Povezane vesti

Marej će trenirati Đokovića za Australijan open

Radio 021 pre 2 sata
Dugogodišnji rivali će konačno biti na istoj strani. Getty Images Novak Đoković (levo) je poslednji aktivni igrač „Velike četvorke", nakon što su se Rafael Nadal i Endi Marej povukli ove godine iz tenisa Endi Marej će trenirati njegovog… »

NIN pre 2 sata
Endi Marej će trenirati njegovog dugogodišnjeg bivšeg rivala Novaka Đokovića na Otvorenom prvenstvu Australije 2025. godine. Trostruki osvajač grend slem turnira povukao se iz tenisa u avgustu posle 19-godišnje igračke karijere. Marej je izjavio… »

BBC News pre 2 sata
Dugogodišnji rivali će konačno biti na istoj strani. Endi Marej će trenirati njegovog dugogodišnjeg bivšeg rivala Novaka Đokovića na Otvorenom prvenstvu Australije 2025. godine. Trostruki osvajač grend slem turnira povukao se iz tenisa u avgustu… »
Đoković ima novog trenera, Endi Mari će raditi sa Srbinom: Odjeknula „detonacija“ u tenisu, ovome se niko nije nadao

Đoković ima novog trenera, Endi Mari će raditi sa Srbinom: Odjeknula „detonacija“ u tenisu, ovome se niko nije nadao

Nova pre 3 sata
: Najbolji teniser svih vremena, Novak Đoković, započeo je saradnju sa svojim dugogodišnjim rivalom i prijateljem, Endijem Marijem, koji se pridružio njegovom timu u ulozi trenera. Mari je ove godine završio aktivnu igračku karijeru obeleženu… »
Jedan od najvećih rivala Novaka Đokovića se penzionisao i postao njegov trener: Srbinu je naneo jedan od najtežih poraza u…

Jedan od najvećih rivala Novaka Đokovića se penzionisao i postao njegov trener: Srbinu je naneo jedan od najtežih poraza u…

Hot sport pre 3 sata
Iznenađujući izbor za trenera! Najbolji teniser svih vremena, Novak Đoković, započeo je saradnju sa nekadašnjim velikim rivalom i velikim prijateljem Britancem, Endijem Marejem. Njihova saradnja se odnosi na pripremni period i turnir u Australiji… »
Oglasio se Novak Đoković nakon ozvaničenja saradnje sa britancem: „Vreme je za poslednji čin“! (video)

Oglasio se Novak Đoković nakon ozvaničenja saradnje sa britancem: „Vreme je za poslednji čin“! (video)

Hot sport pre 2 sata
Bivši rivali kreću u zajednički pohod! Novak Đoković je na svojim društvenim mrežama objavio da će ga u 2025. godini trenirati njegov dugogodišnji rival, Endi Mari. Srpski teniser je uz ovu najavu podelio video kompilaciju njihovih najvećih… »
"Mislio sam da je gotovo..." Đoković poželeo dobrodošlicu Mareju (video)

"Mislio sam da je gotovo..." Đoković poželeo dobrodošlicu Mareju (video)

Večernje novosti pre 2 sata
Novak Đoković ima novog trenera. Endi Marej će mu pomagati u novoj sezoni, a sada se srpski teniser oglasio na društvenoj mreži "Tviter" i poželeo mu dobrodošlicu. FOTO: EPA-EFE/Made Nagi Đoković je uz emotivan snimak poželeo dobrodošlicu svom… »
Endi Marej novi trener Novaka Đokovića!

Endi Marej novi trener Novaka Đokovića!

RTV pre 3 sata
BEOGRAD - Britanac Endi Marej novi je trener Novaka Đokovića, saopšteno je iz PR tima najboljeg srpskog tenisera. U saopštenju se navodi da je Đoković započeo saradnju sa svojim dugogodišnjim rivalom i prijateljem Marejem, koji se pridružio… »
Spektakl: Endi Mari je novi trener Novaka Đokovića!

Spektakl: Endi Mari je novi trener Novaka Đokovića!

Sport klub pre 3 sata
Novak Đoković ima novog trenera! Dugo se čekalo, mesecima, a sada je napokon i poznato, to je... njegov dugogodišnji rival Endi Mari. Đoković je od kraja marta bez stalnog trenera, kada je sa Goranom Ivaniševićem prekinuo skoro petogodišnju… »
Endi Marej novi trener Novaka Đokovića

Radio 021 pre 3 sata
Britanac Endi Marej novi je trener Novaka Đokovića, saopšteno je iz PR tima najboljeg srpskog tenisera. Navode da je Đoković započeo saradnju sa svojim dugogodišnjim rivalom i prijateljem Marejem, koji se pridružio njegovom timu. "Dogovor je… »

Politika pre 3 sata
Britanac Endi Marej novi je trener Novaka Đokovića, saopšteno je iz PR tima najboljeg srpskog tenisera. U saopštenju se navodi da je Đoković započeo saradnju sa svojim dugogodišnjim rivalom i prijateljem Marejem, koji se pridružio njegovom timu u… »
Endi Mari novi trener Novaka Đokovića

Nedeljnik pre 3 sata
Novak Đoković započeo je saradnju sa svojim dugogodišnjim rivalom i prijateljem Endijem Marijem, koji će biti njegov novi trener. Dogovor je postignut uoči pravljenja strategije za narednu sezonu, sa fokusom pre svega na pripremni period, a potom i… »
Endi Marej je novi Đokovićev trener!

Endi Marej je novi Đokovićev trener!

Sportske.net pre 4 sati
Srpski teniser Novak Đoković ima novog trenera, a to je Endi Marej, jedan od njegovih najvećih rivala u karijeri. Novak je od kraja marta bez stalnog trenera, kada je sa Goranom Ivaniševićem prekinuo skoro petogodišnju saradnju. Jedno vreme trener… »

Vesti online pre 3 sata
Britanac Endi Marej novi je trener Novaka Đokovića, saopšteno je iz PR tima najboljeg srpskog tenisera. U saopštenju se navodi da je Đoković započeo saradnju sa svojim dugogodišnjim rivalom i prijateljem Marejem, koji se pridružio njegovom timu u… »
Mari je novi Đokovićev trener!

Mari je novi Đokovićev trener!

Sputnik pre 4 sati
Endi Mari, doskorašnji aktivni teniser, imenovan je za trenera najboljeg igrača svih vremena Novaka Đokovića. Dogovor je postignut uoči pravljenja strategije za narednu sezonu, sa fokusom pre svega na pripremni period, a potom i na Australijan open… »
Endi Marej novi trener Novaka Đokovića: Radujem se ovoj saradnji

Endi Marej novi trener Novaka Đokovića: Radujem se ovoj saradnji

Euronews pre 3 sata
Najbolji teniser svih vremena, Novak Đoković, započeo je saradnju sa svojim dugogodišnjim rivalom i prijateljem, Endijem Marejem, koji se pridružio njegovom timu u ulozi trenera. Dogovor je postignut uoči pravljenja strategije za narednu sezonu, sa… »
Bomba - Endi Marej novi trener Novaka Đokovića! Ceo svet ostao u šoku zbog odluke najvećeg svih vremena!

Bomba - Endi Marej novi trener Novaka Đokovića! Ceo svet ostao u šoku zbog odluke najvećeg svih vremena!

Mondo pre 4 sati
Najbolji teniser svih vremena će u 2025. godini sarađivati sa Endijem Marejem. Najbolji teniser svih vremena, Novak Đoković, započeo je saradnju sa svojim dugogodišnjim rivalom i prijateljem, Endijem Marejem, koji se pridružio njegovom timu u ulozi… »
Prve reči Đokovića posle iznenađujuće vesti

Prve reči Đokovića posle iznenađujuće vesti

B92 pre 4 sati
Srpski teniser Novak Đoković kratko je prokomentarisao započinjanje saradnje sa Endijem Marijem. Đoković je saopštio da će mu stari rival biti novi trener. "Uzbuđen sam što će jedan od mojih najvećih rivala biti sa mnom na istoj strani mreže… »
Od danas partneri: Svi detalji saradnje Đokovića i Marija

Od danas partneri: Svi detalji saradnje Đokovića i Marija

Sport klub pre 3 sata
Novi trener najtrofejnijeg tenisera u istoriji postao je njegov veliki rival - Endi Marej! „Uzbuđen sam što će jedan od mojih najvećih rivala biti sa mnom na istoj strani mreže, ovog puta kao moj trener. Radujem se što ću sezonu da započnem… »
Endi Marej je novi trener Novaka Đokovića: Srbin na šaljiv način obelodanio početak saradnje

Endi Marej je novi trener Novaka Đokovića: Srbin na šaljiv način obelodanio početak saradnje

Danas pre 3 sata
Najbolji teniser svih vremena, Novak Đoković, započeo je saradnju sa svojim dugogodišnjim rivalom i prijateljem, Endijem Marejom, koji se pridružio njegovom timu u ulozi trenera. Ono što se danima najavljivalo dobilo je zvaničnu potvrdu. Novak… »

RTS pre 4 sati
Britanac Endi Mari novi je trener Novaka Đokovića, saopšteno je iz tima za odnose sa javnošću najboljeg srpskog tenisera. U saopštenju se navodi da je Đoković započeo saradnju sa svojim dugogodišnjim rivalom i prijateljem Marijem, koji se… »
Mari: "Za promenu, Novak i ja sa iste strane mreže"

Mari: "Za promenu, Novak i ja sa iste strane mreže"

B92 pre 4 sati
Endi Mari, trostruki Grend slem šampion, izrazio je zadovoljstvo što će se uskoro naći u novoj ulozu - trenera najboljeg tenisera svih vremena. Novak Đoković i britanski teniser su ovog popodneva potvrdili da će u budućnosti sarađivati… »
Detalj koji verovatno niste primetili a mnogo govori o saradnji Đokovića i Marija

Detalj koji verovatno niste primetili a mnogo govori o saradnji Đokovića i Marija

B92 pre 3 sata
Kao bomba je odjeknula vest da je Endi Mari novi trener najboljeg srpskog tenisera Novaka Đokovića, ali postoji jedan detalj koji je prošao nezapaženo. Novak je započeo saradnju sa svojim dugogodišnjim rivalom i prijateljem, Endijem Marijem, koji se… »
Mari: Drago mi je što sam konačno na istoj strani sa Novakom

Mari: Drago mi je što sam konačno na istoj strani sa Novakom

Sport klub pre 3 sata
Endi Mari, nekadašnji svetski broj jedan i vlasnik tri gren slem titule, potvrdio je da će u narednom periodu biti u stručnom timu Novaka Đokovića. „Priključiću se uskoro timu Novaka Đokovića i pomoći ću mu da se što bolje srpemi za… »
Đoković iznenadio izborom trenera: Uzbuđen sam što će jedan od mojih najvećih rivala biti sa mnom na istoj strani mreže

Đoković iznenadio izborom trenera: Uzbuđen sam što će jedan od mojih najvećih rivala biti sa mnom na istoj strani mreže

Sportski žurnal pre 3 sata
Endi je trostruki grend slem šampion, petostruki finalista Australijan opena, nekadašnji svetski broj jedan na ATP listi i osvajač zlatnih medalja u singlu na OI 2012. u Londonu i OI 2016. u Rio de Žaneiru. Britanac Endi Marej novi je trener Novaka… »
Novak Đoković se oglasio o Endiju Mareju: Svet i dalje ne veruje onome što je pročitao!

Novak Đoković se oglasio o Endiju Mareju: Svet i dalje ne veruje onome što je pročitao!

Mondo pre 3 sata
Zvuči neverovatno, ali tačno je - Endi Marej je novi trener Novaka Đokovića. "Ionako mu se nikad nije ni sviđalo u penziji", objavio je Novak Đoković na društvenim mrežama, kao potvrdu da je uspostavio saradnju sa Endijem Marejem, koji je njegov… »
Teniski zemljotres! Novak Đoković ima novog trenera - i to nestvarnog!

Teniski zemljotres! Novak Đoković ima novog trenera - i to nestvarnog!

Večernje novosti pre 3 sata
Najbolji teniser svih vremena, Novak Đoković, započeo je saradnju sa svojim dugogodišnjim rivalom i prijateljem, Endijem Marejem, koji se pridružio njegovom timu u ulozi trenera. Foto: EPA-EFE/STR Dogovor je postignut uoči pravljenja strategije za… »
"Zahvalan sam!" Marej se prvi put oglasio nakon što je započeo saradnju sa Đokovićem

"Zahvalan sam!" Marej se prvi put oglasio nakon što je započeo saradnju sa Đokovićem

Večernje novosti pre 4 sati
Novak Đoković ima novog trenera i to velikog Endija Mareja, a Britanac se odmah oglasio ovim povodom. FOTO: AP Britanski teniser istakao je da mu je velika čast što će sarađivati sa Đokovićem - Pridružiću se Novakovom timu tokom pripremnog… »
Ovo (ni)je idealan trener za Đokovića: Samo jedan čovek ima bolji učinak protiv "velike trojke" tenisa od novog Noletovog…

Ovo (ni)je idealan trener za Đokovića: Samo jedan čovek ima bolji učinak protiv "velike trojke" tenisa od novog Noletovog…

Večernje novosti pre 3 sata
KAO grom iz vedra neba odjeknula je vest da je novi trener Novaka Đokovića postao Endi Mari. Nekada veliki rivali sad će sarađivati. Ovaj Noletov izbor može da bude veoma dobar zbog jednog interesantnog podatka. Foto: Profimedia Naime, samo jedan… »
Bomba: Endi Mari je novi trener Novaka Đokovića!

Bomba: Endi Mari je novi trener Novaka Đokovića!

Telegraf pre 4 sati
Najbolji teniser svih vremena, Novak Đoković, započeo je saradnju sa svojim dugogodišnjim rivalom i prijateljem, Endijem Marejem, koji se pridružio njegovom timu u ulozi trenera. Dogovor je postignut uoči pravljenja strategije za narednu sezonu, sa… »

Vesti dana »