Povezane vesti
Lopovi upali kod Zorana i sve odneli, čak i 300 litara rakije! Pošteni domaćin kod Suvobora očajan: Šteta se broji i više…
Kurir 23.11.2024
U suboborskom selu Koštunići došlo je do incidenta, kada su domaćinstvo Zorana M. opustošili provalnici koji su protekle noći upali u kuću i pomoćne prostorije. - Očajan sam, odneli su mi sve što sam imao, šteta je preko 800 000 dinara. Nestao mi je… »
Lopovi upali kod Zorana i odneli sve što je imao, čak i 300 litara rakije: Drama na Suvoboru, domaćin očajan
Telegraf 23.11.2024
Preporučujemo. U suvoborskom selu Koštunići došlo je do incidenta, kada su domaćinstvo Zorana Mirkovića opustošili provalnici koji su protekle noći upali u kuću i pomoćne prostorije. "Očajan sam, odneli su mi sve što sam imao, šteta je preko 800 000… »
Vesti dana »
VIDEO Jokić nikada pre ovo nije uradio: Upisao je tripl-dabl i na to su svi navikli, ali je ovo prvi put viđeno u karijeri i to kad se bori za MVP titulu
Nova pre 33 minutajoš 12 povezanih
UŽIVO KRIZA NA BLISKOM ISTOKU Tramp upozorava Iran da se pridržava sporazuma ili "pucnjava počinje"
Euronews pre 23 minutajoš 8 povezanih
Veliki četvrtak – verovanje je da se danas valja pričestiti, jer se i najvećim grešnicima sve oprašta
RTS pre 1 satjoš 6 povezanih