Povezane vesti

Relja Stanojević u suzama za N1: Pisma podrške nepoznatih osoba značila sve na svetu

Relja Stanojević u suzama za N1: Pisma podrške nepoznatih osoba značila sve na svetu

N1 Info 23.11.2024
Relja Stanojević od sinoć je na slobodi, posle dve nedelje u pritvoru zbog incidenta na protestu u Novom Sadu. Za N1 kaže da u pritvoru "ne postoje prava", i da vladaju "totalno nehumani uslovi". „Juče sam izašao iz pritvora, i dalje sam šokiran… »

Danas 23.11.2024
Relja Stanojević od sinoć je na slobodi, posle dve nedelje u pritvoru zbog incidenta na protestu u Novom Sadu. Za N1 kaže da u pritvoru „ne postoje prava“, i da vladaju „totalno nehumani uslovi“. „Juče sam izašao iz pritvora, i dalje sam… »
Student Relja Stanojević u suzama: Juče sam izašao iz pritvora, i dalje sam šokiran celom situacijom, još uvek nemam ni…

Student Relja Stanojević u suzama: Juče sam izašao iz pritvora, i dalje sam šokiran celom situacijom, još uvek nemam ni…

Nova 23.11.2024
: Relja Stanojević od sinoć je na slobodi, posle dve nedelje u pritvoru zbog incidenta na protestu u Novom Sadu. Kaže da u pritvoru "ne postoje prava", i da vladaju "totalno nehumani uslovi". „Juče sam izašao iz pritvora, i dalje sam šokiran celom… »

Novi magazin 23.11.2024
Relja Stanojević od sinoć je na slobodi, posle dve nedelje u pritvoru zbog incidenta na protestu u Novom Sadu. Za N1 kaže da u pritvoru "ne postoje prava", i da vladaju "totalno nehumani uslovi". „Juče sam izašao iz pritvora, i dalje sam šokiran… »

Vesti dana »