Povezane vesti
"Očajan sam, odneli su mi sve": Još jedna pljačka u ovom suvoborskom selu
B92 pre 2 sata
U suvoborskom selu Koštunići došlo je do incidenta, kada su domaćinstvo Z.M. opustošili provalnici koji su protekle noći upali u kuću i pomoćne prostorije. "Očajan sam, odneli su mi sve što sam imao, šteta je preko 800.000 dinara. Nestao mi je… »
Drama na Suvoboru - lopovi upali kod Zorana i sve odneli pa čak i 300 litara rakije: Pošteni domaćin očajan, pričinjena mu…
RINA pre 5 sati
Drama na Suvoboru - lopovi upali kod Zorana i sve odneli pa čak i 300 litara rakije: Pošteni domaćin očajan, pričinjena mu ogromna materijalna šteta Gornji Milanovac - U suboborskom selu Koštunići došlo je do incidenta, kada su domaćinstvo… »
Lopovi haraju – Opljačkana kuća u Koštunićima, opustošili su domaćinstvo
Glas Zapadne Srbije pre 5 sati
„Očajan sam, odneli su mi sve što sam imao, šteta je preko 800 000 dinara. Nestao mi je kultivator, freza, motorno testere, trimer, pumpa, preko 300 litara rakije, akumulatori. Strašno je zateći provaljenu kuću koju održavam i gde sam se trudio… »
Vesti dana »
Uleteo u apoteku, izvadio pištolj u radnicu, pa je opljačkao! Policija hitno došla na lice mesta, uhapšen lopov na Novom Beogradu
Kurir pre 19 minutajoš 34 povezane
Kabinet Netanjahua potvrdio da je Orban pozvao izraelskog premijera u Mađarsku
Blic pre 2 satajoš 30 povezanih
Pašalić dobio dozvolu da poseti Vesića u zatvoru: Zaštitnik građana došao u Novi Sad sa samo jednim ciljem
Telegraf pre 2 satajoš 25 povezanih