Povezane vesti
Nije dočekao da ode na inauguraciju Trampa Palma dobio poziv za Vašington nekoliko dana pre smrti: "Bio sam jedini srpski…
Kurir 22.11.2024
Dragan Marković Palma preminuo je večeras nakon kraće bolesti u 65. godini života. Predsednik Jedinstvene Srbije je pre samo nekoliko dana podelio da je dobio usmeni poziv na inauguraciju predsednika SAD Donalda Trampa 20. januara u Vašingtonu. - Ja… »
Ruška Jakić kroz suze o smrti Palme: "Niko mi nije spomenuo da je bolestan"
Mondo 22.11.2024
Večeras je u 64. godini, posle kraće bolesti, preminuo Dragan Marković Palma, predsednik Jedinstvene Srbije, narodni poslanik i predsednik Skupštine grada Jagodina. Tim povodom oglasila se i voditeljka Ruška Jakić, koja je skoro dve decenije bila… »
"Druže moj, s kim sad to da ponovim?" Potresni oproštaj Jovane Jeremić od Palme: "Nisam spremna..."
Telegraf 22.11.2024
Preporučujemo. Dragan Marković Palma, predsednik Jedinstvene Srbije i dugogodišnji narodni poslanik, preminuo je večeras, 22. novembra, u 64. godini, posle kraće bolesti. Njegova iznenadna smrt izazvala je brojne emotivne reakcije, a među onima koji… »
"U monologu od 9 minuta molio me jednu stvar": Čeda Jovanović o poslednjem razgovoru sa Palmom pred smrt (Foto)
Mondo 22.11.2024
Čedomir Jovanović oprostio se od Dragana Markovića Palme. Čedomir Jovanović oglasio se na svom "Instagram" nalogu povodom smrti Dragana Markovića Palme. Lider Jedinstvene Srbije preminuo je večeras u 64. godini života usled teške bolesti koja mu… »
Palma je bio pozvan na inauguraciju Trampa: Zbog poziva Donalda, planirao da pomeri slavu
Mondo 22.11.2024
Dragan Marković Palma trebalo je da prisustvuje inauguraciji novoizabranog američkog predsednika Donalda Trampa. Dragan Marković Palma preminuo je večeras u 64. godini života, a pre nekoliko dana je, gostujući na "K1" televiziji, izjavio da je u… »
Palma bio na prošloj inauguraciji predsednika SAD Donalda Trampa: Evo šta je rekao o američkom predsedniku
Telegraf 22.11.2024
Preporučujemo. Dragan Marković Palma, lider Jedinstvene Srbije i dugogodišnji gradonačelnik Jagodine, preminuo je danas, ostavivši iza sebe bogatu političku i privrednu zaostavštinu. Marković je bio poznat po svom kontroverznom stilu politike, kao… »
Vesti dana »
Pilot dobio zlokobno upozorenje minut pre katastrofe! Avion koji je eksplodirao u Južnoj Koreji pre 2 dana imao misteriozni incident
Blic pre 25 minutajoš 76 povezanih
Još jedan istorijski dan za Srbiju! Brnabić: Generacije su sanjale brzu saobraćajnicu do Loznice, danas imamo auto-put do Šapca
Blic pre 1 satjoš 22 povezane
Orkestar Narodnog pozorišta: Napadnuta dirigentkinja, nadležni da reaguju
Serbian News Media pre 8 satijoš 8 povezanih
Završen protest poljoprivrednika u Badovincima: Glavna poruka je da im ne stoje na putu, a imali su susret i sa žandarmerijom (FOTO)
Danas pre 3 satajoš 18 povezanih