Povezane vesti
Neposredno pred koncert u Beogradu Marina Tadić obradovala publiku novom pesmom
Story pre 1 sat
Pevačica Marina Tadić 1. decembra održaće koncert u MTS dvorani, kako bi obeležila 20 godina svoje karijere. Svoje fanove odlučila je da obraduje novom baladom, pod nazivom "Kapetan duše", na kojoj je radio odličan tim. Tekst je pisao Dragiša… »
"Dovoljno mi je da imam 50 ljudi koji me slušaju" Marina Tadić otkrila zašto beži od estradnih trendova: Bilo je tabora…
Kurir pre 3 sata
Pevačica Marina Tadić odlučila je da za dve decenije karijere za svoje fanove organizuje koncert 1. decembra u 20 sati u MTS dvorani. U razgovoru je otkrila mnoge detalje iz života koje do sada krila. - Mnogo se rano budim, već sam na nogama i mislim… »
"Nisam kupovala štiklice, ulagala sam gde treba": Marina Tadić progovorila o finansijama: "Sad mogu da snimam i pevam šta ja…
Blic pre 6 sati
Pevačica Marina Tadić odlučila je da za dve decenije karijere za svoje fanove organizuje koncert u Beogradu početkom decembra, a sada je otkrila kako barata finansijama. Naime, ona je objasnila da ume da štedi, kao i da sada pametno ulaže novac. -… »
Vesti dana »
Uleteo u apoteku, izvadio pištolj u radnicu, pa je opljačkao! Policija hitno došla na lice mesta, uhapšen lopov na Novom Beogradu
Kurir pre 23 minutajoš 34 povezane
Hamas: Ubijen izraelski talac na severu Gaze; napad na Bejrut – 11 stradalih, 33 povređenih
RTS pre 24 minutajoš 30 povezanih
Pašalić dobio dozvolu da poseti Vesića u zatvoru: Zaštitnik građana došao u Novi Sad sa samo jednim ciljem
Telegraf pre 2 satajoš 25 povezanih