Povezane vesti
Bojković poslao moćnu poruku posle brutalnog nokauta na FNC 20: "Ja sam kralj ove igre! Ne sumnjate u mene"
Telegraf 23.11.2024
Preporučujemo. Brutalnim nokautom, koji je sve ostavio skoro bez daha, Marko Bojković ostvario je pobedu protiv Sahila Siraja iz Švedske na događaju FNC 20, posle čega je čak morala da uleti i hitna pomoć u oktagon da pomogne "unesrećenom" borcu… »
Ušli smo u svlačionicu Mirana Fabjana pred borbu sa Džokerom: Pogledajte kako je ludovao!
Telegraf 23.11.2024
Preporučujemo. Odbrovavamo sitno do glavne borbe na FNC 20 između Aleksandra Džokera Ilića i Mirana Fabjana, koja je sledeća na programu, koju možete uživo da pratite na Telegrafu. Očekuje se spektakl, nakon svih prozivki koje su jedan drugom… »
Hit intervju Đusa o FNC 20 i prognoza za borbu Fabjana i Džokera, pomenuo i Prijovićku: "Tik-tak i pada mrak!"
Telegraf 23.11.2024
Preporučujemo. Oči čitavog regiona i ljubitelja MMA sporta uprte su ka Zagrebu gde se u Areni održava FNC 20, a gde je glavna borba između Aleksandra Džokera Ilića i Mirana Fabjana. Sve borbe možete uživo da pratite na Telegrafu, a naši… »
Fabjan napravio haos najluđim ulaskom u Arenu: Vodio navijanje i prozivao Džokera, navijači u transu
Telegraf 23.11.2024
Preporučujemo. Svi sa velikim nestrpljenjem čekaju glavnu borbu na FNC 20, između Mirana Fabjana i Aleksandra Ilića, gde je već počeo spektakl i gledali smo neke od brutalnih borbi, koje možete da pratite uživo na Telegrafu, kao i mnoge druge… »
Sve o FNC 20: Ko se bori, gde se održava i gde gledati?
Telegraf 23.11.2024
Preporučujemo. Ljubitelji borilačkih sportova imaće priliku ove subote da uživaju u pravoj poslastici! U zagrebačkoj Areni, biće održan jubilarni FNC 20, u režiji najjače MMA promocije u jugoistočnoj Evropi. Dražen Forgač i njegovi saradnici… »
Navijači Milana isprozivali Srbina: Pun autobus skandirao samo jednu rečenicu
Telegraf 23.11.2024
Ove večeri nas u zagrebačkoj Areni očekuje prava poslastica za sve ljubitelje borilačkih sportova! FNC 20 okupio je sam krem regionalne MMA scene, i očekuje nas čak 13 zaista zanimljivoh mečeva. Glavni od njih, biće svakako dugo čekani okršaj… »
Ekskluzivno! Bojković samouveren pred FNC 20: "Nazvao je sebe princ nokauta, ali ja sam kralj, svetska klasa"
Telegraf 23.11.2024
Preporučujemo. Sve je spremno za borilački spektakl! U zagrebačkoj Areni biće održan jubilarni FNC 20, a očekuje nas 13 fenomenalno uparenih mečeva! Jedan od njih, biće i okršaj najperspektivnijeg srpskog borca, Marka Bojkovića, koji će biti na… »
"Misli da je faca, hteo sam ga baciti na glavu...": "Zver" prozvala Đanija posle haosa na merenju pred FNC 20
Telegraf 23.11.2024
Preporučujemo. Veliki spektakl videli smo i na merenju pred veliki FNC 20, koji se ove subote održava u zagrebačkoj Areni! Očekuje nas 13 zaista fenomenalnih mečeva, kao i veliki broj regionalnih dvoboja, a upravo jedan od takvih, biće i meč… »
Negucić vrlo motivisan pred FNC 20: "Želim da postanem šampion, neću dati da me publika poremeti..."
Telegraf 23.11.2024
Preporučujemo. Ljubitelji borilačkih sportova, ove subote imaće priliku da uživaju u pravom MMA spektaklu! U zagrebačkoj Areni biće održan jubilarni FNC 20, na kojem će ujedno i najjača regionalna promocija proslaviti pet godina postojanja… »
Poklonio protivniku dres Dinama, pa poručio: "Kako da se prozivamo, on je legenda..."
Telegraf 23.11.2024
Preporučujemo. Sve je spremno za veliki spektakl! Ove subote u zagrebačkoj Areni, gledaćemo dugo čekani FNC 20, i čak 13 fenomenalnih mečeva. Jedan od njih biće i pravi regionalni derbi, pošto će rukavice ukrstiti Francisko Bario Kroata, i Bojan… »
Pokazao šta će uraditi Džokeru, pa završio u panou: Roki pravio šou pred FNC 20, Bojković ga gledao u čudu
Telegraf 23.11.2024
Preporučujemo. Pred nama je još jedan istorijski događaj! Pred nama je jubilarni FNC 20, i to ni manje, ni više nego u rasprodatoj zagrebačkoj Areni, gde se očekuje čak 17.000 ljubitelja borilačkih sportova. U glavnoj, od ukupno 13 borbi… »
Ekskluzivno! Roki ponovo žestoko prozvao Ilića pred FNC 20: "Poslaću ga u nesvest, ugasiću starletu..."
Telegraf 23.11.2024
Preporučujemo. Sve ono što ljubitelji borilačkih sportova žele da vide u regionu, imaće priliku da vide ove subote u zagrebačkoj Areni! Događaj FNC 20 okupio je sam krem regionalne MMA scene, i očekuje nas čak 13 fenomenalno uparenih mečeva… »
Evo gde možete da pratite uživo prenos borbe Miran "Slo Rocky" Fabjan - Aleksandar "Džoker" Ilić na FNC 20
Telegraf 23.11.2024
Preporučujemo. Apsolutni spektakl ćemo pratiti na događaju FNC 20 u Zagrebu ove večeri, a ono što će oduševiti sve ljubitelje borilačkih sportova je bez sumnje dugo iščekivani dvoboj između Mirana "Slo Rocky" Fabjana i Aleksandra "Džokera"… »
Vesti dana »
"Molitveno vapijemo Bogu da nevino stradale u padu nadstrešnice privije u naručje svoje": Patrijarh Porfirije predvodio božićnu liturgiju u Hramu Svetog Save (video)
Blic pre 29 minutajoš 39 povezanih