Povezane vesti

Merkel u memoarima: Putin me je zastrašivao svojim psom, bilo mu je smešno

Merkel u memoarima: Putin me je zastrašivao svojim psom, bilo mu je smešno

Euronews pre 3 dana
Bivša nemačka kancelarka Angela Merkel u svojim memoarima je otkrila da je ruski predsednik Vladimir Putin navodno pokušao da je zastraši dovodeći svoje pse na sastanke, znajući da se nekadašnja nemačka liderka plaši ovih životinja. Ona je u… »
Merkel: Putin me je zastrašivao svojim psom i bilo mu je smešno

Merkel: Putin me je zastrašivao svojim psom i bilo mu je smešno

Politika pre 3 dana
BERLIN – Bivša nemačka kancelarka Angela Merkel u svojim memoarima je otkrila da je ruski predsednik Vladimir Putin navodno pokušao da je zastraši dovodeći svoje pse na sastanke, znajući da se nekadašnja nemačka liderka plaši ovih životinja… »
“Putin me je zastrašivao svojim psom i bilo mu je smešno”

“Putin me je zastrašivao svojim psom i bilo mu je smešno”

Vesti online pre 3 dana
Bivša nemačka kancelarka Angela Merkel u svojim memoarima je otkrila da je ruski predsednik Vladimir Putin navodno pokušao da je zastraši dovodeći svoje pse na sastanke, znajući da se nekadašnja nemačka liderka plaši ovih životinja. Ona je u… »
Angela Merkel progovorila o čuvenoj fotografiji sa Putinom i njegovim psom: "Iskoristio je moj strah"

Angela Merkel progovorila o čuvenoj fotografiji sa Putinom i njegovim psom: "Iskoristio je moj strah"

Telegraf pre 4 dana
Preporučujemo. Bivša nemačka kancelarka Angela Merkel optužila je ruskog predsednika Vladimira Putina da je iskoristio njen strah od pasa kao deo njegovih "igara moći" tokom njihovog sastanka u njegovom odmaralištu na Crnom moru. U odlomku iz njene… »

Vesti dana »