Povezane vesti
„Vaš suprug je moj tata, samo hoću da znate da postojim“: Vesna Đogani nikada nije upoznala oca
Nova 23.11.2024
: Pevačica Vesna Đogani imala je veoma teško detinjstvo, a pored toga što je sa majkom odrasla u siromaštvu, svog biološkog oca nikada nije upoznala. Ona je jednom prilikom govorila o bolnoj temi i tada je ispriačala da je kao mlađa želela da… »
"Dobar dan, vaš suprug je moj tata, samo hoću da znate da postojim": Naša pevačica nikada nije upoznala oca, evo kakav je…
Blic 23.11.2024
Pevačica Vesna Đogani imala je veoma teško detinjstvo, a pored toga što je sa majkom odrasla u siromaštvu, svog biološkog oca nikada nije upoznala. Ona je jednom prilikom govorila o bolnoj temi i tada je ispriačala da je kao mlađa želela da… »
"Dobar dan, vaš suprug je moj tata, samo hoću da znate da postojim" Naša pevačica nikada nije upoznala oca, a ovakvom…
Kurir 23.11.2024
Pevačica Vesna Đogani imala je veoma teško detinjstvo, a pored toga što je sa majkom odrasla u siromaštvu, svog biološkog oca nikada nije upoznala. Ona je jednom prilikom govorila o bolnoj temi i tada je ispriačala da je kao mlađa želela da… »
Vesti dana »
Mnogobrojne osude Trampovog plana za Gazu; Tajms ov Izrael: Kušner stoji iza te ideje
RTS pre 22 minutajoš 10 povezanih
Srušio se helikopter u Parmi: Poginule tri osobe, među njima i poznati biznismen (video)
Blic pre 6 satijoš 1 povezana
Braun posle trijumfa u Bolonji: Lakić je bio odličan, taj momak je sjajan
Danas pre 5 satijoš 2 povezane
U Evropskom parlamentu održana debata o Rio Tintu u Srbiji: Kokanović nije dobio reč, ali je poručio – „nećete kopati“ (VIDEO)
Danas pre 6 satijoš 1 povezana
Protestni odbor advokata reagovao na ograđivanje Advokatske komore Srbije od najavljenog protesta ispred zgrade RTS-a
Danas pre 7 satijoš 1 povezana