Povezane vesti
Goran Vesić u kritičnom stanju -Radije ću umreti nego da me ni krivog ni dužnog optuže za smrt 15 ljudi
Glas Zapadne Srbije 22.11.2024
Situaciju otežava i njegova odluka da stupi u štrajk glađu,i on od trenutka hapšenja nije uzimao hranu jer je psihički slomljen. On tvrdi da je nevin utamničen i da se protiv njega vodi hajka opozicije. Da podsetimo, Goran Vesić važi za jednog od veoma… »
Goran Vesić u kritičnom stanju -Radije ću umreti nego da me ni krivog ni dužnog optuže za smrt 15 ljudi
Glas Zapadne Srbije 22.11.2024
Situaciju otežava i njegova odluka da stupi u štrajk glađu,i on od trenutka hapšenja nije uzimao hranu jer je psihički slomljen. On tvrdi da je nevin utamničen i da se protiv njega vodi hajka opozicije. Da podsetimo, Goran Vesić važi za jednog od veoma… »
Vesti dana »

Lukovićev poslednji pozdrav Dejanu Milovanoviću, Đorđević objasnio Spartakove probleme
Sportske.net pre 8 minutajoš 87 povezanih

Tihi heroj večitog derbija: Spasao siguran gol Partizana, pa uporedio Zvezdu sa Realom!
Hot sport pre 28 minutajoš 77 povezanih

Sanja Vujić za RTS: Još se nisu slegli utisci, moja mama zaplakala od radosti
RTS pre 3 satajoš 25 povezanih

Sajber napad izazvao velike poremećaje i otkazivanja letova na glavnim evropskim aerodromima
Naslovi.ai pre 3 satajoš 34 povezane

Ruski borbeni avioni ignorisali signale pilota NATO-a: Upad u estonski vazdušni prostor je novi test Alijanse
Telegraf pre 48 minutajoš 28 povezanih