Povezane vesti
Irena Živković: Nije falsifikovan moj potpis na zahtevu za sednicu o poverenju Vladi
Radio 021 23.11.2024
Poslanica Irena Živković odbacila je tvrdnju predsednice Skupštine Ane Brnabić da je falsifikovan njen potpis na zahtevu opozicije za sazivanje sednice parlamenta o poverenju Vladi Srbije. "Gospođo Ana Brnabić, molim Vas manite preko mene da peglate… »
Irena Živković za Danas: Odgovorno tvrdim, da me nikada nećete videti u Srpskoj naprednoj stranci
Danas 23.11.2024
„Odgovorno tvrdim, da me nikada nećete videti u Srpskoj naprednoj stranci. Moj potpis nije falsifikovan kao što Ana Brnabić tvrdi. Želim da moj potpis tu bude, tako da je zahtev za održavanje sednice o poverenju Vlade – validan“, istakla je za Danas… »
Vesti dana »

Pet godina zatvora za bivšeg predsednika Francuske, u Srbiji bi to bio napad na stabilnost
Luftika pre 2 satajoš 52 povezane

Studenti u blokadi Filološko-umetničkog fakulteta u Kragujevcu napustili zgradu Rektorata koju su blokirali 10 meseci
Danas pre 1 satjoš 36 povezanih

Zelenski spreman na ostavku ako... Evo šta je obećao Trampu, razume da Ukrajinci možda žele "lidera sa novim mandatom" da potpiše mir sa Rusijom (foto, video)
Kurir pre 4 satijoš 27 povezanih

Dronovi zatvorili aerodrome u Danskoj, ministar odbrane opisao incident kao hibridni napad, Danska razmatra aktiviranje Člana 4 NATO-a
Naslovi.ai pre 18 minutajoš 46 povezanih