Povezane vesti
"Očajan sam, odneli su mi sve": Još jedna pljačka u ovom suvoborskom selu
B92 23.11.2024
U suvoborskom selu Koštunići došlo je do incidenta, kada su domaćinstvo Z.M. opustošili provalnici koji su protekle noći upali u kuću i pomoćne prostorije. "Očajan sam, odneli su mi sve što sam imao, šteta je preko 800.000 dinara. Nestao mi je… »
Drama na Suvoboru - lopovi upali kod Zorana i sve odneli pa čak i 300 litara rakije: Pošteni domaćin očajan, pričinjena mu…
RINA 23.11.2024
Drama na Suvoboru - lopovi upali kod Zorana i sve odneli pa čak i 300 litara rakije: Pošteni domaćin očajan, pričinjena mu ogromna materijalna šteta Gornji Milanovac - U suboborskom selu Koštunići došlo je do incidenta, kada su domaćinstvo Zorana… »
Lopovi haraju – Opljačkana kuća u Koštunićima, opustošili su domaćinstvo
Glas Zapadne Srbije 23.11.2024
„Očajan sam, odneli su mi sve što sam imao, šteta je preko 800 000 dinara. Nestao mi je kultivator, freza, motorno testere, trimer, pumpa, preko 300 litara rakije, akumulatori. Strašno je zateći provaljenu kuću koju održavam i gde sam se trudio da imam… »
Vesti dana »
UŽIVO Rat na Bliskom istoku: Eksplozije potresaju Teheran, novi ajatolah ranjen još 28. februara? (FOTO, VIDEO)
Danas pre 13 minutajoš 56 povezanih
BLOG UŽIVO: Izrael gađao stambenu zgradu u Bejrutu, tri teretna broda pogođena u Ormuskom moreuzu, Teheran poziva region da otkrije položaje američkih i izraelskih snaga
Insajder pre 13 minutajoš 78 povezanih
Cetinski polupraznu arenu u Zagrebu želi da rasproda kao patriotski koncert. Licemerno ponašanje Tonija i njegove žene: Njihov potez razbesneo je i mnoge Hrvate.
Kurir pre 1 satjoš 24 povezane
Studentska lista u Kuli protiv naprednjaka i fantomskih lista: „Uprkos pokušaju zbunjivanja glasača, stvorila se referendumska atmosfera“
Danas pre 1 satjoš 27 povezanih
ZLF: Sramno obraćanje Šapića, izneverio građane, nije dostojan da vodi grad
Beta pre 54 minutajoš 20 povezanih