Povezane vesti
Ejdus: Gledamo propagandne trikove, nismo uspeli da reanimiramo odumrlu državu i sistem
N1 Info 23.11.2024
Zakasnela hapšenja zbog tragedije i puštanje iz pritvora uhapšenih nakon protesta u Novom Sadu pokušaji su da se farsom okrene pažnja na drugu stranu, da neki ljudi možda pomisle da država ipak radi svoj posao, izjavio je profesor Fakulteta političkih… »
Ejdus: Gledamo propagandne trikove, nismo uspeli da reanimiramo odumrlu državu i sistem
Novi magazin 23.11.2024
Zakasnela hapšenja zbog tragedije i puštanje iz pritvora uhapšenih nakon protesta u Novom Sadu pokušaji su da se farsom okrene pažnja na drugu stranu, da neki ljudi možda pomisle da država ipak radi svoj posao, izjavio je profesor Fakulteta političkih… »
Vesti dana »
Oglasio se RHMZ: Tokom noći susnežica i sneg u brdsko-planinskim predelima jugozapadne Srbije
Blic pre 33 minutajoš 2 povezane
"To je mučno kad roditelji pomisle da ponovo moraju: U sudnicu..." Zora Dobričanin o ukidanju presude Kecmanovićima: "Vrlo sam indisponirana zbog toga"
Blic pre 53 minutajoš 4 povezane
Vojska hitno zatvorila ovaj most: Oglasilo se Ministarstvo odbrane: "Vodostaj Velike Morave je visok"
Blic pre 3 satajoš 1 povezana
Obradović u neverici: Bio sam šokiran kada su mi rekli da Parker neće igrati
Danas pre 38 minutajoš 2 povezane