Povezane vesti
Irena Živković: Nije falsifikovan moj potpis na zahtevu za sednicu o poverenju Vladi
Radio 021 23.11.2024
Poslanica Irena Živković odbacila je tvrdnju predsednice Skupštine Ane Brnabić da je falsifikovan njen potpis na zahtevu opozicije za sazivanje sednice parlamenta o poverenju Vladi Srbije. "Gospođo Ana Brnabić, molim Vas manite preko mene da peglate… »
Irena Živković za Danas: Odgovorno tvrdim, da me nikada nećete videti u Srpskoj naprednoj stranci
Danas 23.11.2024
„Odgovorno tvrdim, da me nikada nećete videti u Srpskoj naprednoj stranci. Moj potpis nije falsifikovan kao što Ana Brnabić tvrdi. Želim da moj potpis tu bude, tako da je zahtev za održavanje sednice o poverenju Vlade – validan“, istakla je za Danas… »
Vesti dana »
Pretres stanova Aleksandara Radića zbog sumnje na Pozivanje na nasilnu promenu ustavnog uređenja
RTV pre 45 minutajoš 55 povezanih
VJT: Pretres stanova Radića zbog zvučnog topa, postupanje prema uredniku Bete nema veze s tim
Beta pre 5 minutajoš 24 povezane
Argentina pobedila Austriju, Mesi promašio penal pa sa dva gola ušao u istoriju SP
RTV pre 4 minutajoš 32 povezane
CINS otkriva u čijim su rukama poslovi za EXPO: Sestra Ace Rošavog, osuđeni u slučaju Arkan, Pink Panter, Bagzijev sin, firma koja se povezuje sa Čumetom
Danas pre 7 satijoš 11 povezanih
Skup podrške Davidu i Dinku Gruhonjiću nakon razbijanja automobila
Radio 021 pre 1 satjoš 41 povezana