Повезане вести

Непосредно пред концерт у Београду Марина Тадић обрадовала публику новом песмом

Непосредно пред концерт у Београду Марина Тадић обрадовала публику новом песмом

Стори 23.11.2024
Певачица Марина Тадић 1. децембра одржаће концерт у "МТС дворани" како би обележила двадесет година каријере. Своје фанове одлучила је да обрадује новом баладом под називом "Капетан душе", на којој је радио одличан тим. Текст је… »
"Довољно ми је да имам 50 људи који ме слушају" Марина Тадић открила зашто бежи од естрадних трендова: Било је табора…

"Довољно ми је да имам 50 људи који ме слушају" Марина Тадић открила зашто бежи од естрадних трендова: Било је табора…

Курир 23.11.2024
Певачица Марина Тадић одлучила је да за две деценије каријере за своје фанове организује концерт 1. децембра у 20 сати у МТС дворани. У разговору је открила многе детаље из живота које до сада крила. - Много се рано будим, већ… »
"Нисам куповала штиклице, улагала сам где треба": Марина Тадић проговорила о финансијама: "Сад могу да снимам и певам шта ја…

"Нисам куповала штиклице, улагала сам где треба": Марина Тадић проговорила о финансијама: "Сад могу да снимам и певам шта ја…

Блиц 23.11.2024
Певачица Марина Тадић одлучила је да за две деценије каријере за своје фанове организује концерт у Београду почетком децембра, а сада је открила како барата финансијама. Наиме, она је објаснила да уме да штеди, као и да сада… »

Вести дана »