Povezane vesti
Merkel u memoarima: Putin me je zastrašivao svojim psom, bilo mu je smešno
Euronews 23.11.2024
Bivša nemačka kancelarka Angela Merkel u svojim memoarima je otkrila da je ruski predsednik Vladimir Putin navodno pokušao da je zastraši dovodeći svoje pse na sastanke, znajući da se nekadašnja nemačka liderka plaši ovih životinja. Ona je u memoarima… »
Merkel: Putin me je zastrašivao svojim psom i bilo mu je smešno
Politika 23.11.2024
BERLIN – Bivša nemačka kancelarka Angela Merkel u svojim memoarima je otkrila da je ruski predsednik Vladimir Putin navodno pokušao da je zastraši dovodeći svoje pse na sastanke, znajući da se nekadašnja nemačka liderka plaši ovih životinja. Ona je u… »
Angela Merkel progovorila o čuvenoj fotografiji sa Putinom i njegovim psom: "Iskoristio je moj strah"
Telegraf 23.11.2024
Preporučujemo. Bivša nemačka kancelarka Angela Merkel optužila je ruskog predsednika Vladimira Putina da je iskoristio njen strah od pasa kao deo njegovih "igara moći" tokom njihovog sastanka u njegovom odmaralištu na Crnom moru. U odlomku iz njene… »
Vesti dana »
Lavrov: Nekoliko zemalja zatražilo pridruživanje, ali BRIKS neće žuriti s proširenjem
RTV pre 18 minutajoš 34 povezane
Ministarka rudarstva i energetike: Pri kraju proces registracije da Srbija može u Grčkoj da koristi kapacitete za LNG
Insajder pre 1 satjoš 24 povezane
MSP Srbije: Napadi Crne Gore na predsednika Srbije udarac za međudržavne odnose
Beta pre 19 minutajoš 19 povezanih
U Srbiju stiže ekstremno jaka oluja: Od grmljavine će da se tresu prozori, a pljuskovi će napraviti "vodeni zid"
Mondo pre 1 satjoš 19 povezanih
Bećirović o sastanku Trampa i Si Đinpinga: Susret menja globalne odnose moći, Srbija postala geopolitičko središte
Euronews pre 13 minutajoš 17 povezanih