Povezane vesti

"Ja sam za to krvario": Veljko Ražnatović ostao bez nacionalne penzije, otkriven i glavni razlog

"Ja sam za to krvario": Veljko Ražnatović ostao bez nacionalne penzije, otkriven i glavni razlog

Mondo pre 1 sat
Iako je Veljko osvojio medalju, ne dobija nacionalnu penziju. Evo i zašto... Veljko Ražnatović na Evropskom prvenstvu u boksu ove godine osvojio je bronzanu medalju, a uz bronzano odličje dobio je i novčanu nagradu. Međutim, iako je ostvario uspeh… »
Veljko Ražnatović osvojio medalju, a ne dobija nacionalnu penziju – Ovo je razlog!

Veljko Ražnatović osvojio medalju, a ne dobija nacionalnu penziju – Ovo je razlog!

Vesti online pre 3 sata
Veljko Ražnatović na Evropskom prvenstvu u boksu ove godine osvojio je bronzanu medalju, a uz bronzano odličje dobio je i novčanu nagradu. Međutim, iako je ostvario uspeh on sebi nije obezbedio nacionalnu penziju. Veljko o nacionalnoj penziji… »
Veljko Ražnatović: Bronzana medalja, velikodušnost i dilema oko nacionalne penzije!

Veljko Ražnatović: Bronzana medalja, velikodušnost i dilema oko nacionalne penzije!

Svet plus pre 3 sata
Veljko Ražnatović, poznat javnosti kao sin naše muzičke zvezde, ali i kao talentovani bokser, ove godine se okitio bronzanom medaljom na Evropskom prvenstvu u boksu. Iako je ovo veliki sportski uspeh, on, nažalost, nije ostvario pravo na nacionalnu… »
Veljko Ražnatović neće dobiti nacionalnu penziju iako je osvojio medalju! Ovo je glavni razlog

Veljko Ražnatović neće dobiti nacionalnu penziju iako je osvojio medalju! Ovo je glavni razlog

Kurir pre 4 sati
Veljko Ražnatović na Evropskom prvenstvu u boksu ove godine osvojio je bronzanu medalju, a uz bronzano odličje dobio je i novčanu nagradu. Međutim, iako je ostvario uspeh on sebi nije obezbedio nacionalnu penziju. Naime, pravo na nacionalnu penziju… »
Veljko Ražnatović osvojio medalju, a ne dobija nacionalnu penziju - ovo je razlog: "Ja sam za to krvario"

Veljko Ražnatović osvojio medalju, a ne dobija nacionalnu penziju - ovo je razlog: "Ja sam za to krvario"

Blic pre 5 sati
Veljko Ražnatović na Evropskom prvenstvu u boksu ove godine osvojio je bronzanu medalju, a uz bronzano odličje dobio je i novčanu nagradu. Međutim, iako je ostvario uspeh on sebi nije obezbedio nacionalnu penziju. Naime, pravo na nacionalnu penziju… »

Vesti dana »