Povezane vesti
Lopovi Zoranu ukrali 300 litara rakije i napravili štetu veću od 800.000 dinara: "Neko je znao gde mi šta stoji"
Blic pre 4 sati
U suboborskom selu Koštunići došlo je do incidenta, kada su domaćinstvo Zorana Mirkovića opustošili provalnici koji su protekle noći upali u kuću i pomoćne prostorije. - Očajan sam, odneli su mi sve što sam imao, šteta je preko 800.000 dinara… »
Lopovi upali kod Zorana i sve odneli, čak i 300 litara rakije! Pošteni domaćin kod Suvobora očajan: Šteta se broji i više…
Kurir pre 4 sati
U suboborskom selu Koštunići došlo je do incidenta, kada su domaćinstvo Zorana M. opustošili provalnici koji su protekle noći upali u kuću i pomoćne prostorije. - Očajan sam, odneli su mi sve što sam imao, šteta je preko 800 000 dinara. Nestao… »
Lopovi upali kod Zorana i odneli sve što je imao, čak i 300 litara rakije: Drama na Suvoboru, domaćin očajan
Telegraf pre 5 sati
Preporučujemo. U suvoborskom selu Koštunići došlo je do incidenta, kada su domaćinstvo Zorana Mirkovića opustošili provalnici koji su protekle noći upali u kuću i pomoćne prostorije. "Očajan sam, odneli su mi sve što sam imao, šteta je preko… »
Vesti dana »
Goranu Vesiću određen pritvor: Viši sud u Novom Sadu doneo odluku, evo koliko bivši ministar ostaje iza rešetaka
Blic pre 8 satijoš 32 povezane
Zatvoreno gradilište na Bežanijskoj kosi: Objekat se gradio bez dozvole
Telegraf pre 32 minutajoš 28 povezanih
Đoković ima novog trenera, Endi Mari će raditi sa Srbinom: Odjeknula „detonacija“ u tenisu, ovome se niko nije nadao
Nova pre 4 satijoš 29 povezanih