Povezane vesti

Neposredno pred koncert u Beogradu Marina Tadić obradovala publiku novom pesmom

Neposredno pred koncert u Beogradu Marina Tadić obradovala publiku novom pesmom

Story 23.11.2024
Pevačica Marina Tadić 1. decembra održaće koncert u "MTS dvorani" kako bi obeležila dvadeset godina karijere. Svoje fanove odlučila je da obraduje novom baladom pod nazivom "Kapetan duše", na kojoj je radio odličan tim. Tekst je pisao Dragiša… »
"Dovoljno mi je da imam 50 ljudi koji me slušaju" Marina Tadić otkrila zašto beži od estradnih trendova: Bilo je tabora…

"Dovoljno mi je da imam 50 ljudi koji me slušaju" Marina Tadić otkrila zašto beži od estradnih trendova: Bilo je tabora…

Kurir 23.11.2024
Pevačica Marina Tadić odlučila je da za dve decenije karijere za svoje fanove organizuje koncert 1. decembra u 20 sati u MTS dvorani. U razgovoru je otkrila mnoge detalje iz života koje do sada krila. - Mnogo se rano budim, već sam na nogama i mislim… »
"Nisam kupovala štiklice, ulagala sam gde treba": Marina Tadić progovorila o finansijama: "Sad mogu da snimam i pevam šta ja…

"Nisam kupovala štiklice, ulagala sam gde treba": Marina Tadić progovorila o finansijama: "Sad mogu da snimam i pevam šta ja…

Blic 23.11.2024
Pevačica Marina Tadić odlučila je da za dve decenije karijere za svoje fanove organizuje koncert u Beogradu početkom decembra, a sada je otkrila kako barata finansijama. Naime, ona je objasnila da ume da štedi, kao i da sada pametno ulaže novac. -… »

Vesti dana »