Povezane vesti
"Rafa ne zaslužuje ovakav oproštaj": Nadalov trener uputio teške reči organizatorima turnira
Večernje novosti 23.11.2024
Karlos Moja, trener Rafaela Nadala, izrazio je nezadovoljstvo zbog načina na koji je "bik sa Majorke" završio karijeru. Foto: Profimedia Podsetimo, Nadal je poražen u četvrtfinalu Devis kupa od Holanđanina Botika van de Zandšluka. Španija je kasnije… »
"Nadalov oproštaj? Nije vreme za optužbe, ali..."
B92 23.11.2024
Karlos Moja, dugogodišnji trener Rafaela Nadala, vrlo je nezadovoljan načinom na koji je "bik sa Majorke" završio svoju karijeru. Moja je rekao da je oproštaj Nadala izveden vrlo "traljavo i bezukusno", jer nije zaslužio takav kraj. Podsetimo, Rafa je… »
Karlos Moja: Nadalov oproštaj je organizovan traljavo
Sport klub 23.11.2024
Dani prolaze, ali u Španiji se ne stišava nezadovoljstvo zbog načina na koji je Rafaelu Nadalu upriličen oproštaj od tenisa. Da podsetimo, Rafa je igrao prvu partiju četvrtfinala Dejvis kupa protiv Holandije i izgubio od Botika van de Zandšulpa, 80. na… »
Vesti dana »

Opet nam stižu pljuskovi i oluje Oglasio se RHMZ, evo gde će lokalno biti kiše i kada
Alo pre 0 minutajoš 33 povezane

Zelenski: Ruske snage napale sa preko 30 raketa i 300 bespilotnih letelica; Sobjanjin: Trinaest dronova oboreno iznad Moskve
RTS pre 35 minutajoš 18 povezanih

(Video) Haos na sajmu u Dizeldorfu! Vatromet eksplodirao prenisko, na desetine povređenih, među njima i deca: Ljudi panično bežali i vrištali!
Blic pre 3 satajoš 16 povezanih

Najnoviji detalji užasa u Los Anđelesu: Povređeni leže ispred noćnog kluba, potresne scene (Video)
Mondo pre 30 minutajoš 14 povezanih