Povezane vesti

Pešić: Mi smo Srbija, kod nas se gledaju medalje, a ne jesmo li se kvalifikovali

Pešić: Mi smo Srbija, kod nas se gledaju medalje, a ne jesmo li se kvalifikovali

Vesti online pre 59 minuta
Naši rezultati se ne mere po tome da li smo se kvalifikovali za neko veliko takmičenje, nego jesmo li uzeli medalju ili nismo, rekao je selektor košarkaša Srbije Svetislav Pešić uoči utakmice sa Danskom. Srbija sutra od 20 sati u hali “Aleksandar… »
Srbija jača za dvojicu bronzanih iz Pariza, Zvezda pustila još jednog igrača

Srbija jača za dvojicu bronzanih iz Pariza, Zvezda pustila još jednog igrača

Sportske.net pre 1 sat
Košarkaši Srbije sutra od 18 sati dočekuju Dansku u hali "Aleksandar Nikolić", u četvrtom kolu kvalifikacija za šampionat Evrope. Naš tim je pre dva dana deklasirao Dance u Kopenhagenu, a sutra će biti u još jačem sastavu, pa su stvoreni svi… »
Petrušev i Gudurić se pridružili košarkaškoj reprezentaciji Srbije za meč sa Danskom

Petrušev i Gudurić se pridružili košarkaškoj reprezentaciji Srbije za meč sa Danskom

Politika pre 3 sata
Košarkaš Fenerbahčea Marko Gudurić i centar Crvene zvezde Filip Petrušev pridružili su se reprezentaciji Srbije i biće na raspolaganju selektoru Svetislavu Pešiću za sutrašnji meč protiv Danske. Gudurić i Petrušev nisu igrali u Kopenhagenu… »

Politika pre 2 sata
Naši rezultati se ne mere po tome da li smo se kvalifikovali za neko veliko takmičenje, nego jesmo li uzeli medalju ili nismo, rekao je selektor košarkaša Srbije Svetislav Pešić uoči utakmice sa Danskom. Srbija sutra od 20 sati u hali "Aleksandar… »
Iznenađenje za selektora: Stigla DVA velika pojačanja za Dance!

Iznenađenje za selektora: Stigla DVA velika pojačanja za Dance!

Sport klub pre 3 sata
"Kombinovana" reprezentacija Srbije dobila je dva velika pojačanja pred sutrašnji duel kvalifikacija za Eurobasket 2025 sa Dancima u "Pioniru". Poslušajte šta je ove subote, na poslednjem treningu pred meč, rekao selektor Kari. Na treningu selektora… »
Petrušev i Gudurić se pridružili reprezentaciji

Petrušev i Gudurić se pridružili reprezentaciji

Sportski žurnal pre 2 sata
Utakmica između košarkaša Srbije i Danske igra se sutra od 20 sati u hali Aleksandar Nikolić. Košarkaš Fenerbahčea Marko Gudurić i centar Crvene zvezde Filip Petrušev pridružili su se reprezentaciji Srbije i biće na raspolaganju selektoru… »

Sportski žurnal pre 2 sata
Srbija sutra od 20 sati u hali "Aleksandar Nikolić" dočekuje Dance i pobedom može da obezbedi plasman na šampionat Evrope 2025. godine. - Naši rezultati se ne mere po tome da li smo se kvalifikovali za neko veliko takmičenje, nego jesmo li uzeli… »
"Orlovi" jači za još dvojicu - Zvezda pustila igrača: "Kao da se samo ovde igra" VIDEO

"Orlovi" jači za još dvojicu - Zvezda pustila igrača: "Kao da se samo ovde igra" VIDEO

B92 pre 3 sata
Selektor muške košarkaške reprezentacije Svetislav Pešić je govorio za medije pred drugi meč protiv Danske u kvalifikacijama za Evrobasket 2025. Na početku obraćanja je istakao da su se "orlovima" pridružili Marko Gudurić iz Fenerbahčea… »
Pešić pred Srbija - Danska: Da pobedimo i u februaru pružimo šansu drugim igračima

Pešić pred Srbija - Danska: Da pobedimo i u februaru pružimo šansu drugim igračima

Večernje novosti pre 3 sata
SELEKTOR Srbije Svetislav Pešić obratio se javnosti pred meč protiv Danske u 4. kolu kvalifikacija za Evropsko prvenstvo. FOTO: Tanjug/AP "Orlovi" će u slučaju trijumfa obezbediti plasman na Eurobasket. Iskusni stručnjak veruje u pobedu koja bi mu… »
Srbija jača u revnšu protiv Danske: Gudurić i Petrušev se pridružili "orlovima"

Srbija jača u revnšu protiv Danske: Gudurić i Petrušev se pridružili "orlovima"

Večernje novosti pre 3 sata
KOŠARKAŠ Fenerbahčea Marko Gudurić i centar Crvene zvezde Filip Petrušev pridružili su se reprezentaciji Srbije i biće na raspolaganju selektoru Svetislavu Pešiću za sutrašnji meč protiv Danske. FOTO: Tanjug/AP Gudurić i Petrušev nisu igrali… »

Vesti dana »