Povezane vesti

"Smučilo mi se, trud niko nije cenio!": Ljajić progovorio o odlasku iz kluba

"Smučilo mi se, trud niko nije cenio!": Ljajić progovorio o odlasku iz kluba

Mondo pre 3 sata
Rasim Ljajić je govorio o svom mandatu u Novom Pazaru, uspehu koji je taj klub ostvario, ali i o gorkom ukusu koji je ostao. Rasim Ljajić postao je novi predsednik Partizana, ali je opšte poznato da je Novi Pazar njegova prva ljubav. Tako je Ljajić… »
Ljajić: "Smučilo mi se što moj trud nije vrednovan"

Ljajić: "Smučilo mi se što moj trud nije vrednovan"

B92 pre 7 sati
Predsednik Radne grupe Fudbalskog kluba Partizan Rasim Ljajić prvi put je javno govorio o ne tako dobrom iskustvu u Novom Pazaru. Ljajić je, gostujući u podkastu "Wish and Goal" pričao o tome da je imao velikih problema u svom gradu, ali nešto… »
Partizanu gase i telefon zbog višemilionskog duga: Crno-beli u katastrofalnom problemu, ima li izlaza?!

Partizanu gase i telefon zbog višemilionskog duga: Crno-beli u katastrofalnom problemu, ima li izlaza?!

Hot sport pre 10 sati
Prete nova isključenja! Nebojša Višković i Gojko Andrijašević su verovatno dva daleko najbolja sportska komentatora u Srbiji, a definitivno da polako streme i ka najboljem podkastu u zemlji. To su potvrdili i u novoj epizodi Viš n Gol podkassta… »
Ljajić potvrdio da Novi Pazar ima bolje uslove nego Partizan: Mnogo će posla morati da se uradi u Humskoj da opet crno-beli…

Ljajić potvrdio da Novi Pazar ima bolje uslove nego Partizan: Mnogo će posla morati da se uradi u Humskoj da opet crno-beli…

Hot sport pre 11 sati
Fenomenalan razgovor Ljajića sa legendarnim duom! Nebojša Višković i Gojko Andrijašević su verovatno dva daleko najbolja sportska komentatora u Srbiji, a definitivno da polako streme i ka najboljem podkastu u zemlji. To su potvrdili i u novoj… »
Rasim Ljajić: Novi Pazar ima bolje uslove od Partizana (VIDEO)

Rasim Ljajić: Novi Pazar ima bolje uslove od Partizana (VIDEO)

Sport klub pre 13 sati
Životni put Rasima Ljajića, sublimiran u fubalu, razvio je živu priču u 39. epizodi podkasta „Wish&Goal”. Skoro dva sata razgovora sa domaćinima, Nebojšom Viškovićem i Gojkom Andrijaševićem, ostavili su tri tačke na kraju i mnogo tema za… »

Vesti dana »

Vesiću i Šurlanu određen pritvor

Vesiću i Šurlanu određen pritvor

NIN pre 6 satijoš 34 povezane
Goran Ješić pušten na slobodu

Goran Ješić pušten na slobodu

Danas pre 20 satijoš 2 povezane
Marej će trenirati Đokovića za Australijan open

Marej će trenirati Đokovića za Australijan open

BBC News pre 2 satajoš 29 povezanih
Pritvor za Gorana Vesića i još devet osoba

Pritvor za Gorana Vesića i još devet osoba