Povezane vesti

Bačulov: Vreme u pritvoru sam iskoristio da napunim baterije i spremim plan za dalje

Bačulov: Vreme u pritvoru sam iskoristio da napunim baterije i spremim plan za dalje

Radio 021 pre 3 sata
Opozicioni odbornik u Skupštini grada Novog Sada Miša Bačulov, koji je sinoć pušten iz pritvora na slobodu, izjavio je da je vreme provedeno u pritvoru iskoristio da "napuni baterije". "Uspeo sam da napunim baterije i da napravim taktiku za dalje… »
Miša Bačulov: Iskoristio sam vreme u zatvoru da napunim baterije i spremim plan za dalje

Miša Bačulov: Iskoristio sam vreme u zatvoru da napunim baterije i spremim plan za dalje

Beta pre 4 sati
Opozicioni odbornik u Skupštini grada Novog Sada Miša Bačulov, koji je sinoć pušten iz pritvora na slobodu, izjavio je da je vreme provedeno u pritvoru iskoristio da "napuni baterije" i da "spremi plan za dalje". "Uspeo sam da napunim baterije i da… »

Danas pre 3 sata
Opozicioni odbornik u Skupštini grada Novog Sada Miša Bačulov, koji je sinoć pušten iz pritvora na slobodu, izjavio je da je vreme provedeno u pritvoru iskoristio da „napuni baterije“ i da „spremi plan za dalje“.“ Uspeo sam da napunim… »

Nedeljnik pre 3 sata
Opozicioni odbornik u Skupštini grada Novog Sada Miša Bačulov, koji je sinoć pušten iz pritvora na slobodu, izjavio je da je vreme provedeno u pritvoru iskoristio da „napuni baterije“ i da „spremi plan za dalje“. „Uspeo sam da napunim… »

Novi magazin pre 3 sata
Opozicioni odbornik u Skupštini grada Novog Sada Miša Bačulov, koji je sinoć pušten iz pritvora na slobodu, izjavio je da je vreme provedeno u pritvoru iskoristio da "napuni baterije" i da "spremi plan za dalje". "Uspeo sam da napunim baterije i da… »

Radio sto plus pre 3 sata
“Uspeo sam da napunim baterije i da napravim taktiku za dalje. Sve ćete saznati uskoro, a siguran sam da ćete biti zadovoljni planom koji sam osmislio. Jasno mi je gde su bile rupe, koje smo greške pravili i šta treba da ispravimo kako bismo se… »
(VIDEO) Bačulov pohvalio čuvare i „ekipu“ iz ćelije: Meditirao, trenirao i smišljao strategiju za dalju borbu

(VIDEO) Bačulov pohvalio čuvare i „ekipu“ iz ćelije: Meditirao, trenirao i smišljao strategiju za dalju borbu

N1 Info pre 6 sati
Predsednik Grupe građana „Heroji“ Miša Bačulov rekao je posle izlaska iz pritvora, u kojem se nalazio dve nedelja, da je vreme u zatvoru iskoristio kako bi se odmorio od društvenih mreža i medija, te da je razvijao strategiju za dalju političku… »
„Bačulov, izlaziš slobodan si!“ Aktivista u zatvoru napravio plan borbe: Sve ćete saznati uskoro, a siguran sam da ćete…

„Bačulov, izlaziš slobodan si!“ Aktivista u zatvoru napravio plan borbe: Sve ćete saznati uskoro, a siguran sam da ćete…

Nova pre 5 sati
: Predsednik Grupe građana „Heroji“ Miša Bačulov rekao je posle izlaska iz pritvora, u kojem se nalazio dve nedelja, da je vreme u zatvoru iskoristio kako bi se odmorio od društvenih mreža i medija, te da je razvijao strategiju za dalju… »

Vesti dana »