Povezane vesti
"Oči su mi bile zatvorene, nisam mogla da vidim" Lili sve otkrila! Novi zastrašujući detalji o smrti dve tinejdžerke na…
Kurir 23.11.2024
Britanska turistkinja koja je pila u istom hostel baru kao Bjanka Džons i Holi Bouls otkriva mračne nove detalje tragedije koja je zadesila Bjanku i Holi. Ispričala je da joj je naglo pozlilo nakon što je popila dva pića u istom hostelu u Laosu gde su… »
"Privremeno sam oslepela, povraćala sam ceo dan": Devojka preživela masovno trovanje, otkrila jezive detalje
Telegraf 23.11.2024
Preporučujemo. Britanska turistkinja koja je popila piće u istom hostelu u Laosu kao i Holi Boulz i Bjanka Džouns, koje su umrle nakon trovanja, otkrila je da se razbolela dva dana pre nego što su australijske tinejdžerke odvedene u bolnicu. Holi Boluz… »
Vesti dana »

'Viđam te češće nego porodicu': Alkaraz ubedljiv protiv Sinera u finalu US Opena
BBC News pre 23 minutajoš 19 povezanih

Leto ne odustaje u većem delu Srbije sunčano, ali posle temperature od 34 stepena biće potreban i kišobran
Dnevnik pre 18 minutajoš 9 povezanih

"Indeks je jači od pendreka": Danas "sve staje", studenti pozvali na protest ispred Vlade
N1 Info pre 28 minutajoš 3 povezane

Novi razoran zemljotres pogodio Rusiju: Evo gde je bio epicentar
Večernje novosti pre 23 minutajoš 6 povezanih

Policajac koji je povređen u Kosjeriću ima potres mozga! Mup se oglasio o svim detaljima
Telegraf pre 3 minutajoš 5 povezanih