Povezane vesti
KO JEDNOM PROBA ĐUĐINE SIREVE, PONOVO SE VRAĆA! Sve pravi ručno, svojim prstima, a spisak njenih autentičnih proizvoda je…
Kurir 23.11.2024
Đurđinku Jovanov je splet različitih okolnosti pre dve godine doveo u Zrenjanin. Mnogi idu putevima vina, a ja sam išla putevima mleka. Tragala sam gde to ima dovoljno kvalitetnog mleka i odabrala Zrenjanin. Mogu vam reći da se nisam pokajala - kaže… »
"Sir ne pravim nego proizvodim. Svojim rukama, znanjem i iskustvom": Đuđine specijalitete svi obožavaju, ovo je njen recept za…
Blic 23.11.2024
Đurđinku Jovanov je splet različitih okolnosti pre dve godine doveo u Zrenjanin. Mnogi idu putevima vina, a Đuđa je išla putevima mleka. Tragala je gde to ima dovoljno kvalitetnog mleka i odabrala Zrenjanin. - Mogu vam reći da se nisam pokajala - kaže… »
Vesti dana »

Vremenska prognoza za utorak, 23. septembar: Sunčano i veoma toplo, uveče naoblačenje
Novi magazin pre 4 satijoš 14 povezanih

Nikezić: Najveću korist od Vučićevih mera za legalizaciju imaće SNS investitori, sad će jeftino da ozakone divlju gradnju
Jugmedia pre 1 satjoš 20 povezanih

Prelet dronova u Danskoj, vazdušni saobraćaj bio blokiran satima: Rusija tvrdi da nije umešana
N1 Info pre 54 minutajoš 19 povezanih

Češka stigla od istorijske pobede i plasmana u četvrtfinale SP
Sportske.net pre 1 satjoš 24 povezane