Povezane vesti

Šok izjava potpredsednice: "Dala sam uputstva ubici - ako me ubiju likvidiraj predsednika i njegovu ženu"

Šok izjava potpredsednice: "Dala sam uputstva ubici - ako me ubiju likvidiraj predsednika i njegovu ženu"

Blic pre 1 dan
Potpredsednica Filipina Sara Duterte upozorila je predsednika te zemlje Ferdinanda Markosa mlađi da će, ukoliko ona bude ubijena, i on doživeti istu sudbinu. Ta njena izjava usledila je nakon što je ona, govoreći na konferenciji za novinare, otkrila… »
Potpredsednica Filipina zapretila predsedniku ubistvom u slučaju svoje smrti

Potpredsednica Filipina zapretila predsedniku ubistvom u slučaju svoje smrti

Politika pre 1 dan
MANILA – Potpredsednica Filipina Sara Duterte upozorila je predsednika te zemlje Ferdinanda Markosa Džuniora da će, ukoliko ona bude ubijena, i on doživeti istu sudbinu. Ta njena izjava usledila je nakon što je ona, govoreći na konferenciji za… »
„Ako me ubiju, likvidirajte predsednika, njegovu ženu i predsednika parlamenta!“: Kulminirao rat moćnih dinastija

„Ako me ubiju, likvidirajte predsednika, njegovu ženu i predsednika parlamenta!“: Kulminirao rat moćnih dinastija

Nova pre 1 dan
: Filipinska potpredsednica rekla je da je dogovorila ubistvo predsednika Ferdinanda Markosa Mlađeg ako ona bude ubijena. Potpredsednica Filipina Sara Duterte rekla je u subotu da će jedan čovek ubiti predsednika Ferdinanda Markosa Mlađeg ako ona bude… »
Potpredsednica Filipina naručila ubistvo predsednika ako uspe zavera protiv nje

Potpredsednica Filipina naručila ubistvo predsednika ako uspe zavera protiv nje

N1 Info pre 1 dan
Potpredsednica Filipina Sara Duterte rekla je u subotu da je naručila ubistvo predsednika države Ferdinanda Markosa Mlađeg u slučaju da ona sama bude ubijena, što je navelo Markosov kabinet da najavai "hitnu odgovarajuću akciju". U dramatičnoj… »

Vesti dana »