i predsednik Skupštine grada Jagodina. Kao što je poznato, Dragan Marković bio je veliki ljubitelj sporta, a to se posebno… »
Vučić uputio saučešće porodici Dragana Markovića Palme

Vučić uputio saučešće porodici Dragana Markovića Palme

Telegraf pre 3 dana
Preporučujemo. Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić uputio je večeras, povodom smrti predsednika Jedinstvene Srbije Dragana Markovića Palme, telegram saučešća porodici i prijateljima. ”Sa tugom sam primio vest o smrti Dragana Markovića… »
Palmine reči o KiM zauvek će ostati zapamćene: "Kosovo je oteto, ali oteto nekada može i da se vrati"

Palmine reči o KiM zauvek će ostati zapamćene: "Kosovo je oteto, ali oteto nekada može i da se vrati"

Telegraf pre 3 dana
Preporučujemo. Danas je preminuo Dragan Marković Palma, lider Jedinstvene Srbije i predsednik Skupštine grada Jagodine, političar koji je imao značajnu ulogu u srpskoj političkoj sceni poslednjih decenija. Bio je poznat po svojim kontroverznim… »

N1 Info pre 4 dana
Predsednik Jedinstvene Srbije Dragan Marković Palma preminuo je danas u 65. godini, javljaju Novosti. Marković je bio prvi gradonačelnik Jagodine. To je postao 2008. godine, kada je Jagodina dobila status grada. Od 2008. godine bio je poslanik u… »

Politika pre 4 dana
Večeras je u 64. godini, posle kraće bolesti, preminuo Dragan Marković Palma, predsednik Jedinstvene Srbije, narodni poslanik i predsednik Skupštine grada Jagodina. Dragan Marković Palma, rođen je 2. maja 1960. godine u selu Končarevu kraj… »

Sputnik pre 3 dana

In medija pre 4 dana

Glas Zapadne Srbije pre 4 dana
Dragan Marković Palma, rođen je 2. maja 1960. godine u selu Končarevu kraj Jagodine. Potiče iz veoma vredne porodice koja se bavila poljoprivredom i maloprivredom, gde i sam stiče radnu naviku. U mladosti se bavio sportom, a kasnije se iskazao kao… »

Novi magazin pre 4 dana
Preminuo Dragan Marković Palma! Predsednik Jedinstvene Srbije nas napustio u 65. godini

Preminuo Dragan Marković Palma! Predsednik Jedinstvene Srbije nas napustio u 65. godini

Mondo pre 4 dana
Posle kraće bolesti preminuo je Dragan Marković Palma. Večeras je u 64. godini, posle kraće bolesti, preminuo Dragan Marković Palma, predsednik Jedinstvene Srbije, narodni poslanik i predsednik Skupštine grada Jagodina. Dragan Marković Palma… »

Alo pre 4 dana

Telegraf pre 4 dana
Preporučujemo. Večeras je u 64. godini, posle kraće bolesti, preminuo Dragan Marković Palma, predsednik Jedinstvene Srbije, narodni poslanik i predsednik Skupštine grada Jagodina. Dragan Marković Palma, rođen je 2. maja 1960. godine u selu… »
Ovako je Palma govorio o Zvezdi i Partizanu: "Nemam pojma ni ko igra za njih, talenti su u šokolama"

Ovako je Palma govorio o Zvezdi i Partizanu: "Nemam pojma ni ko igra za njih, talenti su u šokolama"

Telegraf pre 3 dana
Preporučujemo. Večeras je u 64. godini, posle kraće bolesti, preminuo Dragan Marković Palma, predsednik Jedinstvene Srbije, narodni poslanik i predsednik Skupštine grada Jagodina. Palma je osim na političkom planu oduvek bio aktivan i na sportskom… »
"Ostao sam bez svog brata, prijatelja i saborca": Ivica Dačić oprostio se od Dragana Markovića Palme

"Ostao sam bez svog brata, prijatelja i saborca": Ivica Dačić oprostio se od Dragana Markovića Palme

Mondo pre 3 dana
Ivica Dačić oglasio se o smrti Dragana Markovića Palme. Večeras je u 64. godini života preminuo Dragan Marković Palma, a od njega se oprostio Ivica Dačić, potpredsednik Vlade i ministar unutrašnjih poslova. On se oprostio od njega na društvenoj… »

Vesti dana »