Povezane vesti
Dmitri Medvedev: Niko nije lud, Moskva uopšte ne želi da nuklearno oružje ikada bude upotrebljeno
Politika 23.11.2024
Moskva uopšte ne želi da nuklearno oružje ikada bude upotrebljeno, u rukovodstvu Rusije niko nije lud, rekao je zamenik predsednika Saveta bezbednosti Dmitrij Medvedev. „Upotreba nuklearnog oružja u skladu s našom doktrinom – to je poslednja opcija. Mi… »
Medvedev: Niko nije lud, Moskva uopšte ne želi da nuklearno oružje ikada bude upotrebljeno
Vesti online 23.11.2024
Moskva uopšte ne želi da nuklearno oružje ikada bude upotrebljeno, u rukovodstvu Rusije niko nije lud, rekao je zamenik predsednika Saveta bezbednosti Dmitrij Medvedev. – Upotreba nuklearnog oružja u skladu s našom doktrinom – to je poslednja opcija. Mi… »
Medvedev upozorava: "Tramp može da postigne rešenje za ukrajinski sukob, ali Rusija računa samo na sebe"
Blic 23.11.2024
Novoizabrani predsednik SAD Donald Tramp može da postigne rešenje ukrajinskog sukoba, ali Rusija računa samo sopstvene snage i uverena je u pobedu, rekao je danas zamenik predsednika Saveta bezbednosti Rusije Dmitrij Medvedev. On je u intervjuu za TV… »
Medvedev: Nato uključen u sukob, ništa se ne može isključiti
Blic 23.11.2024
Zamenik predsednika Saveta bezbednosti Rusije Dmitrij Medvedev je, govoreći o mogućem razvoju događaja u slučaju eskalacije situacije u Ukrajini, rekao da se ništa ne može isključiti. - Ako se sukob razvija po scenariju eskalacije, ništa se ne može… »
Vesti dana »

Bela kuća povukla nominaciju Marka Brnovića za mesto ambasadora u Srbiji
BBC News pre 47 minutajoš 20 povezanih

Tramp dao hamasu rok! Ako do ovog dana ne prihvati američki mirovni plan za Gazu - sledi Pakao kakav niko nije video
Blic pre 1 satjoš 24 povezane

Beograđanin koji je plovio ka Gazi čeka na deportaciju iz Izraela
BBC News pre 2 satajoš 26 povezanih

Vanredna situacija u četiri opštine zbog snega, u pojedinim krajevima prekidi u snabdevanju strujom i vodom
Moj Novi Sad pre 2 satajoš 23 povezane