Povezane vesti

Relja Stanojević u suzama za N1: Pisma podrške nepoznatih osoba značila sve na svetu

Relja Stanojević u suzama za N1: Pisma podrške nepoznatih osoba značila sve na svetu

N1 Info 23.11.2024
Relja Stanojević od sinoć je na slobodi, posle dve nedelje u pritvoru zbog incidenta na protestu u Novom Sadu. Za N1 kaže da u pritvoru "ne postoje prava", i da vladaju "totalno nehumani uslovi". „Juče sam izašao iz pritvora, i dalje sam šokiran celom… »

Danas 23.11.2024
Relja Stanojević od sinoć je na slobodi, posle dve nedelje u pritvoru zbog incidenta na protestu u Novom Sadu. Za N1 kaže da u pritvoru „ne postoje prava“, i da vladaju „totalno nehumani uslovi“. „Juče sam izašao iz pritvora, i dalje sam šokiran celom… »
Student Relja Stanojević u suzama: Juče sam izašao iz pritvora, i dalje sam šokiran celom situacijom, još uvek nemam ni telefon…

Student Relja Stanojević u suzama: Juče sam izašao iz pritvora, i dalje sam šokiran celom situacijom, još uvek nemam ni telefon…

Nova 23.11.2024
: Relja Stanojević od sinoć je na slobodi, posle dve nedelje u pritvoru zbog incidenta na protestu u Novom Sadu. Kaže da u pritvoru "ne postoje prava", i da vladaju "totalno nehumani uslovi". „Juče sam izašao iz pritvora, i dalje sam šokiran celom… »

Novi magazin 23.11.2024
Relja Stanojević od sinoć je na slobodi, posle dve nedelje u pritvoru zbog incidenta na protestu u Novom Sadu. Za N1 kaže da u pritvoru "ne postoje prava", i da vladaju "totalno nehumani uslovi". „Juče sam izašao iz pritvora, i dalje sam šokiran celom… »

Vesti dana »

Košarkaši Reala pobedili Žalgiris u Evroligi

Košarkaši Reala pobedili Žalgiris u Evroligi

Nedeljnik pre 33 minutajoš 17 povezanih
Kakvo nas vreme danas očekuje?

Kakvo nas vreme danas očekuje?

Nedeljnik pre 48 minutajoš 13 povezanih
BiH obilježava 30 godina od završetka rata

BiH obilježava 30 godina od završetka rata

Slobodna Evropa pre 1 satjoš 9 povezanih