Povezane vesti
Relja Stanojević u suzama za N1: Pisma podrške nepoznatih osoba značila sve na svetu
N1 Info 23.11.2024
Relja Stanojević od sinoć je na slobodi, posle dve nedelje u pritvoru zbog incidenta na protestu u Novom Sadu. Za N1 kaže da u pritvoru "ne postoje prava", i da vladaju "totalno nehumani uslovi". „Juče sam izašao iz pritvora, i dalje sam šokiran… »
Relja Stanojević u suzama za N1: Pisma podrške nepoznatih osoba značila sve na svetu
Danas 23.11.2024
Relja Stanojević od sinoć je na slobodi, posle dve nedelje u pritvoru zbog incidenta na protestu u Novom Sadu. Za N1 kaže da u pritvoru „ne postoje prava“, i da vladaju „totalno nehumani uslovi“. „Juče sam izašao iz pritvora, i dalje sam… »
Student Relja Stanojević u suzama: Juče sam izašao iz pritvora, i dalje sam šokiran celom situacijom, još uvek nemam ni…
Nova 23.11.2024
: Relja Stanojević od sinoć je na slobodi, posle dve nedelje u pritvoru zbog incidenta na protestu u Novom Sadu. Kaže da u pritvoru "ne postoje prava", i da vladaju "totalno nehumani uslovi". „Juče sam izašao iz pritvora, i dalje sam šokiran celom… »
Novi magazin 23.11.2024
Relja Stanojević od sinoć je na slobodi, posle dve nedelje u pritvoru zbog incidenta na protestu u Novom Sadu. Za N1 kaže da u pritvoru "ne postoje prava", i da vladaju "totalno nehumani uslovi". „Juče sam izašao iz pritvora, i dalje sam šokiran… »
Vesti dana »
Snažna mećava brisala sve pred sobom na Zlatiboru: Ima 30 centimetara snega, jutros led okovao puteve
Telegraf pre 24 satajoš 31 povezana
Studenti FTN-a osudili targetiranje kolega i deljenje privatnih podataka na mrežama
Moj Novi Sad pre 6 satijoš 26 povezanih
Forbs: Vučić požurivao Kineze da završe rekonstrukciju pruge od Novog Sada do Mađarske pre roka
Nova ekonomija pre 15 satijoš 5 povezanih
Nemačka opozicija otkriva kada se Šolc sastaje s Putinom; kako Kijev pokušava da šarmira Trampa
RTS pre 1 satjoš 16 povezanih