Povezane vesti
Goran Vesić u kritičnom stanju -Radije ću umreti nego da me ni krivog ni dužnog optuže za smrt 15 ljudi
Glas Zapadne Srbije 22.11.2024
Situaciju otežava i njegova odluka da stupi u štrajk glađu,i on od trenutka hapšenja nije uzimao hranu jer je psihički slomljen. On tvrdi da je nevin utamničen i da se protiv njega vodi hajka opozicije. Da podsetimo, Goran Vesić važi za jednog od veoma… »
Goran Vesić u kritičnom stanju -Radije ću umreti nego da me ni krivog ni dužnog optuže za smrt 15 ljudi
Glas Zapadne Srbije 22.11.2024
Situaciju otežava i njegova odluka da stupi u štrajk glađu,i on od trenutka hapšenja nije uzimao hranu jer je psihički slomljen. On tvrdi da je nevin utamničen i da se protiv njega vodi hajka opozicije. Da podsetimo, Goran Vesić važi za jednog od veoma… »
Vesti dana »

MUP saopštio zbog čega je jutros uhapšen student kod Skupštine grada
Moj Novi Sad pre 1 satjoš 16 povezanih

(BLOG) "Sudite po zakonu": Protest studenata ispred Prvog OJT, predali krivičnu prijavu protiv Vučića
N1 Info pre 32 minutajoš 13 povezanih

Burna sednica Skupštine Novog Sada: Policija intervenisala, potisnula okupljene na blokadi
NIN pre 1 satjoš 34 povezane

"Juče ih je bilo 12": Đurić o građanima Srbije u Izraelu, otkrio koliko ih je prijavljeno za evakuaciju: Formiran je krizni štab
Blic pre 32 minutajoš 24 povezane