Повезане вести

"Смучило ми се, труд нико није ценио!": Љајић проговорио о одласку из клуба

"Смучило ми се, труд нико није ценио!": Љајић проговорио о одласку из клуба

Мондо 23.11.2024
Расим Љајић је говорио о свом мандату у Новом Пазару, успеху који је тај клуб остварио, али и о горком укусу који је остао. Расим Љајић постао је нови председник Партизана, али је опште познато да је Нови Пазар његова прва… »
Љајић: "Смучило ми се што мој труд није вреднован"

Љајић: "Смучило ми се што мој труд није вреднован"

Б92 23.11.2024
Председник Радне групе Фудбалског клуба Партизан Расим Љајић први пут је јавно говорио о не тако добром искуству у Новом Пазару. Љајић је, гостујући у подкасту "Висх анд Гоал" причао о томе да је имао великих проблема у свом… »
Партизану гасе и телефон због вишемилионског дуга: Црно-бели у катастрофалном проблему, има ли излаза?!

Партизану гасе и телефон због вишемилионског дуга: Црно-бели у катастрофалном проблему, има ли излаза?!

Хот спорт 23.11.2024
Прете нова искључења! Небојша Вишковић и Гојко Андријашевић су вероватно два далеко најбоља спортска коментатора у Србији, а дефинитивно да полако стреме и ка најбољем подкасту у земљи. То су потврдили и у новој епизоди Виш… »
Љајић потврдио да Нови Пазар има боље услове него Партизан: Много ће посла морати да се уради у Хумској да опет црно-бели…

Љајић потврдио да Нови Пазар има боље услове него Партизан: Много ће посла морати да се уради у Хумској да опет црно-бели…

Хот спорт 23.11.2024
Феноменалан разговор Љајића са легендарним дуом! Небојша Вишковић и Гојко Андријашевић су вероватно два далеко најбоља спортска коментатора у Србији, а дефинитивно да полако стреме и ка најбољем подкасту у земљи. То су… »
Расим Љајић: Нови Пазар има боље услове од Партизана (ВИДЕО)

Расим Љајић: Нови Пазар има боље услове од Партизана (ВИДЕО)

Спорт клуб 23.11.2024
Животни пут Расима Љајића, сублимиран у фубалу, развио је живу причу у 39. епизоди подкаста „Висх&Гоал”. Скоро два сата разговора са домаћинима, Небојшом Вишковићем и Гојком Андријашевићем, оставили су три тачке на крају и много… »

Вести дана »