Povezane vesti

Lopovi Zoranu ukrali 300 litara rakije i napravili štetu veću od 800.000 dinara: "Neko je znao gde mi šta stoji"

Lopovi Zoranu ukrali 300 litara rakije i napravili štetu veću od 800.000 dinara: "Neko je znao gde mi šta stoji"

Blic pre 4 sati
U suboborskom selu Koštunići došlo je do incidenta, kada su domaćinstvo Zorana Mirkovića opustošili provalnici koji su protekle noći upali u kuću i pomoćne prostorije. - Očajan sam, odneli su mi sve što sam imao, šteta je preko 800.000 dinara… »
Lopovi upali kod Zorana i sve odneli, čak i 300 litara rakije! Pošteni domaćin kod Suvobora očajan: Šteta se broji i više…

Lopovi upali kod Zorana i sve odneli, čak i 300 litara rakije! Pošteni domaćin kod Suvobora očajan: Šteta se broji i više…

Kurir pre 4 sati
U suboborskom selu Koštunići došlo je do incidenta, kada su domaćinstvo Zorana M. opustošili provalnici koji su protekle noći upali u kuću i pomoćne prostorije. - Očajan sam, odneli su mi sve što sam imao, šteta je preko 800 000 dinara. Nestao… »
Lopovi upali kod Zorana i odneli sve što je imao, čak i 300 litara rakije: Drama na Suvoboru, domaćin očajan

Lopovi upali kod Zorana i odneli sve što je imao, čak i 300 litara rakije: Drama na Suvoboru, domaćin očajan

Telegraf pre 5 sati
Preporučujemo. U suvoborskom selu Koštunići došlo je do incidenta, kada su domaćinstvo Zorana Mirkovića opustošili provalnici koji su protekle noći upali u kuću i pomoćne prostorije. "Očajan sam, odneli su mi sve što sam imao, šteta je preko… »

Vesti dana »