Povezane vesti

Saslušan Predsednik Privremenog organa Kosovska Mitrovica zbog mirne šetnje za Dan deteta

Saslušan Predsednik Privremenog organa Kosovska Mitrovica zbog mirne šetnje za Dan deteta

Euronews 23.11.2024
Predsednik Privremenog organa Kosovska Mitrovica Ivan Zaporožac saslušan je danas u policiji u severnom delu Kosovske Mitrovice zbog mirne šetnje koja je održana povodom Svetskog dana deteta. On je za Tanjug potvrdio da ga je policija zvala na… »
Zaporožac saslušan u policijskoj stanici: "Napisali mi kaznu zbog mirne protestne šetnje o pravima srpske dece"

Zaporožac saslušan u policijskoj stanici: "Napisali mi kaznu zbog mirne protestne šetnje o pravima srpske dece"

Blic 23.11.2024
Predsednik Privremenog organa Kosovska Mitrovica Ivan Zaporožac saslušan je danas u policiji u severnom delu Kosovske Mitrovice zbog mirne šetnje koja je održana povodom Svetskog dana deteta. On je za Tanjug potvrdio da ga je policija zvala na… »
Zaporožac saslušan u policiji zbog mirne šetnje za Dan deteta

Zaporožac saslušan u policiji zbog mirne šetnje za Dan deteta

RTV 23.11.2024
KOSOVSKA MITROVICA - Predsednik Privremenog organa Kosovska Mitrovica Ivan Zaporožac saslušan je danas u policiji u severnom delu Kosovske Mitrovice zbog mirne šetnje koja je održana povodom Svetskog dana deteta. On je za Tanjug potvrdio da ga je… »
Zaporožac saslušan u Severnoj Mitrovici: Napisali mi kaznu zbog mirne protestne šetnje o pravima srpske dece

Zaporožac saslušan u Severnoj Mitrovici: Napisali mi kaznu zbog mirne protestne šetnje o pravima srpske dece

Telegraf 23.11.2024
Preporučujemo. Predsednik Privremenog organa Kosovska Mitrovica Ivan Zaporožac danas je saslušan u policijskoj stanici u Severnoj Mitrovici zbog protestne šetnje povodom Svetskog dana deteta. Kako je naveo u izjavi za Kosovo onlajn, danas oko 12… »

Vesti dana »