Povezane vesti
"Odmah je poslao šofera i 1.000€ da mi pomogne" Lepa Lukić slomljena od bola, kolega joj javio vesti o smrti Dragana…
Kurir pre 1 dan
Dragan Marković Palma, predsednik Jedinstvene Srbije, narodni poslanik i predsednik Skupštine grada Jagodina, preminuo je u 64. godini, posle kraće bolesti, potvrđeno je Kuriru. Pevačica Lepa Lukić i Dragan bili su dugogodišnji prijatelji, a ona je… »
"15 Minuta nakon što je ispustio dušu..." Era Ojdanić van sebe od tuge: Dan pre Palmine smrti ga je pitao za zdravlje
Kurir pre 1 dan
Predsednik Jedinstvene Srbije, narodni poslanik i predsednik Skupštine grada Jagodina, Dragan Marković Palma, večeras, 22. novembra, u 64. godini, posle kraće bolesti, potvrđeno je Kuriru. Palmini prijatelji, od kojih je veliki broj deo javne scene… »
"S kime sada to, druže moj?!" Jovana jeremić podelila privatnu fotografiju sa pokojnim Plamom, nema od tuge: Dovodio orkestar…
Kurir pre 6 sati
Predsednik Jedinstvene Srbije i dugogodišnji narodni poslanik, Dragan Marković Palma, preminuo je večeras, 22. novembra, u 64. godini, posle kraće bolesti. Njegova iznenadna smrt izazvala je veliku tugu i šok kako među javnim ličnostima, tako i u… »
"Znao je da ti pokloni parferm, odvede na put u Beč..." Jovana Jeremić se oglasila nakon smrti Palme: Ostavio si me samu...
Kurir pre 7 sati
Večeras je u 64. godini, posle kraće bolesti, umro Dragan Marković Palma, a voditeljka Jovana Jeremić se oprostila bolnim rečima. - Trebalo je da idemo zajedno na inauguraciju, ostavio si me samu - rekla je Jovana Jeremić nakon što je saznala za… »
Ovo je bio poslednji susret cece i palme: Bili su bliski prijatelji, a ovako je pokojni političar govorio o folk divi
Večernje novosti pre 7 sati
U 64. GODINI posle kraće bolesti, preminuo je Dragan Marković Palma, političar poznat ne samo po angažmanu već i po prijateljstvima sa javnim ličnostima, među kojima je posebno isticao folk divu Svetlanu Cecu Ražnatović. Foto: M. Nadaždin/P… »
Ovo je bio poslednji susret cece Ražnatović i palme Bili su bliski prijatelji, a ovako je pokojni političar govorio o…
Kurir pre 8 sati
U 64. godini, posle kraće bolesti, preminuo je Dragan Marković Palma, političar poznat ne samo po angažmanu već i po prijateljstvima sa javnim ličnostima, među kojima je posebno isticao Svetlanu Cecu Ražnatović. - Ceca je jedna jedina na svetu… »
Palma je tada otkrio detalje iz doma ražnatovića Bio veliki Arkanov prijatelj, evo kakav je bio njegov brak sa Cecom…
Kurir pre 8 sati
Večeras je u 64. godini, posle kraće bolesti, preminuo Dragan Marković Palma, predsednik Jedinstvene Srbije, narodni poslanik i predsednik Skupštine grada Jagodina, potvrđeno je Kuriru. Osim po svom političkom angažmanu, Palma je bio poznat po… »
Ovako je izgledao Cecin i Palmin poslednji susret: Decenijama su se družili, slutio je da je kraj blizu
Mondo pre 8 sati
U toku današnjeg dana je u 64. godini, posle kraće bolesti, umro Dragan Marković Palma. Dragan Marković Palma je, kako prenose svi mediji, preminuo u svom domu u 64. godini. Od njega se opraštaju mnogobrojne ličnosti iz javnog života, a poznato je… »
Mislili ste da je Palma uvek bio ćelav? Pogledajte fotografiju sa svadbe Arkana i Cece, nećete verovati (Foto)
Mondo pre 7 sati
Da li ste se ikad pitali kako je Palma izgledao kada je imao kosu? Dragan Marković Palma, predsednik Jedinstvene Srbije, narodni poslanik i predsednik Skupštine grada Jagodina, preminuo je večeras posle kraće bolesti u 65. godini života, a bio je… »
"Prisustvovao sam kada mu ona kaže...": Palma je jednom prilikom otkrio detalj iz braka Cece i Arkana
Mondo pre 7 sati
Dragan Marković Palma bio je godinama u bliskim prijateljskim odnosima sa Cecom Ražnatović. Dragan Marković Palma, lider Jedinstvene Srbije, preminuo je večeras, 22. novembra, u 64. godini nakon kraće bolesti. Osim po svom političkom angažmanu… »
"Zatekli ste me..." Ruška Jakić kroz suze o smrti Palme: "Niko mi nije spomenuo da je bolestan"
Telegraf pre 7 sati
Preporučujemo. Večeras je u 64. godini, posle kraće bolesti, preminuo Dragan Marković Palma, predsednik Jedinstvene Srbije, narodni poslanik i predsednik Skupštine grada Jagodina. Tim povodom oglasila se voditeljka Ruška Jakić, koja je skoro dve… »
Čeda Jovanović se oprostio od Palme: "Uvek je bio čovek, veći od svih razlika među nama"
Telegraf pre 7 sati
Preporučujemo. Lider LDP-a Čedomir Jovanović, oprostio se od lidera Jedinstvene Srbije, Dragana Markovića Palme. Jovanović se tim povodom oglasio na Fejsbuku. "Prekjuče me pozvao i u monologu od 9 minuta molio da opet stanem na noge i još jednu… »
Preminuo Dragan Marković Palma
Radio sto plus pre 9 sati
Marković je bio narodni poslanik pet puta, a od 2004. godine nalazio se na čelu grada Jagodine, prvo kao gradonačelnik, a kasnije i predsednik Skupštine Grada. Osnivač je i predsednik stranke Jedinstvena Srbija. Sveti arhijerejski sinod Srpske… »
"Znao je da ti pokloni parfem, da te odvede u Beč, pravi džentlmen": Jovana Jeremić slomljena zbog Palmine smrti
Mondo pre 9 sati
Voditeljka Jovana Jeremić se oprostila od Dragana Markovića Palme. Večeras je u 64. godini, posle kraće bolesti, umro je političar Dragan Marković Palma. Političar iz Jagodine je, kako prenose mediji preminuo u svom domu, a voditeljka Jovana… »
"Više od dve decenije mi je..." Sanja Marinković se obratila porodici Dragana Marković Palme nakon vesti o smrti…
Kurir pre 8 sati
Večeras je u 65. godini, posle kraće bolesti, preminuo Dragan Marković Palma, predsednik Jedinstvene Srbije, narodni poslanik i predsednik Skupštine grada Jagodina, potvrđeno je Kuriru. Mnoge poznate ličnosti iz političkih, estradnih i voditeljskih… »
Preminuo Dragan Marković Palma
Rešetka pre 9 sati
Posle kraće bolesti, večeras je u 64. godini preminuo Dragan Marković Palma, predsednik Jedinstvene Srbije, narodni poslanik i predsednik Skupštine grada Jagodina, saopštio je njegov PR tim. U Leskovcu je imao jedan od najvećih odbora van Jagodine… »
"Bio je najveseliji gost u mojoj emisiji": Sanja Marinković se oglasila povodom Palmine smrti, poručila jedno
Mondo pre 8 sati
Mnoge poznate ličnosti opaštaju se od političara na mrežama i u medijima. Celokupnu javnost iznenadila je vest da je večeras u 65. godini, posle kraće bolesti, preminuo Dragan Marković Palma. Bio je predsednik Jedinstvene Srbije, narodni poslanik i… »
"Znala sam da je bolestan, baš mi je teško!" Jovana Jeremić slomljena zbog Palmine smrti: "Sve je poštovao.."
Telegraf pre 9 sati
Preporučujemo. Voditeljka Jovana Jeremić bila je zatečena iznenadnom smrću srpskog političara Dragana Markovića Palme, koji je preminuo u 64. godini. Nakon što je saznala tužnu vest, Jovana je otvoreno podelila svoja osećanja: - Upravo sad sam… »
Vesti dana »
Palma je dugo tražio lek za tešku bolest: Otkrio prijateljima da će uskoro umreti, ovako se oprostio od njih
Telegraf pre 6 satijoš 20 povezanih
VJT u Novom Sadu traži pritvor za 13 osumnjičenih zbog pada nadstrešnice
Danas pre 6 satijoš 6 povezanih
Vučević se oprostio od Dragana Markovića Palme: "Uvek je posvećeno i predano radio u interesu Srbije"
Blic pre 8 satijoš 2 povezane