Повезане вести
Лопови Зорану украли 300 литара ракије и направили штету већу од 800.000 динара: "Неко је знао где ми шта стоји"
Блиц 23.11.2024
У субоборском селу Коштунићи дошло је до инцидента, када су домаћинство Зорана Мирковића опустошили провалници који су протекле ноћи упали у кућу и помоћне просторије. - Очајан сам, однели су ми све што сам имао, штета је преко… »
Лопови упали код Зорана и све однели, чак и 300 литара ракије! Поштени домаћин код Сувобора очајан: Штета се броји и више…
Курир 23.11.2024
У субоборском селу Коштунићи дошло је до инцидента, када су домаћинство Зорана М. опустошили провалници који су протекле ноћи упали у кућу и помоћне просторије. - Очајан сам, однели су ми све што сам имао, штета је преко 800 000… »
Лопови упали код Зорана и однели све што је имао, чак и 300 литара ракије: Драма на Сувобору, домаћин очајан
Телеграф 23.11.2024
Препоручујемо. У сувоборском селу Коштунићи дошло је до инцидента, када су домаћинство Зорана Мирковића опустошили провалници који су протекле ноћи упали у кућу и помоћне просторије. "Очајан сам, однели су ми све што сам имао… »
Вести дана »

Нба лига је почела спектакуларно: Дончиће невероватан у поразу Лејкерса!
Хот спорт пре 47 минутајош 21 повезана

ВИДЕО Кореографија навијача Звезде у Ујединињеним нацијама: Представница Косова подигла фотографију и ево шта је рекла
Нова пре 32 минутајош 16 повезаних

Јак земљотрес погодио Грчку: Тресло се код познатог летовалишта, осетио се и у Турској!
Курир пре 1 сатјош 15 повезаних