Povezane vesti
Neposredno pred koncert u Beogradu Marina Tadić obradovala publiku novom pesmom
Story 23.11.2024
Pevačica Marina Tadić 1. decembra održaće koncert u "MTS dvorani" kako bi obeležila dvadeset godina karijere. Svoje fanove odlučila je da obraduje novom baladom pod nazivom "Kapetan duše", na kojoj je radio odličan tim. Tekst je pisao Dragiša Baša… »
"Dovoljno mi je da imam 50 ljudi koji me slušaju" Marina Tadić otkrila zašto beži od estradnih trendova: Bilo je tabora…
Kurir 23.11.2024
Pevačica Marina Tadić odlučila je da za dve decenije karijere za svoje fanove organizuje koncert 1. decembra u 20 sati u MTS dvorani. U razgovoru je otkrila mnoge detalje iz života koje do sada krila. - Mnogo se rano budim, već sam na nogama i mislim o… »
"Nisam kupovala štiklice, ulagala sam gde treba": Marina Tadić progovorila o finansijama: "Sad mogu da snimam i pevam šta ja…
Blic 23.11.2024
Pevačica Marina Tadić odlučila je da za dve decenije karijere za svoje fanove organizuje koncert u Beogradu početkom decembra, a sada je otkrila kako barata finansijama. Naime, ona je objasnila da ume da štedi, kao i da sada pametno ulaže novac. - Živim… »
Vesti dana »

Protest i incidenti ispred prostorija SNS: Pristalice naprednjaka gađale jajima i flašama okupljene građane, čuo se jak topovski udar
Danas pre 40 minutajoš 1 povezana

Teška nesreća kod Šibenika: Jedna osoba poginula kada je kamion prešao u suprotnu traku i udario u automobil
Blic pre 35 minutajoš 1 povezana

Približava se Trampov rok, hoće li pritisak promeniti tok rata u Ukrajini?
Danas pre 5 satijoš 2 povezane

Osmani primila pismo od Trampa: Američki predsednik nazvao Kosovo pravim prijateljem SAD
Blic pre 1 satjoš 1 povezana

Vučić zahvalio italijanskoj premijerki na podršci evropskom putu Srbije i održavanju EXPO
Danas pre 3 satajoš 1 povezana