Повезане вести

"Одмах је послао шофера и 1.000€ да ми помогне" Лепа Лукић сломљена од бола, колега јој јавио вести о смрти Драгана Марковића…

"Одмах је послао шофера и 1.000€ да ми помогне" Лепа Лукић сломљена од бола, колега јој јавио вести о смрти Драгана Марковића…

Курир 22.11.2024
Драган Марковић Палма, председник Јединствене Србије, народни посланик и председник Скупштине града Јагодина, преминуо је у 64. години, после краће болести, потврђено је Куриру. Певачица Лепа Лукић и Драган били су дугогодишњи… »
"15 Минута након што је испустио душу..." Ера Ојданић ван себе од туге: Дан пре Палмине смрти га је питао за здравље

"15 Минута након што је испустио душу..." Ера Ојданић ван себе од туге: Дан пре Палмине смрти га је питао за здравље

Курир 22.11.2024
Председник Јединствене Србије, народни посланик и председник Скупштине града Јагодина, Драган Марковић Палма, вечерас, 22. новембра, у 64. години, после краће болести, потврђено је Куриру. Палмини пријатељи, од којих је велики… »
"С киме сада то, друже мој?!" Јована јеремић поделила приватну фотографију са покојним Пламом, нема од туге: Доводио оркестар…

"С киме сада то, друже мој?!" Јована јеремић поделила приватну фотографију са покојним Пламом, нема од туге: Доводио оркестар…

Курир 22.11.2024
Председник Јединствене Србије и дугогодишњи народни посланик, Драган Марковић Палма, преминуо је вечерас, 22. новембра, у 64. години, после краће болести. Његова изненадна смрт изазвала је велику тугу и шок како међу јавним… »
Ово је био последњи сусрет цеце и палме: Били су блиски пријатељи, а овако је покојни политичар говорио о фолк диви

Ово је био последњи сусрет цеце и палме: Били су блиски пријатељи, а овако је покојни политичар говорио о фолк диви

Вечерње новости 22.11.2024
У 64. ГОДИНИ после краће болести, преминуо је Драган Марковић Палма, политичар познат не само по ангажману већ и по пријатељствима са јавним личностима, међу којима је посебно истицао фолк диву Светлану Цецу Ражнатовић. Фото: М… »
"Присуствовао сам када му она каже...": Палма је једном приликом открио детаљ из брака Цеце и Аркана

"Присуствовао сам када му она каже...": Палма је једном приликом открио детаљ из брака Цеце и Аркана

Мондо 22.11.2024
Драган Марковић Палма био је годинама у блиским пријатељским односима са Цецом Ражнатовић. Драган Марковић Палма, лидер Јединствене Србије, преминуо је вечерас, 22. новембра, у 64. години након краће болести. Осим по свом… »
Мислили сте да је Палма увек био ћелав? Погледајте фотографију са свадбе Аркана и Цеце, нећете веровати (Фото)

Мислили сте да је Палма увек био ћелав? Погледајте фотографију са свадбе Аркана и Цеце, нећете веровати (Фото)

Мондо 22.11.2024
Да ли сте се икад питали како је Палма изгледао када је имао косу? Драган Марковић Палма, председник Јединствене Србије, народни посланик и председник Скупштине града Јагодина, преминуо је вечерас после краће болести у 65. години… »
Овако је изгледао Цецин и Палмин последњи сусрет: Деценијама су се дружили, слутио је да је крај близу

Овако је изгледао Цецин и Палмин последњи сусрет: Деценијама су се дружили, слутио је да је крај близу

Мондо 22.11.2024
У току данашњег дана је у 64. години, после краће болести, умро Драган Марковић Палма. Драган Марковић Палма је, како преносе сви медији, преминуо у свом дому у 64. години. Од њега се опраштају многобројне личности из јавног… »
Чеда Јовановић се опростио од Палме: "Увек је био човек, већи од свих разлика међу нама"

Чеда Јовановић се опростио од Палме: "Увек је био човек, већи од свих разлика међу нама"

Телеграф 22.11.2024
Препоручујемо. Лидер ЛДП-а Чедомир Јовановић, опростио се од лидера Јединствене Србије, Драгана Марковића Палме. Јовановић се тим поводом огласио на Фејсбуку. "Прекјуче ме позвао и у монологу од 9 минута молио да опет станем на… »
"Затекли сте ме..." Рушка Јакић кроз сузе о смрти Палме: "Нико ми није споменуо да је болестан"

"Затекли сте ме..." Рушка Јакић кроз сузе о смрти Палме: "Нико ми није споменуо да је болестан"

Телеграф 22.11.2024
Препоручујемо. Вечерас је у 64. години, после краће болести, преминуо Драган Марковић Палма, председник Јединствене Србије, народни посланик и председник Скупштине града Јагодина. Тим поводом огласила се водитељка Рушка Јакић… »
Преминуо Драган Марковић Палма

Радио сто плус 22.11.2024
Марковић је био народни посланик пет пута, а од 2004. године налазио се на челу града Јагодине, прво као градоначелник, а касније и председник Скупштине Града. Оснивач је и председник странке Јединствена Србија. Свети… »
"Био је највеселији гост у мојој емисији": Сања Маринковић се огласила поводом Палмине смрти, поручила једно

"Био је највеселији гост у мојој емисији": Сања Маринковић се огласила поводом Палмине смрти, поручила једно

Мондо 22.11.2024
Многе познате личности опаштају се од политичара на мрежама и у медијима. Целокупну јавност изненадила је вест да је вечерас у 65. години, после краће болести, преминуо Драган Марковић Палма. Био је председник Јединствене Србије… »

Решетка 22.11.2024
После краће болести, вечерас је у 64. години преминуо Драган Марковић Палма, председник Јединствене Србије, народни посланик и председник Скупштине града Јагодина, саопштио је његов ПР тим. У Лесковцу је имао један од највећих… »
"Знао је да ти поклони парфем, да те одведе у Беч, прави џентлмен": Јована Јеремић сломљена због Палмине смрти

"Знао је да ти поклони парфем, да те одведе у Беч, прави џентлмен": Јована Јеремић сломљена због Палмине смрти

Мондо 22.11.2024
Водитељка Јована Јеремић се опростила од Драгана Марковића Палме. Вечерас је у 64. години, после краће болести, умро је политичар Драган Марковић Палма. Политичар из Јагодине је, како преносе медији преминуо у свом дому, а… »
"Знала сам да је болестан, баш ми је тешко!" Јована Јеремић сломљена због Палмине смрти: "Све је поштовао.."

"Знала сам да је болестан, баш ми је тешко!" Јована Јеремић сломљена због Палмине смрти: "Све је поштовао.."

Телеграф 22.11.2024
Препоручујемо. Водитељка Јована Јеремић била је затечена изненадном смрћу српског политичара Драгана Марковића Палме, који је преминуо у 64. години. Након што је сазнала тужну вест, Јована је отворено поделила своја осећања: -… »

Вести дана »