Повезане вести

Србија јача за двојицу бронзаних из Париза, Звезда пустила још једног играча

Србија јача за двојицу бронзаних из Париза, Звезда пустила још једног играча

Спортске.нет 23.11.2024
Кошаркаши Србије сутра од 20 сати дочекују Данску у хали "Александар Николић", у четвртом колу квалификација за шампионат Европе. Наш тим је пре два дана декласирао Данце у Копенхагену, а сутра ће бити у још јачем саставу, па су… »
Пешић: Ми смо Србија, код нас се гледају медаље, а не јесмо ли се квалификовали

Вести онлине 23.11.2024
Наши резултати се не мере по томе да ли смо се квалификовали за неко велико такмичење, него јесмо ли узели медаљу или нисмо, рекао је селектор кошаркаша Србије Светислав Пешић уочи утакмице са Данском. Србија сутра од 20 сати у… »
Петрушев и Гудурић се придружили кошаркашкој репрезентацији Србије за меч са Данском

Петрушев и Гудурић се придружили кошаркашкој репрезентацији Србије за меч са Данском

Политика 23.11.2024
Кошаркаш Фенербахчеа Марко Гудурић и центар Црвене звезде Филип Петрушев придружили су се репрезентацији Србије и биће на располагању селектору Светиславу Пешићу за сутрашњи меч против Данске. Гудурић и Петрушев нису играли у… »

Политика 23.11.2024
Наши резултати се не мере по томе да ли смо се квалификовали за неко велико такмичење, него јесмо ли узели медаљу или нисмо, рекао је селектор кошаркаша Србије Светислав Пешић уочи утакмице са Данском. Србија сутра од 20 сати у… »

Спортски журнал 23.11.2024
Србија сутра од 20 сати у хали "Александар Николић" дочекује Данце и победом може да обезбеди пласман на шампионат Европе 2025. године. - Наши резултати се не мере по томе да ли смо се квалификовали за неко велико такмичење… »
Петрушев и Гудурић се придружили репрезентацији

Петрушев и Гудурић се придружили репрезентацији

Спортски журнал 23.11.2024
Утакмица између кошаркаша Србије и Данске игра се сутра од 20 сати у хали Александар Николић. Кошаркаш Фенербахчеа Марко Гудурић и центар Црвене звезде Филип Петрушев придружили су се репрезентацији Србије и биће на располагању… »
Изненађење за селектора: Стигла ДВА велика појачања за Данце!

Изненађење за селектора: Стигла ДВА велика појачања за Данце!

Спорт клуб 23.11.2024
"Комбинована" репрезентација Србије добила је два велика појачања пред сутрашњи дуел квалификација за Еуробаскет 2025 са Данцима у "Пиониру". Послушајте шта је ове суботе, на последњем тренингу пред меч, рекао селектор Кари… »
"Орлови" јачи за још двојицу - Звезда пустила играча: "Као да се само овде игра" ВИДЕО

"Орлови" јачи за још двојицу - Звезда пустила играча: "Као да се само овде игра" ВИДЕО

Б92 23.11.2024
Селектор мушке кошаркашке репрезентације Светислав Пешић је говорио за медије пред други меч против Данске у квалификацијама за Евробаскет 2025. На почетку обраћања је истакао да су се "орловима" придружили Марко Гудурић из… »
Србија јача у ревншу против Данске: Гудурић и Петрушев се придружили "орловима"

Србија јача у ревншу против Данске: Гудурић и Петрушев се придружили "орловима"

Вечерње новости 23.11.2024
КОШАРКАШ Фенербахчеа Марко Гудурић и центар Црвене звезде Филип Петрушев придружили су се репрезентацији Србије и биће на располагању селектору Светиславу Пешићу за сутрашњи меч против Данске. ФОТО: Тањуг/АП Гудурић и Петрушев… »
Пешић пред Србија - Данска: Да победимо и у фебруару пружимо шансу другим играчима

Пешић пред Србија - Данска: Да победимо и у фебруару пружимо шансу другим играчима

Вечерње новости 23.11.2024
СЕЛЕКТОР Србије Светислав Пешић обратио се јавности пред меч против Данске у 4. колу квалификација за Европско првенство. ФОТО: Тањуг/АП "Орлови" ће у случају тријумфа обезбедити пласман на Еуробаскет. Искусни стручњак верује у… »

Вести дана »