Povezane vesti

Nasledila planinu u Crnoj Gori, a sin dobio stan u Dubaiju: Goga se pohvalila nekretninama, živi u stanu od 300.000€

Nasledila planinu u Crnoj Gori, a sin dobio stan u Dubaiju: Goga se pohvalila nekretninama, živi u stanu od 300.000€

Mondo pre 2 dana
Goga Sekulić se pohvalila bogatstvom i brojnim nekretninama koje poseduje. Pevačica Goga Sekulić nedavno je doživela saobraćajnu nezgodu kada je automobil naleteo na nju na pešačkom prelazu. Zbog svega što joj se desilo je morala da napravi pauzu… »
„Tata mu je kupio stan u Dubaiju!“: Naša pevačica o svom sinu (5) i nekretninama koje poseduje

„Tata mu je kupio stan u Dubaiju!“: Naša pevačica o svom sinu (5) i nekretninama koje poseduje

Nova pre 2 dana
: Pevačica Goga Sekulić otkrila je da je njen naslednik od oca dobio stan za rođendan, iako ima samo pet godina. Goga Sekulić progovorila je nedavno o nekretninama, ali i o ljubavi. „Sada ću ekskluzivno da kažem, možda se tata njegov i naljuti… »
"Sin je dobio nekretninu U Dubaiju, moj stan na Vračaru vredi 300.000€!" Pevačica se pohvalila velikim bogatstvom…

"Sin je dobio nekretninu U Dubaiju, moj stan na Vračaru vredi 300.000€!" Pevačica se pohvalila velikim bogatstvom…

Kurir pre 2 dana
Pevačica Goga Sekulić progovorila je nedavno o nekretninama, ali i o ljubavi. Naime, Goga je otkrila da je njen naslednik od oca dobio stan za rođendan, iako ima samo pet godina. - Sada ću ekskluzivno da kažem, možda se tata njegov i naljuti. Dobio… »
"Nasledila sam planinu U crnoj gori, ne smem da kažem koliko je": Pevačica se pohvalila velikim bogatstvom i šta planira da…

"Nasledila sam planinu U crnoj gori, ne smem da kažem koliko je": Pevačica se pohvalila velikim bogatstvom i šta planira da…

Blic pre 3 dana
Pevačica Goga Sekulić progovorila je nedavno o nekretninama, ali i o ljubavi. Naime, Goga Sekulić je otkrila za "Blic" da je njen naslednik od oca dobio stan za rođendan, iako ima samo pet godina. - Sada ću ekskluzivno da kažem, možda se tata… »

Vesti dana »