Povezane vesti

"Odmah je poslao šofera i 1.000€ da mi pomogne" Lepa Lukić slomljena od bola, kolega joj javio vesti o smrti Dragana…

"Odmah je poslao šofera i 1.000€ da mi pomogne" Lepa Lukić slomljena od bola, kolega joj javio vesti o smrti Dragana…

Kurir pre 1 dan
Dragan Marković Palma, predsednik Jedinstvene Srbije, narodni poslanik i predsednik Skupštine grada Jagodina, preminuo je u 64. godini, posle kraće bolesti, potvrđeno je Kuriru. Pevačica Lepa Lukić i Dragan bili su dugogodišnji prijatelji, a ona je… »
"15 Minuta nakon što je ispustio dušu..." Era Ojdanić van sebe od tuge: Dan pre Palmine smrti ga je pitao za zdravlje

"15 Minuta nakon što je ispustio dušu..." Era Ojdanić van sebe od tuge: Dan pre Palmine smrti ga je pitao za zdravlje

Kurir pre 1 dan
Predsednik Jedinstvene Srbije, narodni poslanik i predsednik Skupštine grada Jagodina, Dragan Marković Palma, večeras, 22. novembra, u 64. godini, posle kraće bolesti, potvrđeno je Kuriru. Palmini prijatelji, od kojih je veliki broj deo javne scene… »
"S kime sada to, druže moj?!" Jovana jeremić podelila privatnu fotografiju sa pokojnim Plamom, nema od tuge: Dovodio orkestar…

"S kime sada to, druže moj?!" Jovana jeremić podelila privatnu fotografiju sa pokojnim Plamom, nema od tuge: Dovodio orkestar…

Kurir pre 6 sati
Predsednik Jedinstvene Srbije i dugogodišnji narodni poslanik, Dragan Marković Palma, preminuo je večeras, 22. novembra, u 64. godini, posle kraće bolesti. Njegova iznenadna smrt izazvala je veliku tugu i šok kako među javnim ličnostima, tako i u… »
"Znao je da ti pokloni parferm, odvede na put u Beč..." Jovana Jeremić se oglasila nakon smrti Palme: Ostavio si me samu...

"Znao je da ti pokloni parferm, odvede na put u Beč..." Jovana Jeremić se oglasila nakon smrti Palme: Ostavio si me samu...

Kurir pre 7 sati
Večeras je u 64. godini, posle kraće bolesti, umro Dragan Marković Palma, a voditeljka Jovana Jeremić se oprostila bolnim rečima. - Trebalo je da idemo zajedno na inauguraciju, ostavio si me samu - rekla je Jovana Jeremić nakon što je saznala za… »
Ovo je bio poslednji susret cece i palme: Bili su bliski prijatelji, a ovako je pokojni političar govorio o folk divi

Ovo je bio poslednji susret cece i palme: Bili su bliski prijatelji, a ovako je pokojni političar govorio o folk divi

Večernje novosti pre 7 sati
U 64. GODINI posle kraće bolesti, preminuo je Dragan Marković Palma, političar poznat ne samo po angažmanu već i po prijateljstvima sa javnim ličnostima, među kojima je posebno isticao folk divu Svetlanu Cecu Ražnatović. Foto: M. Nadaždin/P… »
Ovo je bio poslednji susret cece Ražnatović i palme Bili su bliski prijatelji, a ovako je pokojni političar govorio o…

Ovo je bio poslednji susret cece Ražnatović i palme Bili su bliski prijatelji, a ovako je pokojni političar govorio o…

Kurir pre 8 sati
U 64. godini, posle kraće bolesti, preminuo je Dragan Marković Palma, političar poznat ne samo po angažmanu već i po prijateljstvima sa javnim ličnostima, među kojima je posebno isticao Svetlanu Cecu Ražnatović. - Ceca je jedna jedina na svetu… »
Palma je tada otkrio detalje iz doma ražnatovića Bio veliki Arkanov prijatelj, evo kakav je bio njegov brak sa Cecom…

Palma je tada otkrio detalje iz doma ražnatovića Bio veliki Arkanov prijatelj, evo kakav je bio njegov brak sa Cecom…

Kurir pre 8 sati
Večeras je u 64. godini, posle kraće bolesti, preminuo Dragan Marković Palma, predsednik Jedinstvene Srbije, narodni poslanik i predsednik Skupštine grada Jagodina, potvrđeno je Kuriru. Osim po svom političkom angažmanu, Palma je bio poznat po… »
Ovako je izgledao Cecin i Palmin poslednji susret: Decenijama su se družili, slutio je da je kraj blizu

Ovako je izgledao Cecin i Palmin poslednji susret: Decenijama su se družili, slutio je da je kraj blizu

Mondo pre 8 sati
U toku današnjeg dana je u 64. godini, posle kraće bolesti, umro Dragan Marković Palma. Dragan Marković Palma je, kako prenose svi mediji, preminuo u svom domu u 64. godini. Od njega se opraštaju mnogobrojne ličnosti iz javnog života, a poznato je… »
Mislili ste da je Palma uvek bio ćelav? Pogledajte fotografiju sa svadbe Arkana i Cece, nećete verovati (Foto)

Mislili ste da je Palma uvek bio ćelav? Pogledajte fotografiju sa svadbe Arkana i Cece, nećete verovati (Foto)

Mondo pre 7 sati
Da li ste se ikad pitali kako je Palma izgledao kada je imao kosu? Dragan Marković Palma, predsednik Jedinstvene Srbije, narodni poslanik i predsednik Skupštine grada Jagodina, preminuo je večeras posle kraće bolesti u 65. godini života, a bio je… »
"Prisustvovao sam kada mu ona kaže...": Palma je jednom prilikom otkrio detalj iz braka Cece i Arkana

"Prisustvovao sam kada mu ona kaže...": Palma je jednom prilikom otkrio detalj iz braka Cece i Arkana

Mondo pre 7 sati
Dragan Marković Palma bio je godinama u bliskim prijateljskim odnosima sa Cecom Ražnatović. Dragan Marković Palma, lider Jedinstvene Srbije, preminuo je večeras, 22. novembra, u 64. godini nakon kraće bolesti. Osim po svom političkom angažmanu… »
"Zatekli ste me..." Ruška Jakić kroz suze o smrti Palme: "Niko mi nije spomenuo da je bolestan"

"Zatekli ste me..." Ruška Jakić kroz suze o smrti Palme: "Niko mi nije spomenuo da je bolestan"

Telegraf pre 7 sati
Preporučujemo. Večeras je u 64. godini, posle kraće bolesti, preminuo Dragan Marković Palma, predsednik Jedinstvene Srbije, narodni poslanik i predsednik Skupštine grada Jagodina. Tim povodom oglasila se voditeljka Ruška Jakić, koja je skoro dve… »
Čeda Jovanović se oprostio od Palme: "Uvek je bio čovek, veći od svih razlika među nama"

Čeda Jovanović se oprostio od Palme: "Uvek je bio čovek, veći od svih razlika među nama"

Telegraf pre 7 sati
Preporučujemo. Lider LDP-a Čedomir Jovanović, oprostio se od lidera Jedinstvene Srbije, Dragana Markovića Palme. Jovanović se tim povodom oglasio na Fejsbuku. "Prekjuče me pozvao i u monologu od 9 minuta molio da opet stanem na noge i još jednu… »
Preminuo Dragan Marković Palma

Radio sto plus pre 9 sati
Marković je bio narodni poslanik pet puta, a od 2004. godine nalazio se na čelu grada Jagodine, prvo kao gradonačelnik, a kasnije i predsednik Skupštine Grada. Osnivač je i predsednik stranke Jedinstvena Srbija. Sveti arhijerejski sinod Srpske… »
"Znao je da ti pokloni parfem, da te odvede u Beč, pravi džentlmen": Jovana Jeremić slomljena zbog Palmine smrti

"Znao je da ti pokloni parfem, da te odvede u Beč, pravi džentlmen": Jovana Jeremić slomljena zbog Palmine smrti

Mondo pre 9 sati
Voditeljka Jovana Jeremić se oprostila od Dragana Markovića Palme. Večeras je u 64. godini, posle kraće bolesti, umro je političar Dragan Marković Palma. Političar iz Jagodine je, kako prenose mediji preminuo u svom domu, a voditeljka Jovana… »
"Više od dve decenije mi je..." Sanja Marinković se obratila porodici Dragana Marković Palme nakon vesti o smrti…

"Više od dve decenije mi je..." Sanja Marinković se obratila porodici Dragana Marković Palme nakon vesti o smrti…

Kurir pre 8 sati
Večeras je u 65. godini, posle kraće bolesti, preminuo Dragan Marković Palma, predsednik Jedinstvene Srbije, narodni poslanik i predsednik Skupštine grada Jagodina, potvrđeno je Kuriru. Mnoge poznate ličnosti iz političkih, estradnih i voditeljskih… »

Rešetka pre 9 sati
Posle kraće bolesti, večeras je u 64. godini preminuo Dragan Marković Palma, predsednik Jedinstvene Srbije, narodni poslanik i predsednik Skupštine grada Jagodina, saopštio je njegov PR tim. U Leskovcu je imao jedan od najvećih odbora van Jagodine… »
"Bio je najveseliji gost u mojoj emisiji": Sanja Marinković se oglasila povodom Palmine smrti, poručila jedno

"Bio je najveseliji gost u mojoj emisiji": Sanja Marinković se oglasila povodom Palmine smrti, poručila jedno

Mondo pre 8 sati
Mnoge poznate ličnosti opaštaju se od političara na mrežama i u medijima. Celokupnu javnost iznenadila je vest da je večeras u 65. godini, posle kraće bolesti, preminuo Dragan Marković Palma. Bio je predsednik Jedinstvene Srbije, narodni poslanik i… »
"Znala sam da je bolestan, baš mi je teško!" Jovana Jeremić slomljena zbog Palmine smrti: "Sve je poštovao.."

"Znala sam da je bolestan, baš mi je teško!" Jovana Jeremić slomljena zbog Palmine smrti: "Sve je poštovao.."

Telegraf pre 9 sati
Preporučujemo. Voditeljka Jovana Jeremić bila je zatečena iznenadnom smrću srpskog političara Dragana Markovića Palme, koji je preminuo u 64. godini. Nakon što je saznala tužnu vest, Jovana je otvoreno podelila svoja osećanja: - Upravo sad sam… »

Vesti dana »