Povezane vesti
"Oči su mi bile zatvorene, nisam mogla da vidim" Lili sve otkrila! Novi zastrašujući detalji o smrti dve tinejdžerke na…
Kurir 23.11.2024
Britanska turistkinja koja je pila u istom hostel baru kao Bjanka Džons i Holi Bouls otkriva mračne nove detalje tragedije koja je zadesila Bjanku i Holi. Ispričala je da joj je naglo pozlilo nakon što je popila dva pića u istom hostelu u Laosu gde su… »
"Privremeno sam oslepela, povraćala sam ceo dan": Devojka preživela masovno trovanje, otkrila jezive detalje
Telegraf 23.11.2024
Preporučujemo. Britanska turistkinja koja je popila piće u istom hostelu u Laosu kao i Holi Boulz i Bjanka Džouns, koje su umrle nakon trovanja, otkrila je da se razbolela dva dana pre nego što su australijske tinejdžerke odvedene u bolnicu. Holi Boluz… »
Vesti dana »
Predsednik RIK: Za sada 8.210 biračkih mesta u Srbiji, još ih treba odrediti u inostranstvu i zatvorima
Glas Zaječara pre 2 satajoš 24 povezane
STAV o aboliciji: Ne prihvatamo da nas izjednačavate sa nasilnicima
Moj Novi Sad pre 1 satjoš 28 povezanih
Evo šta kaže meteorolog o početku oktobra: Miholjsko leto u najavi
Šabačke novosti pre 5 satijoš 23 povezane
Ana Brnabić vršiteljka dužnosti predsednice Srbije, od Vučića buket cveća za rođendan
BBC News pre 39 minutajoš 61 povezana
Počelo puštanje 5.000 tona evrodizela iz državnih rezervi da bi se održala stabilnost tržišta
Danas pre 2 satajoš 16 povezanih