Povezane vesti
"Dvoumio sam se oko Jovane, jedna stvar je presudila": Željko Joksimović izneo detalje bračne intime
Mondo 23.11.2024
Pevač Željko Joksimović i voditeljka Jovana Joksimović započeli su svoju ljubavnu priču nakon što su bili voditeljski par na Evroviziji. Željko Joksimović (52) i voditeljka Jovana Joksimović (43) započeli su svoju ljubavnu priču pre više od… »
Joksimović otkrio detalje intime: Dvoumio sam se oko Jovane! Jedna stvar je presudila: Vozila me je, imala je super besan…
Kurir 23.11.2024
Pevač Željko Joksimović i voditeljka Jovana Joksimović započeli su svoju ljubavnu priču pre više od 16 godina, a zatim su je krunisali brakom i danas važe za jedan od najskladnijih parova na domaćoj javnoj sceni. Jovana je Željku podarila troje… »
"Dvoumio sam se oko nje": Ovako su se smuvali Željko i Jovana Joksimović, pevač izneo detalje iz njihove intime: "Imala je…
Blic 23.11.2024
Pevač Željko Joksimović i voditeljka Jovana Joksimović započeli su svoju ljubavnu priču pre više od 16 godina, a zatim su je krunisali brakom i danas važe za jedan od najskladnijih parova na domaćoj javnoj sceni. Jovana je Željku podarila troje… »
Vesti dana »
Raste broj žrtava zemljotresa na Tibetu: Mnogi zarobljeni pod ruševinama, šire se potresni snimci
Telegraf pre 4 satijoš 52 povezane
Proslava Božića – patrijarh Porfirije služio liturgiju u Hramu Svetog Save, tradicionalno lomljenje česnice
RTS pre 2 satajoš 49 povezanih
Poznat uzrok smrti Milorada Milinkovića: Došao da se pričesti, samo se srušio u porti crkve
Kurir pre 53 minutajoš 93 povezane
„Rekoh ti svratiću na Božić, ali me je terao đavo da dođem večeras“: Prijatelji se opraštaju od ugostitelja iz Jagodine, njegovog ubicu otkrio jedan detalj
Nova pre 1 satjoš 44 povezane
Uhapšen i četvrti muškarac zbog ubistva u Inđiji: Sam se predao policiji
Radio 021 pre 23 minutajoš 45 povezanih