Povezane vesti
Feđa Štukan: Kada sam proteran iz Srbije shvatio sam metode rada DB-a iz „Sablje“
N1 Info 23.11.2024
Glumac Feđa Štukan, koji u seriji "Sablja" tumači lik inspektora Ljube Vasiljevića, rekao je u intervjuu za Danas da je tek kada mu je zabranjen ulazak u Srbiju shvatio metode DB-a kojima se serija bavi. Štukan je ispričao da je, pripremajući se za… »
„Stvari se menjaju na ulici“: Feđa Štukan o stanju u regionu i porukama iz „Sablje“
Nova 23.11.2024
: Glumac Feđa Štukan govorio je za "Danas" o svojoj ulozi u seriji "Sablja". Feđa Štukan bio je tema medija i kada mu je BIA zabranila ulazak u Srbiju polovinom juna ove godine. „Ja sam proteran dan nakon završetka snimanja Sablje, onda mi je baš… »
Vesti dana »

Gosti N1: Vlast želi da pošalje poruku da „nije slaba“, ali i da se pokaže pred evropskim zvaničnicima
N1 Info pre 21 minutajoš 59 povezanih

Studenti u blokadi Univerziteta u Kragujevcu pozivaju na večerašnji protest
Glas Šumadije pre 6 satijoš 10 povezanih

Veliki broj građana uz studentate ispred DIF-a na protestu pod nazivom „Pamtimo sve“
NoviSad.com pre 51 minutajoš 30 povezanih

Stefanović: Zahtevamo ostavke Dačića, načelnika novosadske policije i direktora policije Srbije
Danas pre 7 satijoš 8 povezanih

(VIDEO) Policajac ispred DIF-a udario studentkinju koja je vozila „Turu do Strazbura“
N1 Info pre 2 satajoš 85 povezanih