Povezane vesti
Sve o FNC 20: Ko se bori, gde se održava i gde gledati?
Telegraf pre 3 sata
Preporučujemo. Ljubitelji borilačkih sportova imaće priliku ove subote da uživaju u pravoj poslastici! U zagrebačkoj Areni, biće održan jubilarni FNC 20, u režiji najjače MMA promocije u jugoistočnoj Evropi. Dražen Forgač i njegovi saradnici… »
Navijači Milana isprozivali Srbina: Pun autobus skandirao samo jednu rečenicu
Telegraf pre 4 sati
Ove večeri nas u zagrebačkoj Areni očekuje prava poslastica za sve ljubitelje borilačkih sportova! FNC 20 okupio je sam krem regionalne MMA scene, i očekuje nas čak 13 zaista zanimljivoh mečeva. Glavni od njih, biće svakako dugo čekani okršaj… »
Ekskluzivno! Bojković samouveren pred FNC 20: "Nazvao je sebe princ nokauta, ali ja sam kralj, svetska klasa"
Telegraf pre 5 sati
Preporučujemo. Sve je spremno za borilački spektakl! U zagrebačkoj Areni biće održan jubilarni FNC 20, a očekuje nas 13 fenomenalno uparenih mečeva! Jedan od njih, biće i okršaj najperspektivnijeg srpskog borca, Marka Bojkovića, koji će biti na… »
"Misli da je faca, hteo sam ga baciti na glavu...": "Zver" prozvala Đanija posle haosa na merenju pred FNC 20
Telegraf pre 7 sati
Preporučujemo. Veliki spektakl videli smo i na merenju pred veliki FNC 20, koji se ove subote održava u zagrebačkoj Areni! Očekuje nas 13 zaista fenomenalnih mečeva, kao i veliki broj regionalnih dvoboja, a upravo jedan od takvih, biće i meč… »
Negucić vrlo motivisan pred FNC 20: "Želim da postanem šampion, neću dati da me publika poremeti..."
Telegraf pre 8 sati
Preporučujemo. Ljubitelji borilačkih sportova, ove subote imaće priliku da uživaju u pravom MMA spektaklu! U zagrebačkoj Areni biće održan jubilarni FNC 20, na kojem će ujedno i najjača regionalna promocija proslaviti pet godina postojanja… »
Poklonio protivniku dres Dinama, pa poručio: "Kako da se prozivamo, on je legenda..."
Telegraf pre 7 sati
Preporučujemo. Sve je spremno za veliki spektakl! Ove subote u zagrebačkoj Areni, gledaćemo dugo čekani FNC 20, i čak 13 fenomenalnih mečeva. Jedan od njih biće i pravi regionalni derbi, pošto će rukavice ukrstiti Francisko Bario Kroata, i Bojan… »
Pokazao šta će uraditi Džokeru, pa završio u panou: Roki pravio šou pred FNC 20, Bojković ga gledao u čudu
Telegraf pre 9 sati
Preporučujemo. Pred nama je još jedan istorijski događaj! Pred nama je jubilarni FNC 20, i to ni manje, ni više nego u rasprodatoj zagrebačkoj Areni, gde se očekuje čak 17.000 ljubitelja borilačkih sportova. U glavnoj, od ukupno 13 borbi… »
Ekskluzivno! Roki ponovo žestoko prozvao Ilića pred FNC 20: "Poslaću ga u nesvest, ugasiću starletu..."
Telegraf pre 9 sati
Preporučujemo. Sve ono što ljubitelji borilačkih sportova žele da vide u regionu, imaće priliku da vide ove subote u zagrebačkoj Areni! Događaj FNC 20 okupio je sam krem regionalne MMA scene, i očekuje nas čak 13 fenomenalno uparenih mečeva… »
Evo gde možete da pratite uživo prenos borbe Miran "Slo Rocky" Fabjan - Aleksandar "Džoker" Ilić na FNC 20
Telegraf pre 10 sati
Preporučujemo. Apsolutni spektakl ćemo pratiti na događaju FNC 20 u Zagrebu ove večeri, a ono što će oduševiti sve ljubitelje borilačkih sportova je bez sumnje dugo iščekivani dvoboj između Mirana "Slo Rocky" Fabjana i Aleksandra "Džokera"… »
Vesti dana »
Komšija pucao u oca i sina u Mramorku: Napadač uhapšen, povređeni u teškom stanju
N1 Info pre 2 satajoš 25 povezanih
KRIZA NA BLISKOM ISTOKU Hamas tvrdi da je žena talac ubijena u izraelskom napadu na sever Gaze
Euronews pre 12 minutajoš 20 povezanih